Cinsel Yaşam Sürekli azıyorum normal mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Sürekli ıslanıyorum mast yapıyorum rahatlamıyorum tavsiye lütfen Sürekli azıyorum normal mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Handsomee06 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bende öyleyim bence normal uzun soluklu yaparsan faydalı olabilir 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Sana bi erkek lazım o sulanan yaramaz kukunu emip emip ateşini alacak, yalnız olmuyor artık belli;) 1 0 Yorumla
Kusuryokbursa Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 96% +1 yıl Normal MK bu soruyu sormaktan halen bıkmadınız lanet olsun 🖕 0 0 Yorumla
Lavender09 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Yardımcı olayım istersen 1 1 Yorumla Lavender09 +1 yıl Yazsana yaa Yorumla
satiriasis20 Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 98% +1 yıl Yani elinle nereye kadar dil kullanmayı dene 1 0 Yorumla
meraklıoğlann Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 697 cevap paylaştı. Giyim tarzınla ilgili olabilir mi 1 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Devamlı mast yapma. Yaşın kaç? 1 0 Yorumla
MertURFALI Takip Et Xper 6 Yaş: 43 , eic 81% +1 yıl Uzun uzun burdan yazmak zor olur gel anlatiyim 0 0 Yorumla
eray1970 Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 707 cevap paylaştı. Sanal alem yalan alem mk 😅 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Evlimisin 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Hyr Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ozaman bir oyuncak almalısın Yorumla
MartıKaş Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Normal tabi ki 0 1 Yorumla MartıKaş +1 yıl Yaz bana tavsiye vereyim :) Yorumla
Daredevil39 Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bence normal 1 1 Yorumla Daredevil39 +1 yıl Devam mı azmaya Yorumla
tamamgeldiiim Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Zex yap 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Bende öyleyim bence normal uzun soluklu yaparsan faydalı olabilir
Sana bi erkek lazım o sulanan yaramaz kukunu emip emip ateşini alacak, yalnız olmuyor artık belli;)
Normal MK bu soruyu sormaktan halen bıkmadınız lanet olsun 🖕
Yardımcı olayım istersen
Yazsana yaa
Tahriş olacak nerdeyse biraz yavaşla
İyi bir ilişkide rahatlarsın gibi
Yani elinle nereye kadar dil kullanmayı dene
Giyim tarzınla ilgili olabilir mi
Devamlı mast yapma. Yaşın kaç?
Yalarım seni ben de çok fenayım şu an..
Bende aynı şekilde çok evliyim birde
Uzun uzun burdan yazmak zor olur gel anlatiyim
Sanal alem yalan alem mk 😅