Cinsel Yaşam Nişanlım dinine çok bağlı ne yapmalıyım? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 One bakire olduğumu söyledim ama değilim ne yapacağım? Nişanlım dinine çok bağlı ne yapmalıyım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Rüzgar97 Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 94% +1 yıl Bunu bilmek onun hakkıSen durumu anlat gerisi ona kalmışMadem dine bağlı seninle evlenmesi onun sevabını arttırır 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ama onunla evlenmek istiyorum Yorumla Rüzgar97 +1 yıl Açık sözlü olmakta yarar varDiyelim söylemedin evlenince ortaya çıkacak zaten Ama şimdiden söylersen o da bir karar verirSeni seviyorsa eğer bırakmaz zaten Yorumla
Affedilmeyen Takip Et Mentor Yaş: 42 , eic 52% +1 yıl dürüst olman gerekiyorduyalanla bir yuva kurulmazen kısa sürede doğrusunu söylemelisin 0 0 Yorumla
open-minded22 Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 828 cevap paylaştı. Yani dürüstçe konuşman lazım sadece bu yüzden olmayacaksa yol ver 0 0 Yorumla
Ertu_27 Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 46% +1 yıl Adam anal isteyecek ne dini? Sen o zaman haklı duruma geçersin kendince. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Zamanında yaşayıp sonradan pişman olmak öğrenirse zaten seni ıskat ederve Geçmiş bazen geçmişte kalmıyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Senin geçmişini bilmesine gerek yok bence belki oda geçmişte böyle bişey yapmıştır bunu bilmiyosun mesela sana söylemez 0 0 Yorumla
gidenlergitti Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl Dürüst olmalısın bu dünya gelip geçici ahirette nasıl hesal vercen o senin hayatını paylaşcağın kişi o yüzden dürüst olmalısın 0 0 Yorumla
92ceren92 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 +1 yıl Neden yalan söyledin ki 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Cunku onunla evlenmek istiyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Bunu bilmek onun hakkı
Sen durumu anlat gerisi ona kalmış
Madem dine bağlı seninle evlenmesi onun sevabını arttırır
Ama onunla evlenmek istiyorum
Açık sözlü olmakta yarar var
Diyelim söylemedin evlenince ortaya çıkacak zaten
Ama şimdiden söylersen o da bir karar verir
Seni seviyorsa eğer bırakmaz zaten
dürüst olman gerekiyordu
yalanla bir yuva kurulmaz
en kısa sürede doğrusunu söylemelisin
Yani dürüstçe konuşman lazım sadece bu yüzden olmayacaksa yol ver
Adam anal isteyecek ne dini? Sen o zaman haklı duruma geçersin kendince.
Zamanında yaşayıp sonradan pişman olmak öğrenirse zaten seni ıskat eder
ve Geçmiş bazen geçmişte kalmıyor
Senin geçmişini bilmesine gerek yok bence belki oda geçmişte böyle bişey yapmıştır bunu bilmiyosun mesela sana söylemez
ilerde öğrenirse tekmeyi yemeye hazır ol da ne diym
Dürüst olmalısın bu dünya gelip geçici ahirette nasıl hesal vercen o senin hayatını paylaşcağın kişi o yüzden dürüst olmalısın
Anlaşamazzın daha çok uzatmadan ayrıl
Gerçeği söyliyeceksin
Kandırma bence , söyle durumunu
2 bin TL ye overlok dikis atiyorlar
Regl olacağın güne getirmeye çalış
Açıkla seni seviyosa kabul eder mutlaka :)
Neden yalan söyledin ki
Cunku onunla evlenmek istiyorum
Söyle direk
adetli iken gerdeğe gir
Geçmiş olsun
Diktirirsin.
İşin zor
Kandir