Azgın bir flört ya da sevgilim var yeni oldu sayılır direk çakış istiyor ama ben erken olduğu için istemiyorum ona tatlı bir şekilde kırmadan nasıl derim çok azgın hemen bugün desem evine çağıracak?
Güncellemeler
+1 yıl
Ve bu arada soru trol felan yazmayın gerçek mesajlar duruyor kızla kızda tabiri caizse taş değil meteor
Kanka ben de senin gibi diyordum, elim sürekli bir fırsat geliyordu yapmıcam yapmıcam diyordum uzun süre direndim ama sonunda dayanamadım ve o fırsatı değerlendirdim, şu an çok mutluyum. Eğer istersen özelden anlatırım ne olduğunu.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
E dostum sen yapamayacaksan sal da biz yapalım yıllardır oyle bir kadın arıyorum be
Hahahah işte ben o profilde bi erkek değilim direk ilişki isteyen ama kız taş gibi anasını satayım direk çak diyor ama ben yapmam hemen
Şimdilik ben çakayim sonrra sen cakarsin
Hahaha olmaz ben aslına yapmama niyetim var kıza nasıl dicem ayrılmasınıda istemiyorum çok güzel kız
Nude atiyorsa atsana bana
Deli misin be attı ama çok açık değil vede kız taş taş
Nazlanma da at aramızda kalacak hadi
Yav git be deli misin ben kızı yapmicam diyorum sen nude diyorsun
Izmirdeyse kiz dumduz ederim onu
Değil ama beni evine çağırdı ama gitmek istemiyorum ya zorluyor gel diye
Kız istiyorsa yap işte neden üsteliyorsun
Yapmam çok çok erken
Ne kadar bir süre geçmesi lazım yapman için
En az 1 sene ya da evlenme noktasına gelmem lazım ama kız direk tanışmadan istiyor yüz yüze
O çok istiyorsa ve sen de yapmıyorsan kaçırırsın elinden bak söyleyeyim. Peki teklifini reddettiğinde tepkisi ne oluyor vazgeçiyor mu sormaktan?
Tam kaçmasın diye reddetmiyorum yani Yapıcam diyorum yalandan yavaş yavaş tanışalım dedim ona
Çok bekletme derim yoksa başkasına kaçar sen de kafanı duvarlara vurursun. Ne kadar oldu ki 1 ay mı
3 hafta anca oldu
Ama kız taş gibi bebek desem bebek büyük gelir teni bembeyaz balık etli
Kanka yine senin kararın ama bence bekleme derim taş gibi beyaz filan diyorsun çalarlar valla kızı etraf aç kurtlarla dolu
Benim de seninkine çok az benzeyen bir olayım olmuştu
Ama bro ben yapmam ben bakir bir erkeğim kendimi evlenecğim kıza saklıcam kendime söz verdim
Kanka ben de senin gibi diyordum, elim sürekli bir fırsat geliyordu yapmıcam yapmıcam diyordum uzun süre direndim ama sonunda dayanamadım ve o fırsatı değerlendirdim, şu an çok mutluyum. Eğer istersen özelden anlatırım ne olduğunu.
Tamam hesabı açık yap mesaj atam
At kanka açtım
Tamam attım
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!