Merhaba. 21 yaşında ikiz kardeşim var erkek. Çift yumurta ikiziyiz benzemiyoruz ama aynı yaştayız. Sadece kardeşimin özel bir durumu var. Kendisi zihinsel engelli. Fiziksel olarak 21 yaşında ama zihinsel olarak 5-6 yaşların bir çocuk gibi düşünebilirsiniz. Annem ve babam çalışıyorlar. Evde bakıma ihtiyacı var ve ben ilgileniyorum çoğu zaman kardeşimle. 1 haftadır falan testislerinin ağrıdığını söylüyor. Aile hekimine götürdüm ürolojiye yönlendirdi. Oraya'da gittik. Düşmüş darbe almış olabilir dedi doktor ama öyle bir şey olduğunu hiç zannetmiyorum. Bu bölgede ağrı neden olur bilgisi olan var mı? İnternette araştırdım biraz ama damarlarla alakalı şeyler çıkıyor hep. Yaşayan ve çözüm bulan birileri yardımcı olabilir mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
İlk akla gelen yumurtaların dolu olduğudur, semtimizde 1 adam özürlü oğluna mast yaparmış.
2. olasılık varikosel, yani yumurtalıkta varis benzeri bir durum.
3 bir yere çarpmış veya farkında olmadan sıkmış olabilir, biraz gözlemle kardeşini, eli çükündemi hep bi bak03 Yorumla- +1 yıl
Bu ilk söylediğinizi arkadaşlarımdan bazıları da söyledi ama bu yaşına kadar yine olmaz mıydı? Eli bu aralar orada evet sık sık açıp bakmak istiyor ağrıdığı için. Yürüyüşü de pişik olmuş gibi bacakları testislerini hareket ettirmesin diye temkinli yürüyor sanki.
Doktor baya hem bakarak hem de eliyle muayene etti. Varikosel olsa anlar mıydı bilemiyorum.
En İyi Cevaplar
Erkekler boşalamadıkları zaman agrı olur. Özellıkle lıbıdo yukseldıkden sonra boşalmayınca. Özel durumu varsa bu yaşına kadar yapamamıs olabılır ondan dolayı agrıyodur buyuk ıhtımalle. Tam anlatamıyorum ama erekte olup lıbıdo yukselıp bırsey yapamayınca ve buda sık sık olunca agrı olur
04 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
11Cevap
+1 yılbu tür ağrılar genelde her erkekte olur ama devamlılığı varsa varis, enfeksiyon veya böbreklerle alakalı bir şey olabilir diye biliyorum mesela yıllar önce aynı ağrıdan bende gitmiştim ultrason ile bakıp böbreğinde kum var dediler ilaç kullandım geçti sonrasında
17 Yorumla- +1 yıl
Var tabi olmaz mı çevremde benden yaş olarak küçük tanıdığım iki kişi varis ameliyatı oldu bu durumdan ötürü, her şey olabilir kısacası. Testlerinizi yaptırın sonuçlarına göre ultrason vesaire ister zaten doktor ama aksatmayın kesinlikle.
- +1 yıl
Yani çok alışıldık bir şey değil ilk karşılaşan insanlara göre ama ciddi bir faydası var o testin bana kalırsa yaptırın idrar testinde gözükmeyen bir durum olabilir
- +1 yıl
Ben kabı eve getirdim annem veya babam bir şekilde yaparlar götürürüz diye ama orada yapıp hemen vermek gerekiyormuş. Çok bekletmemek gerekiyormuş. Babam uzakta çalışıyor annem de hastane açıkken işte nasıl olacak bilmiyorum. O kadar önemli ise bir yolunu bulmamız lazım o zaman.
- +1 yıl
Önemli olmasa doktor istemezdi diye düşünüyorum, aynı ağrılarla gitmeme rağmen benden istememişti mesela direkt idrar testi ve ultrason istemişti. Belki kötü bir şey de çıkmaz ama en azından içiniz rahat olur geçmiş olsun.
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende fiziksel engelli abimle ilgileniyorum, yanlış yönlendirmek istemem ama erkekler uzun süre boşalamadıklarında o ağrıyı çekiyorlar yani abim o şekilde
22 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYazdım
+1 yılarkadaşım doktor muayenesinden sonra bize sorman saçma. bizler uzman değil cahil insanlarız.
02 Yorumla- +1 yıl
3 üniversite mezunuyum. yurt dışında bir fakültede eğitimcilik yaptım. ama konu hakkında eğitimli olmadığım için cahilim.
ben bu CAHİLLİK KELİMESİNİ "MÜTEVAZİ " olarak söyledim. sizin buna karşı verdiğiniz cevap yerinde bir cevap mı.
bu ülkede saygı kalmamış.
Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. Bazen olur o... Testisleri çok sert tutup aşağıya 3-4 kez çek ve bırak. Düzeliyor.
00 Yorumla
+1 yılçişini mi yapamıyor acaba ondan olmasın idrar kalmıştır bence
00 YorumlaKasik fıtığı olabilir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılBoşalmamaktan olabilir ya da varikosel olabilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBelki normal bir AĞRIDIr
00 Yorumla
+1 yılBoşalma ihtiyacı olabilir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Fırtık olabilir.
00 Yorumla
+1 yılDolmuş olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSıkı giyinmeden olur
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026