Cinsel Yaşam Seksi bulduğum erkeklere çok fena ilgi duymam normal mi? hasannnn919 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Genel olarak kızlardan hoşlanıyorum ama Seksi erkek gördüm mü dayanamıyorum direk azıyorum mesela fotoğraftaki erkeğin beni becermesini istiyorum Seksi bulduğum erkeklere çok fena ilgi duymam normal mi? Cevapla Erkek Soruları Fotoğraf Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Herhangibiriişte Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 38% +1 yıl Bu fotoğraftaki erkek uyuyan yılanı uyandırır be bu ne poz böyle. 3 1 Yorumla hasannnn919 +1 yıl Hahah aynen 😂 bu adama kimse hayır diyemez mxnd Yorumla
oylesinebirisi1 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Bende de var, ama tam tersi, aşırı yakışıklı birini görünce ben onu becermek istiyorum ama duygusal birşey hissetmiyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Anneme gösterdim o bile uyandı canım çekti diyor beni Hud düşünme ben bittim şu an 1 12 Yorumla hasannnn919 +1 yıl Hahha konusalim mi dkcmx Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok ya konuşmak olmaz 😃😃 ben onu isterdim seni değil bir erkeğin kendini becermesini isteyen erkekle yapamam 😃 Yorumla hasannnn919 +1 yıl Aranıza girerim ben 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Of muhabbeti bile güzel degil ya 😔 hayir erkek araya girmez deme öyle Yorumla hasannnn919 +1 yıl İroni yapıyorum 2 saattir ya 😂 eş cinsel felan değilim kskf Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne bileyim ya ayrıca Ed cinsel olsan da birşey diyemem yargilamam ama araya geleyim 2 mizi yapsın dersen istemem 😃 Yorumla hasannnn919 +1 yıl Dalga geçiyorum 😂 seninle baş başa olmak güzel olur 😊 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hım azdım Yorumla hasannnn919 +1 yıl Daha dur sen 😋 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Niye Yorumla hasannnn919 +1 yıl Daha çok azacaksın konuşmak istersen 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok azmayalim Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl valla fotodaki erkek beni de becerebilir 1 1 Yorumla hasannnn919 +1 yıl Hayır benim o Yorumla
Gezgin_Eda Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Normal 😄😄😄😄 2 3 Yorumla hasannnn919 +1 yıl Neden 😂 Yorumla Gezgin_Eda +1 yıl Çünkü bende azdım, beni de becermesini isterdim,😄😄 Yorumla hasannnn919 +1 yıl Hahaa yalnız değilmişim dnnc Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bu fotoğraftaki erkek uyuyan yılanı uyandırır be bu ne poz böyle.
Hahah aynen 😂 bu adama kimse hayır diyemez mxnd
Bende de var, ama tam tersi, aşırı yakışıklı birini görünce ben onu becermek istiyorum ama duygusal birşey hissetmiyorum
Anneme gösterdim o bile uyandı canım çekti diyor beni Hud düşünme ben bittim şu an
Hahha konusalim mi dkcmx
Yok ya konuşmak olmaz 😃😃 ben onu isterdim seni değil bir erkeğin kendini becermesini isteyen erkekle yapamam 😃
Aranıza girerim ben 😂
Of muhabbeti bile güzel degil ya 😔 hayir erkek araya girmez deme öyle
İroni yapıyorum 2 saattir ya 😂 eş cinsel felan değilim kskf
Ne bileyim ya ayrıca Ed cinsel olsan da birşey diyemem yargilamam ama araya geleyim 2 mizi yapsın dersen istemem 😃
Dalga geçiyorum 😂 seninle baş başa olmak güzel olur 😊
Hım azdım
Daha dur sen 😋
Niye
Daha çok azacaksın konuşmak istersen 😂
Yok azmayalim
valla fotodaki erkek beni de becerebilir
Hayır benim o
Normal 😄😄😄😄
Neden 😂
Çünkü bende azdım, beni de becermesini isterdim,😄😄
Hahaa yalnız değilmişim dnnc