2 yıllık ilişkimde her zaman aşırı çabaladım, sevgilime olan aşkımı hep kendi içimde doruklarda yaşadım. Ona çok aşığım ( ya da öyle sanıyorum) Bu aşktan ziyade takıntı haline gelmişti. Fakat son zamanlarda ilişkimizi gözden geçirdiğim zaman, sadece boş olduğumda, yalnız olduğumda ya da bir uğraşım olmadığında sevgilime karşı düşüncelerim kabarıyor. Normalde sorun etmediğim şeyler gözüme sorun gibi geliyor. Mesela cinsellik, nude istemesi vs gibi şeyler. Eskiden aşırı heyecanlanırdım ama şimdi resmen birlikte olduğumuz da pişmanlık duyuyorum. Eskiden aramadığı zaman deliye dönerken şimdi ise umursamıyorum. Ayrıca biz güzel vakit geçiren bir çift değiliz, maddi sorunlardan ya da vakit azlığından. Kafelere çok nadir gideriz. Gezi planları yapmayız en son 3-4 ay önce olmuştur. Ya çay bahçesinde oturuyoruz, ya da park gibi yerlerde. ya da birlikte olmak için ev vs. Bu durum aşırı sıkıyor. Cinsellikten de sevgilimden de soğuduğumu hissediyorum. İlgi olarak da hiç tatmin olamıyorum. Kendisi ilk cinsel olarak birlikte olduğum insan. Evlenmek için çok genciz fakat ciddi bir ilişki. Aileler de biliyor. Ayrılmak öyle kolay değil, ama sevgilimle de kafamdaki sorunları konuşmaktan çekiniyorum. Ne yapmalıyım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBiliyor musun aslinda cinsellikle alakası yok bunun karşısındaki insanın maddi durumu ile alakalı görüyorum ki bahane arıyorsun ayrılmak için maddi anlamda daha iyi bir adam düşünüyorsun senin düşüncelerinin arkasında bu var ne dersen de yani sen seni gezdiren eğlendiren bir yerlere götüren böyle daha iyi daha fazlasını yapan birini arıyorsun aslında düşüncelerinin arkasında bu var. Cinsellik ile ilgili bir durum degil. Ve böyle düşünüyorsan zaten o adamdan soğumussun ve o adamı sevmiyorsun demektir. Ve onu bırakmak için bir yol ariyorsun demektir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılCinsellik konusunda neler istediğini otur anlar duygusal anlamda da neden sogudun onları düşün bir süre ara ver olmazsa. Konuşunca çözülecek gibi değilse de zorunlu değilsin evlenmeye
02 Yorumla
Soran+1 yılAslında cinsel olarak beni arzulaması çok hos bir şey. Fakat 3 ay sonra farklı şehirlere okumaya gideceğiz. Belki de içten içe bunu takıyorum. Cinselliği bahane ediyorum. Tam olarak soğumak da değil belki ama monoton olmayalım istiyorum. Düşüncelerime nasıl tepki verir ya korkuyorum açıkçası
Cevap sahibi+1 yılRahatça paylaşım yapmak. güzel ne tepki verirse versin. Konuşmadan anlaşılmaz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
2Cevap
+1 yılaynısını bende yaşadım bitrdim yani hiç uğramadım
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle de her şeyi yaşadıktan sonra bitirirsem, pişman olabilirim. İlkim kendisi ve belki geçici bir düşüncedir bendeki? Olabilir yani
- +1 yıl
kız arkadaşımda seninle aynı düşünceye sahipti fakat pişmanken gene gururunu geçemedi ilişkimiz bitti
Ayrıl o zaman ya da süs otur
04 Yorumla
Soran+1 yılArkadaşım çok tatmin edici bir cevap Allah razı olsun
Soran+1 yılBi sen akıllısın he
Soran+1 yılSorunumuz yok aslında kavga gibi durumlar da yok. Neden böyle hissediyorum bilmiyorum bu çok korkutuyor beni
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne