Arkasını dönmesi sonucu değiştirmez bence. Sadece pozisyon farklılığı meydana getirir. Sonuç olarak ben de o pozisyonda yaparım o da zevkli olur tabi. 😂
Öncelikle seks karşılıklı istekle yaşanması gereken bir durumdur fakat arkası dönüp umursamaz olması ister istemez biraz canımı sıkabilir ve moralimi bozabilir yani zaten partnerimin o an beni reddedip uyumayı tercih etmesi libidomu düşürebilir ama canım gerçekten istiyorsa onu kendi kadınlık cilve ve içgüdüsel hareketlerim dokunuslarimla azmasini sağlayıp gecemi yaşayabilirim herşey biraz elimizde diye düşünüyorum ama dediğim gibi partnerimizin anlayışlı olmasi da gerek iyi günler 🍁
Erkekde penis diye bi şey var donunu aşagı çek zaten anlar yavaşça sok ya da ön şevişme ile başla elini gögüsüne gotür yavaşca sütyenin çıkar sana dönduğü zamanda sevişmeye başla
Oturma odasında uyurum. Bizzat yaşadığım şey bu zaten
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Üslup ve tekerrür önemlidir. Bir şey talep ederken de reddederken de üslüp önemlidir. Şahsen ben ilişki yaşamak isterken eşim hiç bir şey deneden dönüp horul horul uyursa en fazla 3 kez tahammül ederim. Sonra cıngar çıkartırım😅