Kendisiyle görücü usülü tanıştım. Huyu suyu iyiydi bana nazik, kibar davranıyordu. Geçen pazar bize kahvaltıya geldi ailemle beraber kahvaltı ettik annem babam dışarı çıktı nişanlıyız diye güvendikleri için beraber kaldık evde. Önce sırnaşmaya başladı istemediğimi söyledim biraz daha diretti yapıştırdım tokatı. O günden sonra arıyo açmıyorum konuşmuyorum eve gelmesini engelliyorum işim var gelmesin diyorum vs. Nişanı atmak istiyorum aileme ne diyeceğimi bilmiyorum? Sizce ne sebep sunarak ayrılabilirim? bu konudan bahsetmedim olay çıkmasın diye ://
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılSelam,
Uygun bir dille istemediğini ve olmayacağını söyleyebilirsin.
Mesela; bana karşı huyu, tavrı değişti diyebilirsin, fikir uyuşmazlığı yaşadığını söyleyebilirsin ve olayı annene anlatabilirsin fakat büyük ihtimalle annenin diyeceği; kızım normal bunlar ve nişanlı olduğunuz için de uygun görüp yeltenmeye kalkmış, erkek sonuçta yapmak istemistir gibi gibi söyleyebilir. Sen ise yapamayacağını söylersin net bir şekil de çünkü, net olmassan istediğin sonucu alamayabilirsin.
Her şey gönlünce olsun🎉00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılİlişkiye mi zorladı, öpmeye falan mı çalıştı
İkisi farklı şeyler
Öpmek istediyse normal ama zorla yapmaya çalışması yanlış
Eğer ilişkiye girmek istediyse tamamen yanlış
İçin rahat değilse, olmayacağına inanıyorsan ayrıl,
Ailene olayları biraz hafifletip anlatabilirsin
Veya yanına iki aileyi ortak tanıyan sözü geçen biri varsa onunla git, kendin nişanı at ve ailesine anlat00 Yorumla
Bırak olay çıksın. Zaten hep aman olay çıkmasın o olmasın bu olmasın dedikleri için susturulduğumuz için sustukları için bu tür pislikler her geçen gün daha da cesaret buluyor bu olaylara. Yeter be ağzınız var diliniz var gidin anlatın hayatınızı boşuna mı yaşıyorsunuz biraz kendinize ve çevrenize değer verin bu pislikleri ifşa edin.
00 Yorumla
İsteyip, istememe konusunda sana saygı duymayı öğrenmeli. Sırnaşmakta ne kadar ileri gitti bilmiyorum ama biraz şımarıklıkta abartmış. Bu yaptığı hareket sizde soğumaya sebep oldu ise açık bir şekilde annenizle paylaşın ve istemediğinizi dile getirin. Anneniz uygun bir dille babanıza anlatacaktır.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
29
Cevap
74Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılNaz yaptığını düşünmüş olabilir.
Birileri akıl vermiş de olabilir
Ama herşeyi bir tarafa alırsak sen zaten görücü usulü evlilik yapicaksin ve sevmediğin için tamamen soğumuşsun.
Sizin evliliğiniz olmaz bunu ailen ile konuş anlam abin annen her kime rahat anlatabiliyorsan anlat. Nişanlınla konuş kaçarak yine yanlış anlamasına sebeb olma trip atıyorsun naz yapıyorsun diye düşünmesin.30 Yorumla
+1 yılBu sana yaptığı resmen tecavüz gibi bir şey sen istemeden sana hiç kimse bir şey yapamaz ailenin bunu anlayacağını düşünmek istiyorum çünkü eğer nişanlın seni şimdiden bir şeyler için zorlamaya başladıysa ilerisini düşünemezsin bile kimse istemediği bir şeyi yapmak zorunda değil sen haklısın.
Beklemek ve ilkinin özel ve güzel olmasını istiyorsun o ise sadece rahatlama peşinde normalde hayatta geleceğini düşünme derdim ama bu konu hassas şimdi bunu isteyen ileride ne ister bilinmez.20 Yorumla
+1 yılBana açıkçası saçma geldi hiç bir anne baba kız çocuklarını uzun ilişki sonucunda da olsa evde nişanlısıyla sevgilisiyle fortuyle yalnız bırakmaz. Nişanlısının evinde olsaydınız belki yalnız bırakma durumu evden gitme durumu olabilirdi ama bence doğru birşey değil evde yalnız bırakmak. Dışarda gezersiniz birbirinizi tanımak için dolasirsiniz ama ev içerisinde bilemiyorum belki benim için normal değildir. Birde nisanliniz bu cesareti nereden buluyor görücü usulünde hiç tanımadığı bir kız için boyle bir sirnasma bana anormal geldi rahatsızlık duyuyorsan demekki isinamamissin bu yüzden nişanı atmak istediğini aile söyleyebilirsin içinin isinamadigini gelecekte hayal edemediğini açıkça söyleyebilirsin bu kadar cekinmeye gerek yok bence.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNaz yapıyosun sanmıştır, nişanlılıkta öpme koklama olur. Evlenmeye onay verdiğin insan bu herhangi biri değil. Ayrılmanız lazım ama bu olaydan sonra. Sevgiyi bitircek bi hadise olmuş iki taraf için de. Evlilikte sıkıntı yaşarsınız, rövanşını alırsa “suç” olur
50 Yorumlaİşte ailemizin bizim için seçtikleri, hayırlı bildikleri doğru yol. Kendileri seçince mükemmel biri çıkacak sanmaları.. sen hangi akla hizmet görücü usulü tanışmayı kabul edersinki birde nişanlanmışsın yeterince tanımadan.. bunu bir tecrube edin ve gelecek hayatında tekrarını yapma. Duruma gelecek olursak, annene bahsetmek zorundasın.. o adamın karakterini bilemezsin bugun zorlayan yarin iftira da atabilir. Önce senden duysun ailen. Açıkla herseyi
10 Yorumla
+1 yılİlişkiden kastınız cinsel ilişkiye zorlamasıysa bu bir suçtur. Evli bile olsanız bu tecavüzdür. Direkt olarak atın nişanı. Fakat zorlamaktan kastınız yalnızca duygularına hakim olamadığı için yanağınızdan öpmekse cahilliğine verebilirsiniz.
11 Yorumla
Soran+1 yılSadece öpmek değil elleriyle de taciz etti daha ileriye gidecekti
Selam :)
Olay falan çıkacağını düşünmüyorum bence direk söylemelisin. Ayrıca çıkarsa böyle bir sebepten çıksın. O kişi böyle bir hadsizlik yaparken korkmuyor sen ailene anlatırken mi çekineceksin?11 Yorumla
Soran+1 yılÖyle ama korkuyorum söylemiyorum biraz da utanıyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılİlişkilerde zorlamalar her daim olumsuz görülmekte. Rızanız dışında size dokunmaya çalışan bir insan ileride sizde daha fazla hak görür bunu. Ailenize bu sebebi sunarak onunla Herşeyi bitirmenizi bir danışman olarak tavsiye ediyorum.
24 Yorumla
Soran+1 yılKonuyu nası açacağımı bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılAilenizi Yani ebeveynlerinizi bir araya toplayın. İlk olarak yatıştırıcı cümleler kullanmanızı tavsiye ediyorum. Daha sonra ise rızanız dışında size karşı farklı baktığını savunun. Cümleyi hafifletin.
Soran+1 yılPeki şu an nişanlım dediğim kişi cevap vermediğim halde sık sık arıyor özürler diliyor affet hata yaptım vs diyor affetmem gibi bi durum söz konusu değil ama bana takar diye korkuyorum. 1 haftadır arıyor açmıyorum mesaj atıyo cevap vermiyorum nişwnı atınca daha çok üzerime gelirse siye de çekiniyorum
Cevap sahibi+1 yılÜzerinize gelmesi durumunda aileniz ile bu durumu görüşün. Çocuk ile konuşsunlar ve aileler araya girince otomatikman seni bırakacaktır.
+1 yıl1. Iliski olmamis yazdigina gore
2. Gorucu usuluyse sana sorulmamis ki bu saatten sonra istemiyorum desen ne olur ha babam beni dinler dersen soyle10 Yorumla
+1 yılannene söylemelisin bence genelde baba ya da erkek kardeşine söylersen olay büyür. annen ılımlı biri ise bahane bulmana o da yardımcı olur seni destekler kolay çözersin
10 Yorumla
+1 yılİlişkiye girmediysen sıkıntı yok ama çocuk kendine hakim olamamış işte konuş bir daha yaparsa nişanı atacağını söylemen daha iyi değil mi?
16 Yorumla
Soran+1 yılNişanlıyken bu şekilde zorluyorsa yarın bi gün eşi olunca tecavüze bile kalkışır hak görür
- +1 yıl
Çocuk sana dayanamamış işte seni hiç istemese daha mı iyiydi uyar diyorum ya evlenmeden olmaz diye
Soran+1 yılTecavüzü siz de hak görüyorsunuz yani. Yazık ne diyim ki
- +1 yıl
Hak görmüyoruz evlenmeden yapın ilişki zina'dir ama sonuçta çocuğun senle ciddi ilişkisi var seni arzulamasi doğal ama çocuk daha ileri gitmemiş dikkat ettiysen
Soran+1 yılZorladı bu yetmez mi?
- +1 yıl
Tamam hata yapmis istediğini yap ben görüşümü söyledim
+1 yılBence doğruları söyle.
Sevgili olup nişanlansaydınız normal bir şey abartma derdim ama daha yeni o yüzden doğruları söyle ailene ve nişanı at20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılÇok farklı biri olduğunu söyle asla anlaşamıyoruz de ben ne düşünüyorsam tersini söylüyor hep kba değil ama düşüncelerimiz zıt de evlilikte anlaşamayız de
00 Yorumla Doğru karar senin vucudun için seninleyse hiç gerek yok söyle ailene istemiom die yarın öbürgün aldatılsan daha kötü olur evlenmeden yol yakınken dön derim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılSanırım onu sevmiyorsun her erkek nişanlısıyla bişeyler yaşar bunu problem etmez kimse sen onu sevmeyip hoşlanmıyorsun buda sana sebeb oldu
03 Yorumla
Soran+1 yılSorun nişanlıyken yapmak değil anlamadıbız herhalde zorladı ben istemeden bunun ayrımını lütfen göz arfı etmeyin
- +1 yıl
Anladım bunlar evlendikten sonrada olacak isemiycen zorluycak coguevliliklerde oluyor yanlış ama oluyor
Soran+1 yılEee napıyım
Gizli Üye(18-24)+1 yılYav bundan baska bi sebep mi olur, bunu anlatinca ailen ne var ki bunda mi diyecek, onlarda sizin gibi dusunecek. Sorun ciksin ne oluyormus cikinca, kendinizden kiymetli mi 1 hafta surer sonra iki aile de kendi yoluna...
08 Yorumla
Soran+1 yılPeşimi bırakmasını umut ediyorum arayıp duruyor açmıyorum neler neler yazmıs özür dilerim lütfen affet. Bunun affı olmaz bende
Cevap sahibi+1 yılEe tamam iste olmazsa siz neden uzatiyorsunuz. Boyle yapinca da sanki her sey yerinde sanacak aileler ona da bi umut veriyorsunuz. Lafinin arkasinda dur, ailene soyle boyle boyle olay yasandi, bekledigimiz istedigimiz gibi biri cikmadi falan, bende bu yuzden nisani atmak istiyorum, buna da siz engel cikmazsiniz normal karsilamazsiniz her halde dersiniz...
Soran+1 yılKonuyu açabilsem devamı gelecek de o ilk cümleyi kuramıyorum
Cevap sahibi+1 yılBende bunu anlamiyom iste. Annenizin yanina gidin mutfaktayken ya da ne bilim salonda otururken tv karsisi falan, eger babaniza soyleyemiyorsaniz tabi. Ondan sonra ac iste konuyu, anne hani su gun nisanlimla ben evde bas basayken siz babamla disa ciktiginizda falan, anneniz de ee deyince anlatirsiniz durumu boyle boyle bi olay yasandi nisani atmak istiyorum dersiniz, cokta sikip kasmayin kendinizi, sonra hic soyleyemezsiniz oylece kalirsiniz...
Soran+1 yılAsıl annemden çekiniyorum biraz höt höt birisi o yüzden ya da sevemedim deyip nişanı atacagımı söyleyim
Cevap sahibi+1 yılO zaman babaniza soyleyin
Soran+1 yılNişanı bi şekilde atarım da şu an vicdan acabı çektiği iöin ya da suçlu psikolojisi kendisini affettirme peşinde nişanı atınca daha çok arar sorarsa görüşmek isterse :/
Cevap sahibi+1 yılValla siz kendi kendinize zorlastiriyorsunuz, baksana durduk yere bir seyler kuruyorsunuz, tabi olmaz boyle. Oldugu gibi eger eminseniz tabi, gercekten atmak istiyorsaniz, nisanlanmayi/evlenmeyi istemiyorsaniz bu durumdan sonra o zaman zaten aklinizdan gonlunuzden kalpinizden ne geciyorsa onu yapacaksiniz, baska da kimse kurcalamasina izin vermeyin derim ama yine de siz bilirsiniz, karar sizin tabi...
Gizli Üye(30-35)+1 yılSöyle ailene bişey kaybetmezsin zararın neresinden dönersen kardır
526 Yorumla
Soran+1 yılOlay büyür diye korkuyorum birde nişanlım olavak kişi annemin arkadasının oğlu 🤦♀️
Cevap sahibi+1 yılHiçbişey olmaz korkma isterse teyzenin oğlu olsun ne farkeder. Geç kalmadan bitir yoksa evlenip başını yakarsın
Soran+1 yılSoğudum zaten kendisinden. Özür mesajları atıyor ama asla affetmem böyle bişeyi
Cevap sahibi+1 yılYol yakınken bitir o zaman
Soran+1 yılUmarım peşimi çabuk bırakır yoksa işim var
Cevap sahibi+1 yılKimse kimseye zorla birşey yaptıramaz az dişli ol hakkını savun tavrını net koy haddini bilir o
Soran+1 yılZaten o günden sonra asla açmıyorum telefonlarını tek bi cümleyle söyledim bunu bana yapmayacaktın diye. Suçlu oldugu için kendiaini affettirmeye çalışıyor ama hayatta evlenmem bu zihniyette bi adamla
Cevap sahibi+1 yılMecbur değilsin zaten kurtulmaya bak
Cevap sahibi+1 yıl@Faruk2059 Ne saçmalıyorsun ya boş yapma seninde zihniyetinin o sapıktan farkı yok
Cevap sahibi+1 yıl@Faruk2059 evet avukatıyım ve bu seni hiç alakadar etmez! Kız istemediği halde saldırmak hangi erkeklik kitabında yazıyo? Nişan çokta önemli değil sonuçta resmi nikahı yok. Olan kıza olur tabi sen ne anlarsın bencilsin sende. Adam ince kibar anlayışlı ve sabırlı değilmiş işte çıkan sonuç adamın olmayan karakterinin gün yüzüne çıkması... Ayrıca git şahsi yorumunu aşağıda yap benim yorumumun altına yapma!
Cevap sahibi+1 yıl@Faruk2059 terbiyesiz herif ailesi güvenip tek bıraktı diye illa cozutması mı lazım? Bazı olaylar vardır insanın kişiliğini ortaya çıkarır. Adam hakkında kendince bir kanıya vardı ama tabi sende empati olmadığı için sen ne anlarsın!
Cevap sahibi+1 yıl@Faruk2059 Doğru zaman doğru mekanı beklemek varken sabırsızlığının mağduru olur işte böyle. Sanki kız mı yalnız kalmış ailesi güvenip yalnız bırakmış hem dini olarak hem de normal olarak adamın haddini aşmasına karşılık kız da haddini bildirecek! Yaşın küçük aklın ermez senin böyle şeylere git pubg oyna çocuk!
Cevap sahibi+1 yıl@Faruk2059 ilimden haberin yok sadece bilmek değil uygulamak da gerek! Kız nerden bilsin adam açgözlüler gibi saldıracak. Rica ediyorum artık daha fazla saçmalama yaa. Anlamıyorsun bari yorum yapma
Cevap sahibi+1 yıl@Faruk2059 güya dindarsın ya ama kendinle çelişiyorsun git az ilmihal oku nişanlıyken adamın böyle zorlamaları hak mı diye? Benimle din konusunda tartışacak son insan bile değilsin neyse selametle 🖐️
Cevap sahibi+1 yıl@Faruk2059 saygı yoksunu terbiyesiz defol git yorumumdan senin gibi ergenle uğraşacak değilim. Bi halt bildiğin yok şeytani nefsinle boş yapıyosun
Cevap sahibi+1 yıl@Faruk2059 Ne iğrenç bir adamsın yaa Allah ıslah etsin seni yazık cidden yaa cahile laf anlatıyorum bende burda sakın Bir daha yorumumun altına bişey yazma git az ötede oyna hade
Cevap sahibi+1 yıl@Faruk2059 ya kaybol be adam uğraşmam senle
Cevap sahibi+1 yıl@Faruk2059 kurban ol sen bana. Bana bak yazma yahu yazma!
Cevap sahibi+1 yıl@Faruk2059 defoool
Cevap sahibi+1 yıl@Faruk2059 ruh hastası herif
Cevap sahibi+1 yıl@Faruk2059 Allahın belası Çok yaşa
Cevap sahibi+1 yıl@Faruk2059 soruyu soran arkadaşım rica ediyorum kaldırır mısın yorumları okuyunca hak vereceksin bana. O sapığın da hesabını kes gitsin yazık edersin kendine.
Cevap sahibi+1 yıl@Faruk2059 yaw sana mı sordum maydanoz
Cevap sahibi+1 yıl@Faruk2059 😒😒😒
Soran+1 yılEngelledim. Geç gördüm kusura bakma sana da salça olmus.
Cevap sahibi+1 yılÇok teşekkür ederim yaa 😊🙏
+1 yılDoğruyu Söyle Yoksa O Kişi Seni Yer Bitirir
O Tokatın Hesabını Evlenince Sana Zulüm yaparak Sorar
Bence Ondan Ayrıl Pisliğin Teki
Seni Namusu olmayan biri gibi görüp Yanaşmış00 YorumlaSana helal olsun. Iyi ettin. ilerletip ortada bırakan da oluyor
30 Yorumla
+1 yılBana karşı çok saygısız davranıyor ve ilerisi için kendimi güvende hissetmiyorum demen yeterli bence.
10 Yorumla
+1 yılBabanlar yalnız bırakmaya çekinmiyor da sen soylemeyemi utaniyorsun
30 Yorumla
+1 yılYani seni görücü evlendirmeye çalışan bi aileye bunu anlatsan nolcak ki sanki. Biraz abartırsan ve iyi düşünceli insanlarsa eğer belki destek çıkarlar sana
45 Yorumla
Soran+1 yılZorlamadılar görücü usülüne zaten annemin arkadasının oğluydu. benden onay aldılar ben de görünce bi tanısıyım dedim iyi de anlaşıyorduk ama belli etmedi böyle biri oldugunu
- +1 yıl
Görücü olmuyor o :D. Yani tabi ki git söyle ailene şu an bunu yapan iki gün sonra kim bilir neler yapar
Soran+1 yılValla severek nişanlanmadığım için benim için görücü usülü tanışma oluyor. Hoş fark etmiyor da. Nasıl konuyu açacagımı bilemiyorum
- +1 yıl
Direkt git yanlarına çekinmeden anlat. Böyle yaptı bana. Ben ayrılmak istiyorum de. Anlayışla karşılarlar
Soran+1 yılUmarım ://
Olduğu gibi anlat boş ver olay çıkarsa da çıksın , hadi ordan et
20 Yorumla
+1 yılOnu istememe sebebin tipsiz olması. Eğer yakışıklı olsaydı isteyebilirdin.
02 Yorumla
Soran+1 yılHeee aynen bu yüzden istemedim nerden bildin ya
- +1 yıl
Ben de tipsizim ordan biliyorum.
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Aynen durumu izah et.. herkese söyle böyle böyle diye.. at nişanı.. yaaa..
Madem görücü usulü edepli olsaymış.. hir tanımaya çalışsaymış..00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılAilene söyleyemiyorsan bir zahmet sus. Yaptığı ayıp doğru. Sebebini bilmeleri çok doğal. Görücü usulü işi boktan bişi
00 Yorumla Ailene anlat? onlar vesilesiyle olmuş zaten sen aciz güçlü bir kadınsın çekinme bırak o düşünsün, pis herif
01 Yorumla
+1 yılO senin zaten kocan sayılır bence sorun yok eğer seviyorsan boşanma ama sen sevmio gibi duruyo nişanı atmaya karar. Vermişsin hemen
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 486 cevap paylaştı. Görücü usulünün saçmalıklarından biri işte bu. Nişanlı oluyorsun hala ''biz neyiz şimdi?'' diye düşünüyorsun.
018 YorumlaPezevke bak az daha beklese zaten evleneceksin mal annene uygun dilde anlatırsan o babanı uyarır ve ayarı verir rahat ol
00 YorumlaBence doğruları söyle ama uzatmayın diye uyar aileni zaten yapacağını yapıcaksın yani nişan atıcaksın.
00 YorumlaProblemin iliski degil, nisanlina duygun yok, sevgi yok.
00 Yorumla
+1 yılAnlaşamıyoruz ayrılmak istiyorum de eğer çok zorlarlarsa gerçeği söyle
00 Yorumlagörücü usül sıkıntılarından
Durumu açık açık anlat eğer annen baban insansa zaten atmanı isterler00 Yorumlabence ailene neyse onu söylemelisin hiç bir şey uydurmaya gerek yok.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen de zorla tecavüz etti filan sandım. Çok iğrenç bir olay yok ki.
Olabilir yani bir anlık nefsine uymuştur.03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHerkes 2. Şansı hak eder. Bence 1 şans daha ver
Soran+1 yılZorlaması senin için normal yani hımm peki
Soran+1 yılNe saçmalıyon dümdük s. g asabımı bozma
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılGeçmiş olsun. Haş hareketleri beni öutsuz ediyor de
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 548 cevap paylaştı.
+1 yılKeşke şunları baştan gorebilseniz birçok kız böyle hata çok yapıyor ama sen kararından dönme
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılZaten verseydin bi bahane ile o seni terk edecekti yol ver gitsin
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGayet haklı bir sebep söyle ailene eminim onlarda senin yaptığın şeyi doğru bulacak böyle pisliklerle zaman kaybetme.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOlay çıkacağını zannetmiyorum bence annene anlat ve hadiseyi hemen bitirin. O sıkıntı ve tokat hadisesinden sonra evlenseniz bile sıkıntı çekersin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnnene anlat yaptığını böyle sırnaştı falan oda babana söyler bi şekilde
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 646 cevap paylaştı.
+1 yılBen bunla evlenmek istemiyorum de bana ters de huyu suyu değişti de at nişanı gitsin
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 896 cevap paylaştı. Szin kafanızmamı var adam senin istemenimi beklesin sanırım iyi becerememiş iyi yapsaydı şimdi bunu yazmazdın biri derki beni becermez biri derki beni rahatlatmaz sksen kabahat skmesen kabahat
12 Yorumla
Soran+1 yılNe saçmalıyon amkkkk gereksizi
Soran+1 yılİnşallah seni de becerirler bi gün shshhshssh seeerefsizzz
Bi tık abartmissin sanki ama sevmiyorsan bunlar fazla gelebilir
44 Yorumla
Soran+1 yılAbartmak mı? Ben istemeden zorlaöaaı normal mi?
Soran+1 yılİlişkiye zorladı sadece öpmedi
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılHerşey normal giderken bir bahane bulamazsın ya açık açık konusacaksin ailene durumu izah edeceksin ya da kabullenip devam edeceksin
00 Yorumla Bu kadar saçma bir bahane duymadım... Sevmediğin bir yanı varsa, içine sinmiyorsa olayı anlat, birazda abart at nişanı... Herşeyi iyi güzel ama nişanlısına sırnaştı diye de yüzük atılmaz
08 Yorumla
Soran+1 yılZORLA DİYORUM DAHA NE DİYONUZ YA ŞAKA GİBİSİNİZ. ZORLA ZORLA ZORLA
Soran+1 yılHoşlanıyordum ilk basta ama taciz ettiği için sadece "öpme değil '' soğudum
Soran+1 yılEvet de bunun dini nikahla alakası yok. Ortada benim isteğim dışında bi zorlama var sorun bu.
Soran+1 yılDini nikah var da o bi şeyi değiştirmiyor dini nikahlıyız hadi öpüyüm vs değil durduk yere olan bişeydi onunda mantıklı düşündüğünü sanmıyorum. Adettendir diye kıyıldı
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe olduysa aynısını diyeceksin çekinecek bir şey yok
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa adam haklli sanki neolmus evllenceksiniz zaten surda evlilige nekalmis bari biraz takilin bazi seyleri yapmadan takilsaydin sende vay arkadas dusuncelere bak yaw sonra nie evde kaldik diosunuz kalirsinjz tabbi
132 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKacinci yuzyildayiz aloooo
Cevap sahibi+1 yılKardesim burasi bir blatfrom herkes kendi dusuncesini soyluyo banane ne istedinden sadece benim dusuncem bu hem senin zoruna ne gitti
Cevap sahibi+1 yıl@Faruk2059 aynen katılıyorum aille bille ayni evde birakip gidolar diarda gorusseler neyse boylle seymi ollur ayni evde guvenmiosan kalma
Cevap sahibi+1 yıl@Faruk2059 bencede hergun 2 yasinda cocuga tecavuz ediolar sen nisanlinla ayni evde tek basina sonra zorladi de ya cocuk istese zaten yapardi orda sadece nisanlisi oldu icin yakinlasmak istemistir bence bu sevmiodur belki ondan uzak durmustur tabi kimsenin gunahini almak istemem
Cevap sahibi+1 yıl@MachineX_ ya ben burda islamla ilgili bi cumlle kurdummu sen neyin kafasini yaşiosun herseyi nie oraya bagliosun kiz belki cocugu sevmedigi icin yapio bunlari
- +1 yıl
@Yazmiyorum hani hangi yüzyıldayız falan dedin ya o yüzden diyorum bende
Cevap sahibi+1 yıl@Faruk2059 hayirli gunler fhhfhgd
- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılGerçekten soğudunsa ayrıl gerekçe belirt ısrar ederlerse
00 Yorumla Evlenmek istemiyorum mutlu olucamısanmıyorum bu adamla de en iyisini yaparsın direk insanı seks yapmak nedir
00 Yorumla
+1 yılAma cokda ileri gitmemis biraz abarttinmi sanki
31 Yorumla
Soran+1 yılSaçmalama? Sen istemeden üzerine çullanılsa senin hoşuna mı gider?
- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılterbiyesizlik yaptı de nişanı at atmasanda sıkılırsın evlendikten sonra boşver
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin nişanlın bildiğin tecavüzcü potansiyeline sahip. O nişanı atmazsan kusura bakma ama sende kaşınıyorsun. Ayrıca baban da geniş bir baba sizi evde baş başa bırakıyor
10 Yorumla
+1 yılOndan sana hayır gelmez.
40 Yorumla
+1 yılİstemeden zorladıysa ayrıl
23 Yorumla
Soran+1 yılEvet hayır dememe ragmen zorladı
- +1 yıl
Ne yaptı
Soran+1 yılÖptü öperken elleriyle taciz etti hayır dememe ragmen sert davrandı dinlemedi neyse ki kurtardım kendimi
Seni seven saygı gösyerir kardesm ztn nşsanlısınız ne kalms surda saygı yok gram
00 YorumlaUygun dille soyle neden ayriliyorsun sebep goremedim.
00 Yorumla
+1 yılsiz bizi yalnız bırakınca bana şey teklif etti dersin olur biter.
00 Yorumla
+1 yılBence annene onunla evlenmek istemediğini söyle
30 Yorumla- Devamını Gör (43)
Devamını Gör(88)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > 'Nişanlım' ben istemeden ilişkiye zorladı. Nişanı atmak istiyorum ama aileme ne diyeceğim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler