Görüşler için teşekkürler soruyuda beğenir misiniz?😂😂
Ön sevişmenin favori anı nedir?
Görüşler için teşekkürler soruyuda beğenir misiniz?😂😂

Bana yapılırsa ilk temas ve zevk sularım ile ufak bir göletin oluştuğu zaman sşjdldj🤤🤤 partnerime ise boşaldığı an yüzüme ağzıma fışkıetması hırıltı sesleri... Kafamı tutup bastırması vs vs
ben ön sevişme bilmem ne öyle saçmalıklara bakmam
sevişme bütündür ilk temastan başlar orgazm sonrası mutluluk öpücüklerien kadar sevişmedir. bunun önü arkası olmaz
sevişömedir temel olan ilişki arada detaydır olmasa da olur
Ellerini özel yerime atıp avuçlayıp boynumdan öpmesi
Tşkler🧡
Göz göze bakıp duyguların zirveye çıktığı zaman.
Cevap
61Cevap
Karşılıklı yapılan küçük dokunuşlar bence hoş gadası. ya da ayakta hızlı şekilde başlayan ateşli bir öpüşme güzeldir.
Belimi kavrayıp kendine çektiği zaman. Yani başlangıç.
Bence kesinlikle partnerim kucakta iken iyice sulandığı anda nefessiz öpüşme anıdır.
Hazzın ve şehvetin en yoğun olduğu an
o an gibi 😎😊
Çok fazla Islanmaya başlayınca, işte o zaman daha çok haz almaya başladığım zaman 😇
Ben şahsen Gömleğimin düğmelerini yarıya kadar açıp önce boynumu sonra Göğsümğ tatlubtatlı okşaması ve eklemesi daha sonra sıcak nefesiyle tatlı tatlı üflemesi ben deli eder sonra sırtımı da okşayıp defalarca öpmesi ve göğsümü de öpmesi
Karşımdaki parnerimin vucudunun her bir noktasını okşayarak masaj yapar gibi öpüp emip ve saatlerce oral yapmak cıkardıgı inleme sesleri beni müthiş tahrik eder o an
Dudaklarim partnerimin dudakları arasinda erirken başımı ellerinin arasına alıp kendine bastirmasi.
Yani seni deli gibi istiyorum demenin diğer bir anlamıdır ve daha birçok sey ifade eder.
Öpüşmenin yoğunlaştığı ve ateşlendiği kısım. Bedenler artık dayanamazken bir yandan öpüşmeye doyamıyorsun. Çok lezzetli bir kararsızlık, bocalama durumu.
İlk başladığımız an olabilir o anın ateşi isteği ve tahrik olmaya başlamasıyla devamı gelen bir evre 😊😊
Kıyafetler çıkartılmadan öpüşme, okşama, dokunma gibi ufak hareketler ve güzel bir ortam elbette ve tahrik edici kıyafetler.
Uzun sürmesi bitmemesi çoklu olması fantezi dolu olması pişman olmadan yapmak daha çok var bitmezki yazmayla
Ön sevişmede büyük iştahla öpüşürken penisimin en alttan okşanması ve sonrasında yapacağımız 69 ile anüsü sert dil darbeleri ile mest etmek. Ben kadınımın ağızıma boşalmasına bayılırım son damlasına kadar emmeyi severim.
Bittikten sonra göz göze nefes nefese kalınan o an bence 🍏
🍏
🤣🤣🍏
Şşşt🍏
😶 sustum
ilk temas anı en çok hoşuma giden yer heyecan kısmı sonrası zaten ısınıyoruz moduna giriyoruz o an pek zevk alınmıyor en baştaki gibi
Ben anlamam orasını burasını yanlız kalmışsak yapıştırın dudaklarına
İlk basttaki o kalp atışları süper evet. Tabiki ileride girmeden önceki sabırsızlık zamanı
çıplak vücudların birbirine dokunup tanımaya çalıştığı ilk an
sorunu beğendim sohbet etmek istersen burdayım
Tatlı tatlı öperken elimi üstünde gezdirmek boyundan memelere inmek sonra .. sttt yeter bu kadar 😂
Öpüşmenin yerini alt dudağı ısırmaya verdiği o an...
French kiss le birlikte vücutların birbirine yapışması
Boyun öpüp emerken böyle sıcaklık basması ve o tenin sıcaklığını dudaklarda hissetmek 😍
Partnerimin soyunmadan kucağımda kalçalarını aletime sürterken dudaklarımı ısırıp boynumu somurması.
Zevkin doruklara cıktığı sırılsıklam olmuşken ilişkiye hazırken bilerek ön sevişmeyi uzatması🤤 o an benbile kendimi tanıyamıyorum.
Kulakları yaladığımız an
Senin?
Birazdan yazarım
Bekliyoruz. Eski sevgilim alıştırdı bunu da
Yazmadı😄
Bedenime sıcak sıcak öpücükler kondurulması
Ne farklı
Ne diyon?
Tutkulu bir şekilde uzunca öpüşmek
he riki tarafın yeterince hazır olması ve içeri girmek
Dudaklarlar değerken üzerini çıkarma anı.
yavasca ustten baslayıp alt gıyısılerın cıkması
Öpüşmek dudak dudağa tarifsiz bir his
Sevişme anında ıslak vajinaya parmağımı sokmak
ellerin vücudu keşfetmesi derim 🤒
Oral tabiki
Yarı çıplak olmakta heyecanı dahada arttirır..
Dillemeye başladığım an
İlk an ve boydan boya öpüp, yalama.
Bağladığım ve yalvarmaya başladığı zaman.
Dilini emerken ufak dokunuşların başladığı an 😋😉
Dudakların ilk değdiği an ❤️
Oral ile orgazm bence
Göz göze gelip ilk öpüşmeye başlanan an...
Çplak vücutların teması
Dudaklarını hafif ısırmak
Senin
Birazdan yazarım
Napim
Ordan yaz
Hayır tabi ki
O zamana burdan yaz sen neyden zevk alıyorsun
Sevişerek soyunmak
On sevismenin zirvesi oraldir
Boşalmaya 5 kala ekxmd
Onun seni öptüğü an :)