Nişanlımı uygunsuz şekilde gördüm. Ne yapacağım? Bu korkularımı nasıl yenerim?

Yeni nişanlıyım. Mayista nişanlandık. Bir sey yaşamadık daha önce. Hani ufak tefek yakinlasmalarimiz oldu ama alt tarafa inmedik. 2 hafta önce yanlışlıkla malum bolgesini gördüm. O da benden kaynaklandi. Evlerine gittim. Annesi odasında dedi. Bende dışardan geldim ellerimi yıkayayım dedim hani malum covid falan var. Banyoya daldım. Nişanlımı çırılciplak karsimda gordum birden. Şeyini de gordum saniyelik. O ara zaten herhalde onda da refleks oldu elinde cikardigi kiyafet vardı onunla kapattı. Hemen çıktım banyodan.

Utancimdan eve gidecektim annesi izin vermedi daha yeni geldin falan diye. Tam banyo yapacakken yakalamışım. Duşunu aldı çıktı sonra. Ama anlamadigim sey gördüğümde normal, inik halde degildi. Yani diğer haliyle gördüm. Biraz bozulmadim degil. Neye, kime baktı etkilendi de o haldeydi? Bu biraz kafama takıldı. Diger kafama takılan ise büyük duruyordu. Zaten ilk gece korkum vardı. Birde boyutunu falan görünce iyice korkmaya basladim. Ne yapacağım ya? Bu korkuları nasıl yenerim? Her kadin gibi ilk gece korkum vardi simdi de gordukten sonra bu canımı acıtır, nasil olacak diye endiselerim var. Keske gormeseydim.
Nişanlımı uygunsuz şekilde gördüm. Ne yapacağım? Bu korkularımı nasıl yenerim?