Okey Rötar prezervatif nasıl? Deneyenler var mı, memnun musunuz?

Okey Rötar prezervatif nasıl? Deneyenler var mı, memnun musunuz?

Marka iyi geç boşalma varsa çok önemli değil ama iyi bir ürün ben geç gelen biri olarak bir kere denemek için kullandım hatunu çok perişan oldu ben 2 kat daha çok geç geldim
Merhaba :)
İlişkide partnerlerin karşılıklı keyif alması, uzun süreli hazzı yaşaması benim için en önemli detaylardan. OKEY’in birçok çeşidini kullanıp memnun kalmış biri olarak OKEY Rötar Prezervatifin nokta atışı bir seçim olacağını söyleyebilirim. Gelin yaşadığınız heyecanı uzatacak en iyi prezervatifin özelliklerine birlikte bakalım! :)

OKEY Rötar hem kadını hem de erkeği mutlu edecek bir özelliğe sahip; geciktirici etkili! İçeriğindeki geciktirici etkisi sayesinde cinsel ilişki süresini uzatıyor, erkeği yavaşlatıyor. Bu sayede ilişkiden aldığınız zevk ikiye katlanmış, beklentileriniz karşılanmış oluyor.

Erkekler kadınlara göre daha kısa sürede cinsel doyuma ulaşabiliyor. En azından benim gözlemlerim bu şekilde :) Kız arkadaşımın mutluluğu için elimden geleni yapıyor olsam da aldığımız zevkin daha uzun sürmesinin ikimizi de mutlu edeceğini biliyordum. İşte beylerin hazzı uzatma sırrı geliyor: OKEY Rötar Prezervatif! :)

Geciktirici etkiye sahip olduğunu görür görmez denemeye karar vermiştim. İyi ki de böyle bir karar vermişim, bize katkısı çok fazla oldu. Aldığımız zevkin ve yaşadığımız heyecanın süresi daha uzun artık :) Mutlu ilişkinin sırrını keşfetmiş gibi hissediyoruz kesinlikle :D
OKEY’in beklentilerinize yönelik daha birçok seçeneği bulunuyor. Ben bir süre daha gecikmek güzeldir sloganıyla ilerleyeceğimi düşünüyorum :) Siz de yaşadığınız hazzın daha uzun sürmesini istiyorsanız adres belli: OKEY Rötar Prezervatif ✌️
Gayet kaliteli bir marka Okey zaten. Rötar prezervatifte gerçekten harika bir deneyim yaşamanızı sağlar çünkü erkekte ereksiyon süresine katkısı harika. Partnerinizin boşalma süresini uzattığı gibi aynı zamanda ince dokusu sayesinde sizinde prezervatif yokmuşçasına haz almanızı sağlar. @OKEY 🖤
Cevap
72Cevap
Erkek ilişkiden 1 saat önce mastürbasyon falan bi kere boşalsın, 2. Sefer en az yarım saat gitmesi lazım. Benim boşalamadan bıraktığım da oluyor, markette bundan alayım mı diye takılıyorum da hee pestilim mi çıksın diyor :) en iyisi bence tırtıklı, acımasız bi etkisi var
Harika bir deneyim olur ve uzatmalarda gol atma süreci daha da fazla.
rötara hiç ihtiyaç duymadım. genel olarak Zero tercihim oluyor ve kabartmalı :)
Uyuşturuyor hissizleştigin için gel git yapıyor etkisi geçince boşalıyon ben normal olarak 2saat takıldığım için 1-2 kere 16 yaşlarımdayken kullanmıştım
Bizim cinsel hayatımız mastürbasyondan öteye geçmediği için nasıl bir şey bilmiyorum Bir gün denediğimde söylerim ,,😂
Hic prezervatif ihtiyacim olmadi. Kendimi kontrol edebiliyorum. Saliver gitsin kafasina girmedim hic.
Kullanmadım hiç ama ilerde lazım olur illa ;)
Xper puan kazanmak için yazıyorum denemedim hahaha
Okeyin başka çeşitlerini kullanıyorum ama bunu hiç kullanmadım. Erkek arkadaşımın süresi yeterli olduğu için ihtiyaç duymadık hiç. Çifte haz olanı tercih ediyoruz genelde
Çifte haz nasıl ne gibi etkisi var
Denemedim. Prezervatif zevki öldürüyor ama onsuz da olmuyor
Kullanmadım ama paketi 60 lira
Satıyorum yani sadece
Kesinlikle geciktiriyor herkese tavsye ediyorum. Kremini guzelce yedirin takinca
morfin gibi resmen. bi kere aldım, ilk ve son oldu zaten. durex bu konuda açık ara daha iyi
Kullandım ama ten tene degmesi ayrı bir haz veriyor bana atın ölümü arpadan olsun
Gayet kullanışlı arabanın torpito ve cüzdan kısmından hiç eksik olmaz.😊
Hep merak ettiğim ama daha fırsat bulamadığım bir şey
Hayatım boyunca cinsel yoldan bir şey kullanmadım. seks deneyimim bile yok bakirim.
Hiç denemedim onun için bir şey diyemeyeceğim
Prezervatif hiç kullanmadım kullanmayı da düşünmüyorum.
Valla para israfı o kadar condom kullandım hepsi aynı okeye o kadar para vermeye gerek yok bence.
Geri çekilmek varken araya plastik parçası sokmam asla
bende alcam 30 dk ya tamamlamam lazım denemeden bilemeyiz
Öyle çok bir etkisi yok illa gecikme istemiyorsa krem kullanmak daha mantıklı
Kalın prezervatif hiç zevk alamadım önermem
Kalın bir prezervatif erkek için his kayıbı oluyor ben sevmiyorum
İyi standart ama geciktirmiyor onu soyleyim ama kaliteli ürün
Oldukça iyi bir ürün gerçekten rotar yaptırıyor ortalama ilişki süresini ikiye katlıyor
benimki aralıksız ön sevişme dahil olmadan 21 dk sürüyo 2 ye katlarmı bunuda
Okey ilişki sırasında yırtınıyor. Durex candır
Bence ideal daha güzelleride var ama ben genelde takmıyorum et ete değmeli
Bazen arasında delik olan olabiliyor boşalınca belli ediyor
denedim ama taktıktan en az 10 15dk beklemek gerekiyor anca etkisini göstersin
Partnerim kullanıyor ama oyle buyuk mucize beklemeyin yani
Daha erken takarsanız etkisini gösterir aslında
Okey çok iyi bende partnerim ile performansım çok iyi
Valla bende var sanki hic yokmus gibi cok ince et ete deyiyor gibi sadece meniyi tutuyor
Denedim kesinlikle iyi kullanmayanlara yltavsiye ederim
geciktiriyo biraz ama mucizede yaratmiyor hisside güzel
Denemek bize de nasip olsun artık :D
selam denedim etkisini gördüm ilk mi deniycsksin
Evet ilk
çok kötü partnerimin cinsel organı uyuştu asla zevk almadı ikimiz için de eziyete döndü
Zirve favorimdir dene derim
Evet iyi oluyor özellikle 2. turda
Hiç kullanmadım şimdiye kadar
Hiç kullanmadım bugüne kadar prezervatif
Hiç gerek duymadım
Yeni mj çıkmış
Nasılmış bana da söyleyin pls dkdkkd
İhtiyacım olmadığı için kullanmıyorum
Denedim çok kullanışlı
İyidir ama kullanma taraftarı değilim 🤭
Bu soruya + xper vermenin mantığı nedir?
Arkadaş gani gani yazmış👍
Benim favorim zero bunu kullanmadım hiç
Merhaba
Denemedim zina haramdir
Ben yumuşak severim ama kadına bağlı
Denemeyemediğimiz için yorumsuzum
Bilmem, nasıl?
Durex daha iyi ve en iyisi en İncesi.
Kaliteli bir marka kullanılır
Yeni mj çıkmış