Merhaba.. İş konuşmaya gelince tozu dumana katan bir çok insan var elbette ama icraat konusunda aynı başarıyı gösterebiliyor muyuz? Fantezi dünyanızı reel cinsel yaşamınıza yansıtma konusunda ne derece başarılısınız? 😏🤫 Keyifli günler.. 🤘🖤🥂
Yapmayacağım fanteziyi konuşmam…Gözüm karadır sevgilimin de öyle neyse ki de çıta sürekli yükseliyor. Lafa gelince herkes konuşuyor özellikle sitede 😏 Ama konuşanlar icraata gelince 🤣🤣🤣 Rüştünü ispat etmek mühim. Konuşuyorsan yapacaksın seve seve…
Hep yazarız kafamızda, hep hayal der geçeriz, kimine göre fantezi kimine göre imkansız, ama bir yerlerden bisi çıkar karşınıza, uf buz dağı gibi soğuk kapalı kutu yok canım çok sıradan bir şey diye düşünürsün, bir akşam yemeği, bir iki gün sonra bir barda iki kadeh bir şeyler içerken kulağına eğilip ağzında buz parçacıkları ile “şu anda torbalarını ağzımın içinde hissediyorum”diye fısıldar ve içkisinden bir yudum alıp devam eder “sonra dilim toplarından s2ni başından dibine doğru yavaşça dil darbeleri ile dövsem mi?” der ve bir anda koşarak bardan çıktığını hatırlarsan Evet bunlar hep hayallerde kalır derken yaşarsın!!! unutmayın hayatta herşey var, biz erkekler be kadar istek arzu doluysak insan olarak kadınlarda böyle sadece doğru kişiye karşı dışa vurum söz konusu
Ben erotizmi çok seven bir adam olduğum için mum ışıkları ve music ile beraber fantazilerimi en güzel şekilde yaşarım. Penetrasyon işin final kısmıdır. Bundan önceki ön sevişme kısmı ise en heyecanlı, zevkli ve tutkulu kısımdır benim için. ⭐ Güzel bir gece için tavsiyelerimdem biri mesela. :) Link:
Fantazi dünyam çok geniş ama bunu gerçeğe yansıtmak biraz zor, aslında birini buldum ama olmadı, sonrada kimse olmadı. Genelde de herkes yatak tercih ediyor, kimse fantazili değil olanlarda denk gelmiyor. Benim fantaziler süperdir, o kadın iyi bilir :)
Arz-talep meselesi diyebilirim bu konu için. Eğer partnerim istediği özel fanteziler varsa ayak uydurabilirim. Bu denendi ve onaylandı. Benimde fanteziler konusunda gayet üretici bir yapım olduğu söylenebilir. Saygılar.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
suana kadar patronum, cok genc bir kiz, cok yasli bir kadin, kaynana, baldiz, kuzen, esimin arkadaslari (2kisi) bunlarla yaptim henüz yeni bir hedef koymadim cünkü doymusluk hiss geldi tüm bunlardan sonra, buralardan yeni bir hedef bulabilirsem önerilerden memnun olurum :)
* Ben yağmayacağım şeyi konuşmam. Aslında bu konu konuşulacak bir konu bile değil, spontane kendiliğinden gelişmesi ve sonuçlanması gereken bir konu.. Sadece şu kadarını söyleyebilirim, ben sonuç odaklı biri değilim, bu sebeple seksten çok sevişme önemli. Hissedebilmeliyim.. Her ayrıntıyı, tadı, kokuyu ve teni.. Bu bana cinsel ilişki den daha çok zevk verir. Bu ise ilginçtir, belli bir yaştan sonra bende oluştu.. :)
Öncelikle onu yaparım, bunu ederim diyen kişinin vücuduna ve hareketlerine bakın. Kondisyonu olmayan bir erkek sadece burada yazabilir. Her erkek bu yoldan geçmiştir. Bunu kabullenip kendini geliştiremediği sürece haklısın icraat sıfır olarak kalır. Evet fantezi dünyamı reele yansıtıyorum. Her fanteziye açık değilim özellikle bdsm. Onun dışında kıyafet vs daha eğlenceli ve uzun soluklu fantezi yapabilirim.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Partnerimle aramda gerçekten karşı konulamaz bir çekim ve ten uyumu olduğu sürece hepsini yansıtabilirim.
7
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Özellikle ilk sevişmede, hayır. Zaten öyle de olmalı. Biraz başı dönmeli, aklı gitmeli insanın. Zamanın nasıl geçtiğini bilmemeli. Plansız olmalı. Daha sonrakilerde fanteziler bol bol yaşanır, uygulanır😉
Bence fantaziler gerçeğe dönüştürülmediği sürece heyecanlı bir duygu verir insana. Hele ki bazı fantazileri gerçeğe taşımak keyif ve heyecan yerine hüzün ve ayrılık getirir...