+1 yılallah aşkına şu aklınızı başınıza alın. allahın emrine uygun davranın ve allahın emrini tam öğrnin. cinsel olarak mutluluğa ererseniz yani orgazm olursanız vücut kirlenir ve yıkanmak gerekir.
yahu gusul nedir onu bir öğrenin. gusul türkçedeki tam karşılığı yıkanmak demktir. allah cünüp olunca yıkanın demiş neden. çünkü orgazm olunca vücuttan tere benzer sıvılar çıkar. yıkanılmazsa bakteri oluşur.
aklınız hayalinize bir şey düşünce orgaz mı oluyorsunuz da böyle saçmalıyorsunuz.
bira akıl
bakın kuranda allah her emri verirken sonuna şunu der. akıl edin010 Yorumla
Soran+1 yılKardeşim içime bir anda guslüm bozuldu diye his düştü bu vesvese mi dedim niye esip gürlüyorsun
- +1 yıl
abdesti allah kuranda detaylı anlatmış ama guslu sadece yıkanın demiş. tarif yok. piyasadaki ağıza 3 kere buruna üç kere yok omuza üçkere tariflerini bırakın.
adam gibi kurana uyun.
normal yıkanın. burnunuzu kirli hissediyorsanız yıkayın temiz ise gerek yok. yahu bildiğinizi yıanın duş alın
Soran+1 yılNe alaka ya
- +1 yıl
tamam ne halin varsa gör.. size insan gibi allah yolunu öğretmek hata. siz hurafelerle devam edin.
Soran+1 yılYav kardeşim soruyorum şu an yaşadığım vesvese mi değil mi
Soran+1 yılBana uzun uzun birşeyler yazıyorsun teşekkür ederim ama benim sorduğum bu değil
Soran+1 yılVesvese mi
- +1 yıl
yahu senin algılama sorunun mu var.
sorununa cevap bndeki.
orgazm olmadan cünüp olunmaz. ben de sana bunu anlattım.
burna su vermek zorunlu değil bunu anlattım.
soran sensin. sen ne sorduğunu ve verilen yanıtın fakında değislin. allah aşkına aklını başına al yazdıklarımı insan gibi dikkatli okuç. kendin csahil olabilirsin de beni o poza sokma
yarım ediyorum utanmadan bir de azarlıyorun yahu
Soran+1 yılAy adama bak geldiğinden beri abuk subuk konuşan dik dik yazan sensin bana açıkça de ki evet böyle veya hayır şöyle ki Hanefi mezhebin göre burna su vermek zorunlu. Burna su verilmediği takdirde abdestin de geçersiz kaç tane hocanın fetvasını dinledim cahil mahil abuk subuk konuşma kimse sana zorla yorum yaptırmıyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
+1 yılAynen öyle yok bir şey
12 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
- +1 yıl
Reca ederim geçmiş olsun
+1 yılHayir olmaz
14 Yorumla
Soran+1 yılYüzüstü yatarken Bi anlık sürtünme oldu mu acaba diyorum kendi kendime abdestim bozuldu kesin diyorum vesvese değil mi bu
- +1 yıl
Sürtunme sende😂
Soran+1 yılYüzüstü yatarken biraz yukarı çıkayım derken oldu yav
- +1 yıl
Olur oyle masturbasyon yap rahatla bari rahat duramazsin
Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Muhtemelen
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılValla kesin bişey de vesvese mi bilmem
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeni sidikli.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİslandin mi
07 Yorumla
Soran+1 yılHayır
Cevap sahibi+1 yılŞu an ıslanmak istiyorsan özele gel veya takip yolla
Soran+1 yılYa hadi ordan git
Soran+1 yılSalak salak işler peşindesin
Cevap sahibi+1 yılCiddi soyledim
Soran+1 yılKardeş bura senin ekmek yiyeceğin yer değil boş boş konuşma benden sana hayır gelmez
Cevap sahibi+1 yılYapışkan sıvı geldiyse gusül al
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar