- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılYeni evlilerde 2 sene boyunca her gün sonrasında haftada 1 e veya 2 ye düşer. Bebek oluncada ayda 2 ye. Tüm ilgiyi bebek alır zaten. Çıt çıkarsan odada hemen ağlar, gel beni kucağına al anne, durumu yani.👍
15 Yorumla
Soran+1 yılHamile olsamda bebek doğsada yapmak isterim yine sürekli. 4 yıldır doymadım hiç çünkü. Yaptıkça yapasım geliyor nedense
- +1 yıl
Hamilelikten sonra zaten uzun süre iyileşmek için bekleyeceksiniz. Bu arada da tabii ki eşiniz aynı zevki o kadar çok alamayacak, ilk başlarda sorun etmez ama sonrasında çok çok yorgunum diyebilir size..
Soran+1 yılBebek doğduktan sonra genişlik olacak diye mi zevk almaz
- +1 yıl
Tabii ki 10 cm genişliğinde bir kafa çıkacak oradan. Ve alt kısımada kafa rahat çıksın diye küçük bir makas atacaklar. Bebekten sonra da dikecekler. Lohusalıkta budur zaten. Zamanla vagina toparlıyor ama kendini. Tamamen eskisi gibi olmasa da..
- +1 yıl
Bence arada bir eşinizin sizi özlemesini sağlayın. Daha istekli olur o zaman eşiniz size karşı.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılne güzel yaa bende de bu aralar çok istek var kendimi rahatlatıp yapıyorum işte. gerçeğini merak ediyorum baya. mutluluğunuz daim olsun. bence anormal değilsin isteklisin. herkesin istek derecesi de farklı bence. ama istekli olup partnerinin olmaması ve bu yüzden kendini tatmin etme yollarına girmen insanı daha bıktırıyor. bu sefer ben kendime soruyorum anormal miyim diye 😑
10 Yorumla
İçgüdüsel durumların izahı olmaz yavrum, bunlar her canlının lanetlerindendir.
Ne uykuya, ne beslenmeye, ne sekse ne de başka bir dürtüye sadece insanlar sahip değil, tüm canlılar sahip.10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Abla daha ne istiyorsun Bide Orgazmı yaşıyorsan Süper Enişte Çok şanslı 👍 Bazı kadınlar seks olmadan evlenilmiyor mu diyor 🤬
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYeni evli isen normaldir ilerleyen zamanda sıkılıyor kadin genelde
40 Yorumla
+1 yılİhtiyaç olduğu için yemek yemek gibi düşün onuda öyle doyuruyoruz
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAyni durumdayiz özelden fikir alis verisi yapariz istersen
10 Yorumla
+1 yılBoşalabiliyor musun?
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Senin gibi kadın dostlar başına 😉😄
+1 yılBu kadar istekli olman çok hoş yaaa
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsanırım yeni evlisiniz hanım efendi
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılayrıca ona hiç hayır dediğin zaman oldumu ve sana tavrı nasıl oldu
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeks yapmak icin nedenler cok
20 Yorumla
+1 yılHormon meselesi
10 Yorumla
+1 yılEvlisin biz ne yapalım
10 Yorumla
+1 yılCokmu
11 Yorumla- +1 yıl
Esinden baskasiyla yaptin mi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026