evlenmeden önce cinsel iliskiye ve aslında cinselliğe giren sevişmeye de karsiyim.. sevgilim buna saygı duyuyor.. ama ikimiz 30 yasina yaklaştık evlenmek istiyoruz seneye yani kati kurallarımı artik kırsam mi biraz onunla onu da mutlu etmek ve kendimi de keşfetmek adına biraz yakınlaşmak istiyorum.. ayni zamanda hakkımda kötü düşünmesinden korkuyorum eger bunu yaparsam.. sizce sarilip, yanağından boynundan öpmek, birlikte uyumak vs bunlar da yeterli mi mutlu olması icin?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılCinsellik yaşamanız sizin hakkında kötü düşünmesine sebep olmaz. Sonuç olarak birlikte karar veriyorsunuz.
Evlenmeden cinsellik istememen ve böyle bir karar almışsanız eğer sonuna kadar devam edin.
Biraz duvarlarımı yıkmak istediğini söylemişsin. Eğer ki birlikte uyuma boynundan öpme gibi şeyler olursa erkek devamını haklı olarak beklicektir. Sen olumsuz davranırsan bu sefer ilişkinize zarar verebilir. Bir çatışma ve hevesini kaçırmış olabilirsin.
Ten uyumunu da evlenince yaşayacağınız için de o da artık şansa kalmış.
Eğer ki bu yaşa kadar birliktelik yoksa bundan sonra da ten uyumu uyuşmaz ise ciddi sorunlar doğabilir.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBirincisi hakkında kötü düşünmez. İkincisi sevişirseniz cinselliği evlilikten önce tüketebilirsiniz. Üçüncüsü boynundan öpme, birlikte yatma gibi durumlarda partnerin heveslenir ve devamı gelemezse hevesi kırılır, bu da senden cinsel olarak soğumasına sebep olur. Birlikte bir karar aldıysanız onu uygulayın. Bu durumun tek bir sakıncası var ki ten uyumunuzun olup olmadığını sadece evlenince öğrenebileceksiniz ve ten uyumunuz yoksa evliliğinizin mutlu yürüme şansı pek yok.
06 Yorumla
Soran+1 yılten uyumu sarılma, el ele tutusma ve yanaktan öpme gibi seylerle anlaşılmaz mi? mesela o bana sarılırken veya dokunurken ben kendimi iyi hissediyorum beni geri iten birsey yok hic
- +1 yıl
Anlaşılmaz. Ten uyumu denilen şey özünde cinsel uyumdur. Cinsel uyumu da ortak arzular, benzer istekler, fanteziler vb. sağlar.
Soran+1 yıloff yaa cok zor
- +1 yıl
Evlendikten sonra görür, aranızda ten uyumu yoksa bunu oluşturmak için çaba gösterirseniz sorun çözülür. Ten uyumu olmaması hayati bir problem değil, erken müdahale edilirse düzelir. Uyum sonradan da yakalanabilir. Takma kafana.
Soran+1 yılben cok çekingenim umarım onu mutlu edebilirim cinsel yönde.. kesin cok zorlanicam
- +1 yıl
Evlenince açılırsın. Sadece kendini dinle ve isteklerini saklama. Vücudun sana ne istediğini söyleyecek, ona kulak verirsen zorlanmazsın.
+1 yılBu karşılıklı guvenle. ilgilidir, guveniyorsan ve ona karşı isteğin varsa küçük dokunuşlar yaşayabilirsin,, karşılıklı uyum çok önemlidir,, bunu evlenmeden fark etmek hayat kurtarıcı olabiliyor
013 Yorumla
Soran+1 yılbütün erkekler ayni seyi söylemiş.. yani evlendikten sonra en kötü ne olabilir ki
- +1 yıl
Sekste ve sevişmede her dokunuş her öpüş önemlidir,, bazen sadece bir hareket yeterli olur ömür boyu ondan tiksinmene,, ten uyumu çok önemli,,, ama kimse istemediği şeyi yasamak zorunda da değil tabi
Soran+1 yılayy cok haklisin ya off napicam ben simdi
- +1 yıl
İstiyormusun sen onu
Soran+1 yılemin degilim
- +1 yıl
Buda garip ama bak,, insan sevgilisini sevdiği kişiyi ister normalde
Soran+1 yılha cinsel anlamda mi? yani evet ama ben hic öpüşmedim bile o yüzden korkuyorum yakinlasmaktan yani zamanla kafamda bu bir tabu haline dönüştü
- +1 yıl
Em kötüsü bu aslında, evlensende korkuyorsun bu kez,, hem fiziksel acıdan, hemde begenilmeme korkusundan
Soran+1 yılevet aynen öyle.. ne yapmalıyım
- +1 yıl
Ufak yakınlaşmalara izin vermelisin ilk etepta, sana dokunmasına
Soran+1 yılmesela nasil biraz acar misin su an zaten dokunuyor aslında yani sarılırken
- +1 yıl
Burdan mı anlatmamı istersin
Soran+1 yılyazdim
+1 yılHayır eğer daha önce başka birisi ile cinsel bir yakınlaşması oldu ise bu onda etki etmez ilişkiye karşısın onu anladım ama oral ile tatmin etmeyi dene hemde sana tecrübe olur sonrası için ya da handjob yapabilirsin bu ise el ile boşaltmak onu kendi elin ile tatmin et arada dilinide kullan eğer zaten bunları başarılı onu yükseltecek bir şekilde yaparsan bunlar ona cinsel birleşmeden daha çok zevk verir.
03 Yorumla
Soran+1 yılbakir mi degil mi anlamadım dogrusu.. zinadan uzak durmaya calistim dedi sadece ama benden önce sevgilileri oldu
- +1 yıl
Cinsellik yaşamıştır
Soran+1 yılama kiskanirimmmm bunu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
13Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 472 cevap paylaştı. Öyle bir dünya yok.. hem ferdi tayfur hem Ferdi Tayfur olmuyor😉😁😁
02 Yorumla
Soran+1 yılanlamadim
+1 yılYeterli olur. Açıklama yapmak zorunda da değilsin. İstediğin noktada dur ve durdur.
04 Yorumla
Soran+1 yılcok teşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim. 30a yaklaştık dedin geç bile kalmışsın. Korkma ergen olmadığı için karşında sorun olmaz. Seviyorsunuz belli. Her duruma da saygı duyup kabul etmiş. :) daha ne. Önce kendini düşün ama. Onu değil. Sıralama 1 sen 2 o olsun :) hu daha doğru bir yolda ilerleme olur
Soran+1 yılben inancliyim o yüzden günaha girmek istemiyorum.. bu yaşıma kadar hic bir erkekle bir sey yaşamadım bu ilk sevgilim onunla da sadece sarılıp el ele tutuştum şimdiye kadar
- +1 yıl
Sende dedin ya keşfetmek adına bireyler olabilir. Samimi masumane şeylerde olabilir. Bundan çekinmemelisin bence. Sevgilinde sana o güveni vermiş zaten. Rahat ol. Ama önce kendi kendine keşif yapmanı tavsiye ederim.
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. bence sen bu ilişkide kendine biraz fazla yükleniyorsun kendini sevgiline bıraksan o seni yönlendirecektir bu konuda
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok abartmadan yap oral mesela çok abartmadan sevilme ama kademeli gşt direk hepsi değil böyle hem hakkında yanlış düşünmez bu yaşa kadar nasıl yspmadan durdun ki
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. yeteceğini sanmıyorum ama beklemeninde mantığı yok bence...
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende karşıyım yapmak istesede yapmam sarılmak vs yeterli olurdu benim için
00 Yorumla
+1 yılÇeşitli yöntemler var
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. O saydiklarin da mı yok
04 Yorumla
Soran+1 yılsu anda var o saydiklarim
Soran+1 yılyani sarilirken de cok yakiniz uzun süre öyle kalıyoruz vücutlarımız bildigin yapisik gibi giysi var ama sonuçta yinede yakiniz.. sonra yanağımdan öpüyor ya da saçımdan.. bilmem bunlar da bi erkeği mutlu etmek icin yeter mi
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Sınırları belirleyip Küçük küçük dokunuşlarla…
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılkonuşarak kanki :D
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılBiraz zor
00 Yorumla
+1 yılOral yap
00 Yorumla
+1 yılResim at
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri