Ben 1.83 boyunda yapılı ve kaslı bir erkegim. 8 aydır sevgiliyiz öpüşmekten ilerisi olmadı ama sürekli zarf atıyor hatta açık açık söylüyor penisimin çok iyi olduğunu tahmin ediyor. Elim ayağım da büyük diye öyle düşünüyormuş gel gelelim benim malafat öyle değil 14-15 santim civarı. Acaba gördüğü zaman üzülür ve hayal kırıklığına uğrar mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBuna takılma vajina yapısı gereği 9 cm ye kadar duyarlıdır penisinin boyu oldukça iyi hem zaten uzun penis ilişkide avantaj değil daha çok dezavantajdır eğer penisinin yetersiz olacağını düşünüyorsan bu açığı ön sevişmede hakimiyet kurarak bu kusur olarak gördüğün şeyi örtebilirsin.
11 Yorumla
Soran+1 yılTatmin etme açısından demiyorum o konuda kendime güveniyorum ki zaten dediğin gibi 9 santim ve yukarısı yeter. O iri seviyor göz zevki olarak ve ben de vücudumla orantısız diye düşünüyorum o üzüyor beni.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılevet maalesef iri seviyorsa hayal kırıklığına uğrayacak. genelde hep işlevi diye kıvırırlar ancak kendi penisim 18cm ve baya kalın. inan hiçbir şey yapmasam bile bundan tahrik olup orgazm oluyorlar. bu nasıl güzel diye sürterek boşalan oldu. sadece uzun olması da değil. kalın olması da önemli tabi:/ ama sen de o arayı doğru seksle kapayacaksın artık…
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYoo neden olsun ki, bence çok küçük değil standart zaten Türkiye ortalaması 12.. Emin ol 14-15 üstüde çok nadir görür, hem kalınsa hiç sorun olmaz, önemli olan kalınlık ve performans. Takma kafana böyle şeyleri.
12 Yorumla
Soran+1 yılAma Kime sorsan 16 17 18 diyo benimki bamya gibi duruyo yanlarında.
Cevap sahibi+1 yılÇoğunlukla yalan söylüyorlar, daha büyük olduğunu iddia ederek kendinlerini daha fazla erkekmiş gibi göstermeye çalışıyorlar ama bilmiyorlar ki erkeklik penis boyuyla olmuyor…
Ha bide şu var böyle şeyler saylediğim için benimkini küçük zannedebilirsin benim ki de 17 cm ama asla bununla övünmüyorum çünkü çok saçma birşey bu..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
1Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılBoyu gayet iyi
21 Yorumla
Soran+1 yılBunu bir kızdan duymak rahatlatıcı. Zaten tatmin etmek için 10 santimden yukarısı yeterli amaa o daha büyük hayal ediyo belli. 18 kalın falan sanıyo ve bu beni uzuyor.
Gizli Üye(30-35)+1 yıldaha nolsun 14 iyi yetmezse itfaiye hortumu getir
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım