Cinsel Yaşam Bir kadın size ne yapsa çok tahrik olursunuz? Azginbircitir Takip Et Xper 4 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 28 bir kadın size ne yapsa çok fazla tahrik olup yerinizde duramaz duruma düşersiniz Bir kadın size ne yapsa çok tahrik olursunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
ErayXAhmet Takip Et Xper 6 Yaş: 83 , eic 94% +1 yıl kocamın cüzdanına dokunursa sinirlenip tahrik olurum 5 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl ben fiziksel teması çok seviyorum yan yana otururken elini bacağıma koysun ya da mesela seks olmasa bile uygun ortam varsa sarılıp uyuklamak beni aceyip mutlu ederdi ve canım seks çekerdiii.bir de dudağımın kenarından öpse offffffff 2 0 Yorumla
KaRTaL_27 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 66% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 896 cevap paylaştı. Tahrik olmak için kadının bişey yapmasına gerek yok ki profil resmine baktım tahrik oldum baklava gibisin maşallah 1 0 Yorumla
cesaretyadadogruluk Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Bazen bir bakış sadece, gözlerimin içine bakarak saçlarını dağıtıp toplaması, ve sütyenini duzeltmesi, kalça hareketleri 1 0 Yorumla
cambuhusuu Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Her kadinda farkliKimi sesi kimi durusu kimi yuruyusuKimi bakisi kimi mimikleriyleKimi dokunuslari kimi ilgisiYa cokkkkkkk secenek 0 0 Yorumla
Salcanogtı Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl İlişkiye girmek istediğini söylemesi ve fantazilerini anlatması 1 0 Yorumla
uomoitaliano Takip Et Master Yaş: 29 , eic 61% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. salgırgan şekilde üstüme çıksa beni becermeni istiyorum falan dese 1 0 Yorumla
qlavye Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 87% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 767 cevap paylaştı. Arzusunu hissettirecek cesur bir yaklaşım veya dokunuş. 0 0 Yorumla
dely1man Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 56% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 668 cevap paylaştı. Kadın gibi kadınlar beni zaten duruşuyla bakışıyla tahrik edebilir.. 0 0 Yorumla
Caki3535 Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 91% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 472 cevap paylaştı. Şu an her türlü olurum tahrik gece libido yükseliyor😉🔥🔝 0 0 Yorumla
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı. nude resim atabilir azdırıcı cümlelerle dolu mesaj yazabilir. temaslı bir durum olacaksa hayalar avuçlanabilir. :) 0 0 Yorumla
Hhislerinsonnu Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 94% +1 yıl Bizim aşkımız zaten bir tahrik sebebi 8 1 Yorumla Caki3535 +1 yıl Ooo süperrr👍👑 çaldım bu lafı😁 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Masanın üstüne çıkıp bacaklarını açıp külotunu sıyırırsa ve parmağıyla buraya diye işaret ederse. 6 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bana deepthroat yapabilen kadına taparım. Henüz yapabilen olmadı. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Kulağıma tahrik edici bir tonda argo kelimelerle konuşup fitili ateşlerse. 1 0 Yorumla
bluemoon06 Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 98% +1 yıl Göğüs dekoltesi, sütyenin içine el atması 2 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. kucagıma gelip oturup öpüşürse 1 0 Yorumla
siklaman Takip Et Yoda Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 666 cevap paylaştı. sürtünmeye başlarsa duramam 2 0 Yorumla
uzun327ince Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Testislerimi emdiği zaman 0 0 Yorumla
mutsuzben47 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Sarılsa, hızlıca öpücükler kondursa ona düşerim. 0 0 Yorumla
vuvuleyta Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 90% +1 yıl göğüslerimi ve boynuma muamele yapması 0 0 Yorumla
İlhann06 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Bakışları, davranışları, yaklaşımı konuşması 0 0 Yorumla
gkhofficial Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 71% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. çok sağlam oral seks yaparsa 0 0 Yorumla
masumcocuk34 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 30% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. göz teması kurup frikik verirse 0 0 Yorumla
novel Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. İstediğim biri değilse ne yapsa boş. 0 0 Yorumla
My_Dreams Takip Et Guru Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bana sarılırken, gömleğimin içine dokunarak… 1 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Ateşli ateşli bakması :D 0 0 Yorumla
Kadirk34 Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Seni istiyorum diye kulağıma fisildasa 0 0 Yorumla
ercanozkn Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 91% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 400 cevap paylaştı. aletimi yalayinca 1 0 Yorumla
Freddieisbck Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 861 cevap paylaştı. Ben fotoğraftan bu duruma düşebiliyorum. 0 0 Yorumla
bondbg Takip Et Master Yaş: 43 , eic 41% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Boyundan öperse 🥰🥰 0 0 Yorumla
yanlizkurt8434 Takip Et Guru Yaş: 42 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Dokunup okşarsa 0 0 Yorumla
srknygt811 Takip Et Guru Yaş: 44 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Oral yapması 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
56Cevap
kocamın cüzdanına dokunursa sinirlenip tahrik olurum
ben fiziksel teması çok seviyorum yan yana otururken elini bacağıma koysun ya da mesela seks olmasa bile uygun ortam varsa sarılıp uyuklamak beni aceyip mutlu ederdi ve canım seks çekerdiii.
bir de dudağımın kenarından öpse offffffff
Tahrik olmak için kadının bişey yapmasına gerek yok ki profil resmine baktım tahrik oldum baklava gibisin maşallah
Bazen bir bakış sadece, gözlerimin içine bakarak saçlarını dağıtıp toplaması, ve sütyenini duzeltmesi, kalça hareketleri
Her kadinda farkli
Kimi sesi kimi durusu kimi yuruyusu
Kimi bakisi kimi mimikleriyle
Kimi dokunuslari kimi ilgisi
Ya cokkkkkkk secenek
İlişkiye girmek istediğini söylemesi ve fantazilerini anlatması
salgırgan şekilde üstüme çıksa beni becermeni istiyorum falan dese
Arzusunu hissettirecek cesur bir yaklaşım veya dokunuş.
Kadın gibi kadınlar beni zaten duruşuyla bakışıyla tahrik edebilir..
Şu an her türlü olurum tahrik gece libido yükseliyor😉🔥🔝
nude resim atabilir azdırıcı cümlelerle dolu mesaj yazabilir.
temaslı bir durum olacaksa hayalar avuçlanabilir. :)
Bizim aşkımız zaten bir tahrik sebebi
Ooo süperrr👍👑 çaldım bu lafı😁
Masanın üstüne çıkıp bacaklarını açıp külotunu sıyırırsa ve parmağıyla buraya diye işaret ederse.
Bana deepthroat yapabilen kadına taparım. Henüz yapabilen olmadı.
Kulağıma tahrik edici bir tonda argo kelimelerle konuşup fitili ateşlerse.
Bilinçli frikiklere bitiyorum ama açsa ötesi olmaz yapmam yani
Göğüs dekoltesi, sütyenin içine el atması
bir anda avuçlaması :D
Benim için hazırlanması falan
kucagıma gelip oturup öpüşürse
sürtünmeye başlarsa duramam
Ayaklarınla aletimi okşarsa
Testislerimi emdiği zaman
O kadın kendini biliyor
Sarılsa, hızlıca öpücükler kondursa ona düşerim.
göğüslerimi ve boynuma muamele yapması
Bakışları, davranışları, yaklaşımı konuşması
çok sağlam oral seks yaparsa
göz teması kurup frikik verirse
Her şekilde tahrik eder zaten
İstediğim biri değilse ne yapsa boş.
Dans hoşuma gider. Ve bakışlar
Kocama oturursa bitti
Poposunu aletime sürterse 😊
Bana sarılırken, gömleğimin içine dokunarak…
IBAN at demesi yeterli
Dokunsa öpse falan falan işte
Ateşli ateşli bakması :D
Seni istiyorum diye kulağıma fisildasa
domalsa
Bacak arasini gosterse
aletimi yalayinca
Bn boynumun emilmesinden aşırı haz duyuyorum
Cinsel organımı avuçlaması
Boynumu emmesi…
Dudağını ısırıp gözlerini kısması diyim
Ben fotoğraftan bu duruma düşebiliyorum.
sadece var olsa ben çok tahrik olurum
Boyundan öperse 🥰🥰
Masaj yapsa 😊
Keskin bakışlar olabilir
Fantazi yaparsa
Ayağıma kapanması
Oral
Dokunup okşarsa
Oral yapması
şort giyse yeter
Taş*aklarımı oksarsa