Bencil, duyarsız, halden anlamayan bir kazmadır diyeceğim ama, aklı başında hiç bir erkek böyle durumdaki arzulu bir kadını reddedemez. Mutlaka bir sebebi vardır diye düşünüyorum, düşünmek istiyorum. Ben reddetsem onu daha da fazla azdırıp kızdırıp en şehvetli anında altın vuruş için reddedenim. Asks geri çevirmem bilskis tam tadını birlikte çıkarmak için çok özel ve çok güzel bir taktik gereği reddeder, sonunda birlikte orgazmın dinine vururuz… ♥️🌸😎
Libido cinsel arzuyu yükselttiği gibi aynı zamanda şiddet eğiliminide tetikler. Bu nedenle seks fantazilerininde çoğunlıkla sertlik , şiddet arzusu bulunmaktadır. Kadının libidosu da aynı erkek gibi testesteronun artması ile yükselir. Tek farkla , kadının libidosu yükseldiğinde istek ve arzu oranı erkekten daha fazladır. Ne kadar kontrol etmeye çalışırsa çalışsın mutlaka belli olur. Onun için erkek de bu görür ve daha çok zevke gelir. Yani kadının ona muhtaç olması hoşuna gider.
Kadınlar istemediğinde her hangi bir sorun olmuyor. Ancak erkekler geri çevirdiğinde sorun mu oluyor. Hadi bunu kadınlar söyledi karşı cins sonuçta yahu neredeyse bütün hemcinslerim kendilerine hakaret etmişler haberleri yok 💁♂️. Libidosu yüksekse ikna etsin kıvama getirsin isteğim olmadığı sürece ve söylediğim sağlanmadığı sürece olmaz. Yani geri çevirebilir gayet normal bir durum
Libidosu yüksek bir kadını red eden erkek ne istediğini iyi biliyordur Bazen kıvranan bir kadını sadece izlemek ve tepkisiz kalabilmek ruhsal ve fiziksel bir nirvanadır...
Heralde diğer erkekler gibi görünmek istemiyor güya ben farklıyım demeye çalışıyor diye düşünürüm bir daha da ona cinsellik ile alakalı bir şey söylemez, uzaklaşırım.
Yeni sevişmiştir, depolar boştur. Yoksa psikolojik ya da fizyolojik olarak hiç bir erkek kolay kolay bir dişiyi tohumlama fırsatını reddedemez. Ya da gerçekten başkasına masum bir bağlılık güdüyor, günah almayalım durduk yere :) Bir de gay olabilir tabi.
Erkekliğinden utanmali ülkeden sürülmeli idam edilmeli ayaklarindan tavana asilmali🤣 Gerçekden öyle birini görsem o an çok değisik seyler diyebilirim kim acaba o libosu tavan yapan kadin bana gelmeli hemencecik:)
herşeyin bir yeri ve zamanı vardır o anki durum farklı olabilir psikolojik ve başka bir neden olabilir kadının libodusu yüksek diye her istedği zaman yapılmaz önemli olan iki tarafında istemesi ve istekli olması
Ah bu kelimeleri kullanın: Amido, kukuro, libi, liboş uydurun biraz da ya kelimeler uydurmakla yaratılıyor zaten hangisi yayılırsa o kelime oturuyor libido da libido yeter yani 😂