Soruyu beğenin kızlağğrr😂
Partneriniz için yatakta kostüm giyer misiniz?
Soruyu beğenin kızlağğrr😂

Ben genelde kostüm giyemem ama karşımdaki insanın ( Jartiyer takım ve çeşitli kostüm) giymesini çok seviyorum. Tabiki fiziksel olarak henüz bu şekilde bir deneyim içinde oldum diyemem ama aslında cinsel ilişki sırasında kıyafet önemli olduğu kadar onu giyecek olan bedende çok önem arz etmektedir.
Bugün 100 kilo bir kadının giymesi ile 55 kilo kadının fiziği ile bir olmayacağı için giyilen kıyafet de ona göre seksilik katacaktır.
Sonuç olarak burada kıyafet değil beden önem arz etmektedir.
Giyinirim benimde çok hoşuma gidiyor. Kostüm dolabı olmalı partnerle kostüm alınabilir bazende ayrı kostüm seçip sürpriz yapılabilir. Bunun haricinde küçük oyunlar olabilir
mesela partnerle bi kostüm alıyorsun partnerin onu giyineceğini beklerken başka bir kostümle karşısına çıkıp ortamı dahada alevlendirebilirsiniz böyle şeyler yapmak daha çok hoşuma gider.
Fantazilerinizde sürekli konuştuğunuz ama bi türlü kabul etmediğiniz bir kostumu de bi gün ansızın giyinerek partneri oldukça baştan çıkartabilirsiniz. Partneriminde transparan iç giyim tercih etmesi güzel olabilir. Kendi aramızda özgün ve her şeye açık olup her türlü çılgınlığı yaşayabilmeliyiz.
Süprizlerle ilişki renklenir ve yenilenir
Hadi sorularını beğenimde yardımım dokunsun 💁♂️😂.
Evet giyerim. Değişikliğin yani fantezinin ilişkiye renk katacağını düşünüyorum.
Rica ederim😇
Hiç böyle bı konu düşünmedim ama birbirimizin özeli olabileceği için olabilirdi belki
Cevap
44Cevap
Hoşuma giden bir kostüm olursa giymek isterim gadası. Ama kadınlar için kostüm demek daha seksilik demektir.

Bazen heyecan katmak gerekir. Sorun etmezdim.
Ben giymem ama giydiriririm 😊
Özellikle şu kısa mini etekler çok tahrik edici oluyor ve onu çıkarmadan birlikte olmak isterim.

Evet giyerim. Neden olmasın..
Giydim yine giyerim mesela vücut çorabı
Hayatımda 7-8 kez seks yapmıştım hiç birindende zevk almadım seks sevdiğim bir aktivite değil...
ama eğer şu anda bir sevgilim olsa ve seks yapmak istese onu üzmemek adına kabul ederdim...
Ama giyeceğimi sanmıyorum dediğim gibi fanı olduğum bir ley değil çok uğraşmayada değmez
Evet şeytan kıyafetim var kelepçeler deri kıyafetler Uşak kıyafeti bahçevan kıyafeti kaptan pilot kıyafeti sütçü amca musluk tamircisi 🙈🙈🙈🙈
Şaka gibi değilmi? ama hepsi gerçek çok ciddiyim
Bu konuda görüş yapmam yasaklandı ama senin sorun olduğu için gemede yapıcam şshxshş giyerdim ya eğlenceli olurdu herhalde
olaya baglı nasıl kostum
ıtfaıyecı polıs asker homeless
cıkacak sonucta.
karsının gıymesı daha ıyı sanırım.
Partnerim isterse istediği şeyi giyerim tabii
Ha elbise giymişsin ha kostüm. Rutin bozulacaksa kostümü giyerim.
Evet giyerim. Severim bu tarz oyunları eğlence katıyor ilişkiye 🙈
İsterim tabiki de partnerim hemşire ben doktor.😂😂
Kostüme felan ne gerek var olacak olan belli boşa zaman kaybı😄
Giyeceğim kostüme göre değişir ama genel düşünürsek giymem
Evet daha önce giymişliğim var 😂 Ama erkeklere çeşitlilik az 😂
Olay o boyutta bir eğlenceyi kapsıyordu herşey bimübah diyeceksin o akşam iki tarafta mutlu uyumalı
Karşılığından onun da benim için giymesi lazım ama olmaz öyle.
Eğer benimde hoşuma giden bir kostümü tabiki 🌈
yok be güzelim zaten 5 saniye sonra çıkartılacağı için. değmez o vakti başka şekilde değerlendiririm.
Bayılırım..
Hiç kıyafet gibi engelleyici şeylerle uğraşmayı isteyecek bi partnerim olmadı. Eleniyorlar demek.
Aşırıya kaçmayacaksa evet giyerim onunda giymesi hoşuma gider
Onun giymesini çok isterim. Özellikle liseli vs
Anasını bile ağlatırım 😂😂😂 tabu yok bizde
Bana yakışacak bir şeyse giyerim tabii
Tabiki bunlar ilişliyi renklendirecek şeyler
İsterse tabii ki evet
Değişik bir soru 🤔Hayır
Yahu çıkaracağım şeyi niye giyeyim ki
ne gibi mesela
Fantezi kıyafeti
örnek ver
Googleden bak