Peki hiç sevgililik olaylarına girmeyen, en baştan derdim cinsellik sevgili olmam diyen, bu yaşına kadar sevgili yapmayıp hep böyle takılmış olan, hiç yalan söylemeyen yakışıklı sırtlan bir erkek nasıl elde edilir?

Burada şöyle bir durum ortaya çıkar etkiye tepki onun seni kullandığını anladığın an sen onu cinsel yönden birkaç kez daha memnun et sonra yine senle birlikte olmak isterse red et seni kullandım seninle olan işim bitti de türk erkeği bunu gurur yapar ertesi gün uyandığında kapının önünde bulabilirsin.
Çsg😇
Yani iki tanımda da erkek mutlaka sırtlan olmalı diyorsun. Bu vahşi doğa merakı nerden geliyor anlamadım :D Ona, onun gibi yaklaşmak gerekir. Nasıl kadınların yavru ceylan ürkekliği şeklinden modelleri varsa. Erkeklerinden bu şekilde modelleri vardır. Yavaş yavaş. Çalılıklarından arkasından ceylanları izleyen çita gibi yaklaşman gerekiyor.
Cevap
11Cevap
Öncelikle onu ister gibi yapın ve tuzağa gelsin. Ardından ittirin, ve uzaklaşın. Avın kokusunua lan sırtlan ısırmadan bir adım ileriye gidemez. Bu avı yemek için tuzalkta bir ömür kalmayı kabullenir. O tuzağın adı ise nikahtır. Aşk oyununa gelmemek istiyorsanız, nikah silahını kulllanın.
Güven yoksa ben yokum deme elime degmedi bildigğn kızlardan degilim deme. Aldattıysan aldattım de tapar sana
Öyle Bi adam aşık olur mu sence? Sekste aşırı iyi olursan belki Bi şansın olur o da belki.
cinsellik yaşamayacağım
cinsellik yaşarsam gider asıl
Bir fikrim yok kimin eli kimin cebinde belli değil zaten.
Cinsellikle
sanmam istediğini alırsa kaçar
Alttaki şu an ki ben
Zorrr
Ayar mi verecen
bu kişi arkadaşım ve bana yürüyor
Elde edilemez
zekayla
Maleswf var öyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?