Deneyimleriniz nasıl merak ediyorum ben kullanıyorum 1 haftadır pek bi fark yok biraz daha sert sadece
Penis pompası kullananlar?
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
3
Cevap
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
pens pompasının 2 faydası varmış 1. pens deki eğrili yamukluğu düzeltiyomuş 2. sertleşme sorununu gideriyomuş birde ek olarak bi doktordan duydum 6 ay boyunca hergün 15 dk kullanırsa kişi 5 veya 6 milimetre uzama sağlıyomuş
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
biraz kalınlaştırır diyede okudum çok kasmadan hafif hafif yapıyorum her gün 10 dk
10 dk diğil birader 15 dk bekleticeksin yani kullandıydım da 2 yıl önce zaten pens in sertleştiğinde yağlıyosun vakumun içine sokuyosun 4 veya 5 defa pompalıyosun öğle en az 15 dkk bekletiyosun ama 6 ay boyunca yapıcaksın biliyon da
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
pens pompasının 2 faydası varmış 1. pens deki eğrili yamukluğu düzeltiyomuş 2. sertleşme sorununu gideriyomuş birde ek olarak bi doktordan duydum 6 ay boyunca hergün 15 dk kullanırsa kişi 5 veya 6 milimetre uzama sağlıyomuş
biraz kalınlaştırır diyede okudum çok kasmadan hafif hafif yapıyorum her gün 10 dk
10 dk diğil birader 15 dk bekleticeksin yani kullandıydım da 2 yıl önce zaten pens in sertleştiğinde yağlıyosun vakumun içine sokuyosun 4 veya 5 defa pompalıyosun öğle en az 15 dkk bekletiyosun ama 6 ay boyunca yapıcaksın biliyon da
çek bırak yöntemiyle yapın diyorlar diper türlü zorluyormuş sakıncalıymış
Hic bir fark olmayacak. Ve zamanla penisinin icindeki odacıklar patlayacak ve sertleşme sorunlari yasamaya başlayacaksın.
kullandınız mı daha önce
Ben de aldim ama arkadaşlardan cok önceleri kullananlar sakin alma daha kötü oldu dediler. Internette var zararları.
benim arkadaşın penis eğriliği var pompa önerdi doktoru bence illa ki faydası vardır zorlamadan yapıyorum şimdilik
Valla uzatmıyor boşuna kasma.
hic etkinetmez bos onlar
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!