Bu durumu yaşayan Kadın arkadaşlar genelleme yapılamaz biliyorum ama en azından kendi deneyiminizi yazarsanız sevinirim.
Kanla birlikte koyuluk olur mu?
Bozulduktan ne kadar zaman sonra kan gelir?
miktarı nedir? Lütfen yardımcı olun.
Kanla birlikte koyuluk olur mu?
Bozulduktan ne kadar zaman sonra kan gelir?
miktarı nedir? Lütfen yardımcı olun.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
çok kez bozdum, kan miktari bozulma durumu ve zar yapısında göre değişebilir. genelde açık kırmızı renktedir. penis içeri girince hemen gelir.
Kızlık zarı hakkında Doktordan bilgi alsan daha iyi👇
https://youtu.be/tJ4PNal-ZogHerkesin farklı olur. Bir arkadaşım kan kaybından gidecekti. Dikiş falan atıldı.
Nasıl ya şaka yapmıyorsunuz değil mi
Şaka yapmıyorum. Hiç kanama olmayan da var. Ama kendi tecrübemi söyleyecek olursam az birşey di. Korkulacak birşey yok. Esin ya da sevgiline düşüyor iş. Nazik davranması lazım
Ya ben reglken mastürbasyon yaptım kanama yoktu reglin son günleriydi mast sonrası birden koyu kan gelmiş korkuyorum. O yüzden sordum aslında anlamak istiyorum
Hımmm. koyu değil , açık renk kan oluyor
Miktar peki?
Sıkıntılı bir durum olmadıkça şakır şakır kanamaz. Degildir merak etme
Umarım🥺teşekkürler.
Son olarak birkaç koyu yapışkanımsı parçayla geldi kan bu acaba vajinada birikmiş adet kanı olabilir mi?
Aynen muhtemelen oyle biseydir
Teşekkürler
pembemsi bir kan gelir kanki
Parmagimi bıçak kesmiş gibi çok az damla damla
Zar parçası falan gelmiyor o zaman sadece birkaç damla kan. Peki rengi?
Yooo bi sey yok koyu pembe
Teşekkürler. peki ilişkiden ne kadar sonra geldi? Aklınızda kaldı mı?
Beni takip et isteğini detay rahat sor
İlk anda gelir
Ben buradan da rahatça soruyorum sizin için sorun olmazsa iyi burası
Bu soruyu neden sorduğu başka yorumda okudum ona detaylı açıklama yapacaktım.
Buyrun burdan yapın. Sevinirim rahatlatıcı bir açıklamaysa bir sakıncası yok
Regli yakın 1,2 gün kalmış kadin vajinal seks yaparsa regli erken okur bu defalarca başıma gekdi. Regl yokken 1 seks sonrası kanama başlar. Reglin bittigi artık son damla gelirken seks yaparsa kanama olur benim penisim kanlı bulaşmış olarak çıkmıştı.
Regl yokken seks yaptık 2 ilişki anında regl basksdi kanma oldu
Regl öncesi sonrası yakın dönemde kanana nirmal
Ben hiç ilişkiye girmedim. Aslında verdiğiniz regl yokken ilişkiye girdik sonra regl başladı kısmı benlik değil. Ben aslında mast sonrası akan kanım zardan mı reglden mi onu anlamaya çalışıyorum. Ne kadar deneyiminiz var bilmiyorum ama sormuş olayım hiç bir kadında kızlık zarıyla beraber koyu birşeyler aktı mı ya da zardan gelen kan dışında bir şey gelir mi bozulma sonrası
Koyu renkli pıhtı regl kanı ile gelir regl dönemi sonu mastürbasyon yaotiydan kannama ile pıhtı gelir
İki defa bakire kizka oldum ilk kanama parça gelmegi. Penis girince kanma olur az az 5 dk kesilir
Oh be gerçekten rahatladım eminseniz çok teşekkür ederim. evet pıhtı geldi de acaba reglle beraber zar kanı da olabilir mi? mümkün mü? ama parmak sokmak falan olmadı asla
Reglin kacinci günü mastürbasyon yaptın nasıl yaptın detay ver biraz
4. gün ve o gün hiç regl kanamam yoktu. Masturbasyon tamamen klitoral üstten elle yani iç kısma herhangi bir şey temas etmedi. Masttan en fazla yarım saat falan sonra tuvalete gittiğimde birden koyu yapışkanımsı parçalarla kan akmıştı çamaşıra sıçrama gibiydi ama öyle birkaç damla değil.
Regl içinde kalan pıhtı atmiss. Kızlık zarı elimle yaparken hisseder ben penis zorla delmistim xorlayinca giriyor hemen kan gelir
Ama erkekler bunu hissetmez diyorlar zarı hissedecek kadar kalın değil diyolar
Burada yazanlar troll ben evliyim 2 ilişkim oldu. Normal seks vajina sulaninca penis hemen girer. Kızlık zarına bir sertlik gelir kız kasiyursa daha zor olyrb
Bu korkuyla muhtemelen ben de kasarım doktora gidip bu şüpheden kurtulmam lazım. Peki kadınlarda çok acı oldu mu? Zar bozulunca acı oluyormuş
Erkek işini bilirse acı olmax önce kadın on sevişmeli rahatlar vücut kaskar rahatla vajinaya penis on sürtünme olur vajina iyice ıslanır kadının sürtünme ile güveni gelir anlık bir acı çok az ahhh sesi olay olur. oyke abartı bir furum ddgilm
Vajina sulanmadan direk sokarsa cik acır buna izin verme önce eliyle okşar sonra penis sürtme en din girsin
Öyşe bir planım yok zaten daha sevgilim bile yok.
Olursa aklımda olsun
Peki teşekkür ederim bütün cevapların için
Rica ederim mastürbasyon yaparken dikkat et sadece okşa seet olma
Daha büyüğü girerse tekrar kanayabilir
Soruyu anlayarak tekrar okuyun lütfen
Tekrar okudum yine cevabım aynı
Ben tekrar kanar mı diye sormadım ki kanama nasıldır zamanı ve miktarı nasıldır diye sordum. Tekrar okumanızın bir faydası olmamış
Kirmizi bir kan olsa gerek
az gelir