En İyi Cevaplar
+1 yılHayır tabiki evlilik paylaşmak demek iyi ya da kötü hayat sana ne sorumluluk veriyorsa bunu iki kişi birleşerek tek kişi omuzunda taşımak demektir hayatın verdiği pozitif veya negatif her yükü birlikte paylaşmak demektir cinsellik çok önemli rol oynar eğer cinselliktede uyumu yakalarsanız mükemmel bir evliliğiniz olur ama evlilik sadece seks demek değildir.
60 Yorumla
+1 yılEvlilik cinsellik üzerine kurulu değildir öyleyse kötü bir performans sergilediği an ayrılmak istersin, soğursun. İsteyen evleniyor istemeyen evlenmiyor evlenmeden de cinsel ilişkiye giren var tabii bu dinimizce doğru değil ama... evlilik hayat arkadaşlığı demektir.. bir şeyler paylaşmaktır. Seksten ibaret değil ama sekste evliliğin tadı tuzudur.
514 Yorumla- +1 yıl
Hahahahha eyw
Soran+1 yılnasılsın
- +1 yıl
Ben mi
Soran+1 yılevet sen
- +1 yıl
Tanışıyor muyuz spdıdldj
Soran+1 yıltanışalım
- +1 yıl
Yok almim bne
Soran+1 yıliyi insanım ben
Soran+1 yıltanışmak ile abazalığın ne alakası var
Gizli Üye(30-35)+1 yılÜzgünüm ama evet, bunu önceden cinselliği geri plana atan ben söylüyorum, evliyim ve cinsellik 5 yıl sonra aşırı sorun oldu, hakikaten çünki aradaki heyecan sönünce ilişki alışkanlığa dönüşünce beden uyarıyor seni, sinir yapıyor eğer ten uyumu yoksa ya da ihtiras cinsellik düzenli ilişki yoksa o evlilik sallantıya geçiyor benden söylemesi.
911 Yorumla
Soran+1 yılsorun kimde sende mi onda mı
Cevap sahibi+1 yılOnda. Sorun önemli değil önemli olan sorun için mücadele verilmesi.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
+1 yılEvlilik iki çift arasındaki bağı sadece sizin bildiğiniz şekilde fuckbuddy ilişkisinden çıkarıp, iki çift arasında meşru bir cinsel bağ, mantık evliliği değilse gönül bağı, saygı ve sevgi ile beraber nesilleri oluşturacak bir aile inşa eder.
Ben evlenmeden o anki uygun kişiyle cinsellik ihtiyacımı gideririm derseniz sizin tercihinizdir.
Türk toplumunun gelenekleri ve İslam dininin ahlak ve kuralları da barizdir. Uyan uyar, uymayan uymaz.
Fakat kimse Türk toplumunun ve Müslüman toplumun değerlerini küçümsemesin. Sosyal hayata en olumlu değerlerdir bunlar.20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 527 cevap paylaştı. Evet gelelim benim cevap ıma
Evllik 3 temel üzerine kurulu güven saygı ve sevgi bunlardan 1 i bile yoksa evllik biter cinsellik konusuna gelince erkeğin veya kadının bir şekilde ikna kabiliyeti ile kurdukları fanteziler izlemiş oldukları orotik filmlerle hayatlarına renk katıp devam edebilirler sevgi olunca taraflar zaten bir birlerini mutlu edebilmek için belli bir çaba sarf ediyorlar kızmadan sinirlenme sen güzel konuşmalar yapıp sorunları çözmenin ve hayata renk katmanın yollarını bulmak aksi taktirde evlilik imkansıza döner ve unutmayalım ki gelen gideni aratır10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlilik saygı ve sevgiyle oluşan bi kurum sevginin dışa vurulmasıda cinsellikle oluyor yuva evlenip çoğalmak nesillerin devamı için kuruluyor bu yüzden de cinsellik evliliğin büyük bi kısmını kapsıyor kötü bişey değil bence
1140 Yorumla
Soran+1 yılcinsellik ihtiyaç sadece ama evlilik daha çok sorumluluk istiyor
Cevap sahibi+1 yılCinselliğin amacı çoğalmak üremek bunun için var olması gereken evlenince yaşamak nesilleri devam ettirmek ama günümüzde herkes herkesle evlilik dışı bunu yaşıyor ve adı ihtiyaç olmuş
Soran+1 yıldinen haram bende hiç yapmadım böyle bir şey evlilik dışı falan
Soran+1 yılevli misin
Cevap sahibi+1 yılNişanlıyım
Soran+1 yılhayırlı olsun
Cevap sahibi+1 yılTeşekkürler
- +1 yıl
Cinselliğin amacının üremek olduğunu söylüyorsanız , ihtiyaç olmadığını savunuyorsanız Allah şimdiden nişanlınıza sabır versin.
Cevap sahibi+1 yıl@KırSakallıWill ben evlilik dışı yaşanılıp ihtiyaç diye üstü kapatılan tek gecelik ilişkilerden bahsediyorum bu eylem evlilik içerisinde yaşanırsa daha güzel benim açımdan ayrıca istekli bir insanım cinselliğe kötü bakan biri değilim her erkeğin istediği bir kadınım bu yaşa kadar yanlış ilişkilerin peşinde koşmaktansa evlenip bunları yaşamayı istedim o yüzden söylediğiniz şeyde yanlış maalesef
- +1 yıl
Cevap sahibi+1 yıl@Faruk2059 maalesef aynı şekilde günah nikahınız olmadığı için nişan sadece adı konur işte çevre bilir bu yüzden güzel
Cevap sahibi+1 yıl@Faruk2059 açıkçası söylediğin kadar dikkat edemiyoruz maalesef elele tutuşma sarılma oluyor ama ötesi yok tabiki bu şekilde
Cevap sahibi+1 yıl@Faruk2059 yaşınız kaç bilmiyorum ama bu derece dikkat edip korkuyosanız yapmanız gereken en güzel şey bir an önce evlenmek olur
Cevap sahibi+1 yıl@Faruk2059 yaşlar çok küçük o yaşta sevgili olmanıza illaki tepki gösterirler
Cevap sahibi+1 yıl@Faruk2059 evet 25 yaşındayız
+1 yılÖncellikle Merhaba' o kişiden kişiye değişen bir durumdur.Çünkü kendimden örnek vericek olursam evlilik ben evlendim çok isteyerek ve bizim çılgınca bir ilişkimiz vardı zaten ve cinsellik tuzu biberi oldu onsuz olmayabilir ama onun üstünede kurulu değil ama maalesefki şimdiki nesile bakıcak olursak herkes önce oradan geçiyor
52 Yorumla
+1 yılHayır bir evlilik en sağlıklı olarak sevgi bağ üzerine kurulur sonra cinsellik eğer sağlıksız ise sadece cinsellik ki zaten bu da olmaz bağ olmadığı için 22 yaşım
55 Yorumla
Soran+1 yılkapalı mısın
- +1 yıl
Hyr
Soran+1 yılsevgilin var mı
- +1 yıl
Yok hiç olmadı neden sordun
Soran+1 yıltahmin etmiştim
+1 yılArkadaşlarınız resmen saçmalamış. Evlenmeden cinsellik yaşanmıyor sanki. Cehaletin böylesi. Evli olan erkekler bile dışarda başkalarıyla cinsellik yaşıyorken. İnsanı aptal yerine koymasın bu cahil ordusu.
80 Yorumla
+1 yılevlenmeden yapamazsın zaten günah ve bi bakıma öyle
81 Yorumla
Soran+1 yılEvet onun için yapmıyorum zaten
+1 yılBugün çok var bu sorulardan saçmalık evlilik demek hayatı paylaşmak demek birliktelik mutlu olmak birlikte gülmek birliktelik ağlamak birlikte eğlenmek hee acıyı birliktelik çekip her mutluluğu birlikte yaşamak demek sadece cinsellik mutlu etmez
22 Yorumla
Soran+1 yılsevgilin var mı senin
- +1 yıl
Evet var
Cinsel Yaşam konusunda 418 cevap paylaştı. cınsellık olmadan evlılık olmaz yanı soyle olmaz ten uyumu yoktur bırısıcok ıster dıgerı ıstemez ozaman buyuk sorun cıkar. seks ınsanı dırı canlı tutar zıde tutar ve evlılıgı renklı tutarç o yuzden kadın erkek evlenır ılıskıye gırıp aynı zamanda uresın dıye. yoksa sadece yanlızlıgı paylasmak ıcın olsaydı ev arkadası alırdı kendı cınsınden kardes kardes yasarlardı
10 Yorumla
+1 yılSadece cinsellik üzerine kurulu olan bir evlilik ilerlemez. Cinsellik üzerine kurulu bir evlilik olamaz. Evlilikte, kadın ve erkeğin sorumlulukları vardır. Evlilik, dışarıdan görüldüğü gibi kolay ve basit bir şey değildir. Sırf cinsellik için evlenirsem mutlu olamanyabilirsin...
10 Yorumla
+1 yılCinsellik üzerine kurmak resmen yokluk. Aldatma, ayrılık vb sonlanır. Bunun üzerine kurulmayacağını bilme olgunluğunda olmak lazım.
41 Yorumla
Soran+1 yılbende bunun için uzak duruyorum zaten
+1 yılKendi adıma konuşuyorum
Sevgilimle aklınıza gelebilecek her şeyi yapabilirim cinsellik haricinde.
Cinsel hayatım olsun diye o insanla evlenirim. Dinini nikah bunun için var? O yüzden evliliğin %70i cinselliktir.87 Yorumla- +1 yıl
Her şeyi yapabilirim derken birleşme hariç ama sanal olabilir şeklinde mi?
- +1 yıl
Genel cinsellik haricinde
- +1 yıl
Siz böyle düşünüyorsunuz diye herkesin böyle düşündüğünü sanıyorsunuz cinsellikten daha zevk veren daha ruhu doyuran şeyler vardır tabiki isteği olacak evlenmeden önce bu istek nasıl gideriliyorsa o şekilde giderilecek kapalı değilim veya 5 vakit namaz kılmıyorum diye ilişkiye de girebilirim anlamına gelmiyor bazı yasak ve günahlara dikkat edilmesi gerektiğini düşünüyorum
- +1 yıl
Ben senin fikirlerine saygı duyuyorum bu şekildeki yorum yapmam evlenmeden ilişkiye girilir demem manasını taşımıyor ki ben sadece şu şekilde bakıyorum olaya ben neticede kendini bilen ve kendini iyi yetişmiş biriyim öyle görüyorum ve öyle duyumlar alıyorum çevremden öyle cinsel bi açlık içinede girmedim hayatım boyunca sadece bu bir ihtiyaç doğrusu benim için nasıl hava su ihtiyacı varsa insanın buna da ihtiyacı var illaki yaşanmalı demiyorum hayatta bundan daha güzel şeylerde var elbette yani bunu bilen biriyim öyle Türkiye de olan bi çok bunun için ölüp biten kişiler gibi de değilim emin olabilirsin yani.
- +1 yıl
Sizi anlıyorum ama ihtiyaç olmayınca öleceğin anlamına gelir yemek su hava barınma temizlenme ihtiyaçtır. Cinselliğin ihtiyaç olmadığını düşünüyorum. Şarkı dinlemekte ihtiyaç değildir ama zevk verir onun gibi bir şey bence.
- +1 yıl
Evet tabi ölümcül birşey değil elbette ama bunun faklı faktörleri vardır ikiliyi canlı tutar lifler arsında bağlılık sağlar birbirine olan aşkı pekiştirir. Bu gibi bir çok şeyin de temelini oluşturan ilişki dir sevişmek tir illaki içine girip çıkmak değildir ama bir şekilde o cinsell yaklaşım olur yani
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞimdi cinsellik olmadan evliliği biter gibi algı olmasın
Hayatta hastalık var Bir engel çıkar dünya sadece seks zevk mi evlenirsin Bir kaza geçirirsin al sana zevk
.. onun hayatı zevk görmeyin
Şimdi sağlam gençsiniz bir kusur yok ama kocası kadını dokunuyor ama mutlu etmiyor kadın herşeyi deniyor ama kocası yanaşmıyor bu kusur
Bir kadını boşaltamiyorsanız oral yapın o kadını mutsuz olarak uyutmayın10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılTamamen değil ama cinsel uyum olmazsa yürümesi çok zor
61 Yorumla
+1 yılHem öyle hem değil. Cinsellik, evliliğin kurulu olduğu temellerden birisidir demek daha doğrudur. Evliliğin arkadaşlık ilişkisinden fiili olarak -duygusal farkları göz ardı ederek söylüyorum- farkı cinselliktir.
22 Yorumla
Soran+1 yılevli misin
- +1 yıl
Evet.
Elbette evliliği yalnızca cinsellik olarak nitelendiremeyiz. Ancak, edinilen mutluluğu kapsayan büyük bir payı vardır cinselliğin evlilikte. En azından ben bunun böyle olduğunu düşünüyorum.
10 Yorumla
+1 yılİnsanın en temel duygularından biri cinsellik
Cinsellik yasamayacagin biriyle evkenilmez
Ama her şey cinsellik değil
En önemlisi sevgi saygı ondan sonra cinsellik10 YorumlaEvlilik sadece seks demek değildir. seks doğal olarak yapılır önemli olan uyum dur kafa yapısıdır sorumluluktur. Aile bütünlüğü dür.
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılher şeyde cinsellik mi var diye fesatlaştırmayın insanların doğasında var cinsellik ve bu bi ihtiyaç herşeyde aranabilir normal bişey
10 Yorumla Direkt üzerine kurulu olmasada önemli bir kısmı cinselliğe oturur evliliğin. Sağlıklı bir evliliğin yani...
10 Yorumla
+1 yılhemen hemen evet aslında çogu kişi cinselik için evleniyo aslında
20 YorumlaEvet, evlilikte seks olmazssa olmaz.. kadınlar erkeklerden daha çok tutkulu yatakta. bakma onlara sen. belli etmezler.. az değil bu kadın milleti..
10 YorumlaEşini aldatanlarin çoğunluğu cinsel açlık çektiği için aldatıyor kadın erkek farketmez. evlilikte cinsellik önemlidir
10 Yorumla
+1 yılBunu soruyor musun cidden?
65 Yorumla
Soran+1 yılevet soruyorum
- +1 yıl
Cinsellik üzerine kurulu olmadığını, çok başka değer ve temellere oturtulması gerektiğini düşünebileceğini umuyordum.
Soran+1 yılcinsellik olmazsa aldatılmalar olur
- +1 yıl
Cinsellik olmasın mı demişim ben sayın soran saçma saçma cevaplar vermeyiniz
Soran+1 yıltamam vermem
Saygı , tutku evliliğin temel taşı , seç evliliği ayakta tutar yüzde 65 oranında
10 Yorumla
+1 yılo beyinsizlerin dünyadan haberi yok evlilik sekse en uzak şeydir
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlilik devlet denetiminde seks demektir. Olması gereken de budur!
641 Yorumla
Soran+1 yılSadece bu mu
Soran+1 yılsen evli misin
Cevap sahibi+1 yılDeğilim
Soran+1 yılHiç yaptın mı
Cevap sahibi+1 yılHayır
Soran+1 yılyaş kaç
Cevap sahibi+1 yıl@nghtskip ☺️
Cevap sahibi+1 yıl@nghtskip 11 kelime 1 emorji ile bu çıkarım enteresan olmuş
Cevap sahibi+1 yıl@ΔƁDƱLLΔH Evet:)
Cevap sahibi+1 yıl@ΔƁDƱLLΔH Sağol tanınmak istesem gizli olmazdım! Hele bu soruyla hiç tanınasım yok açıkçası
Cevap sahibi+1 yıl@ΔƁDƱLLΔH Yaşıt değiliz..
Cevap sahibi+1 yıl@ΔƁDƱLLΔH 36-45 aralığı diyor :)
Cevap sahibi+1 yıl@ΔƁDƱLLΔH Öyle yapıyorum zaten:)))
Soran+1 yılyaş kaç senin
Cevap sahibi+1 yıl@ΔƁDƱLLΔH iyi yaptın😁
Cevap sahibi+1 yıl36-45 aralığı dedim ya
Soran+1 yılhiç te inanasım gelmedi ama
Cevap sahibi+1 yılAa niye?
Soran+1 yılbilmem içimde öyle bir his var
Cevap sahibi+1 yılHissin yanlış yönlendiriyor seni. Güvenme ona:)
Soran+1 yılgizliden çık göreyim seni😃
Soran+1 yılevli falan değilsin bide
Cevap sahibi+1 yılÇoluk çocuğa ayırdığım sürenin sonuna geldim. Ne yorummuş yaa. Amma rağbet gördü. Benden bu kadar kardeş
Soran+1 yılçocuk mu ayıp oluyor ama
- +1 yıl
Beyler hoşuna yormayın kendinizi ülkemizin geldiği durum bu işte gerçekten insanlarımız çok değişik kadınlar da ayrı bir hava içerisin de erkeklerimiz sorumsuz ve arayışları hep bi kadınla seks yapmak daha sonra eğlenceliydi bi hayatı yok bir çoğumuzun hayata bakışımız olaylara bakışlarımız çok enteresan bu yüzden oradaki bayanın size ulaşma gibi bir ihtimali olmaz zaten
Cevap sahibi+1 yıl@nghtskip Nikdu beyefendi? iki gün önceki iltifatlar şimdi havalı kadına döndü!!! Bakın. Cinsellikle ilgili konulara yorum yapmıyorum aslında. Evlilik öncesi ilişkiye de karşıyım. Evliliğe bu tanımı yakıştıran ben değilim, ülkenin bakış açısı özeti. Kizfığım nokta bu ülkede bilim konularına yapilan yoruma beğeni gelmezken bu tarz bir yoruma bunca yorum beğeni vs gelmesi. Ülkece o hemcinslerinizin beyni maalesef bir yerde. O yüzden böyle oluyor. Adam bu youmdan enteresan okduğumu, naifligimj cikarabiliyor. Bilmem anlatabildim mi!!!
Soran+1 yılbende karşıyım, evlenmeden yapılmamalı çünkü günah
Cevap sahibi+1 yılGünah, mide, karakter... hepsi
Soran+1 yılhaklısın, bana teklif edenler oldu ama ben yapmadım günah diye
- +1 yıl
devlet denetiminde seks bu iyiydi.
Türkiye ve müluman ülkeler için konuşuyorum %80 malasef evet
ama işin gerçeği Evlilik Seksi öldüren bir şey
aldatmaların %90 da bu10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 867 cevap paylaştı.
+1 yılCinsellik temeli üzerine kurulu..
103 Yorumla- +1 yıl
Gizli Üye(36-45)+1 yılHerşey cinsellik değil
84 Yorumla
Soran+1 yılsen yaşadın mı
Cevap sahibi+1 yılNeyi
Soran+1 yılİlişkiye hiç girdin mi
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. sadece seks üzerine kurulu değil ama cinsellikle taçlanır.
10 Yorumla
+1 yıl%50 cinsellik %50 hayat arkadaşlığı, yalnız kalmama vs.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıltemeli yasalar ve dinler açısından da cinsel birlikteliktir. yani güvenli, düzenli, sağlıklı, ücretsiz birliktelik temelli ve hayat yükünün zorlukların birlikte omuzlandığı-paylaşıldığı toplum emrivakisi diye tanımlayabilirim kendimce
00 Yorumla
+1 yılSadece cinsellik olamaz evlilik.
31 Yorumla
Soran+1 yılbaşka neler var
Evet. Evlilik cinsellik için üst makamdan (imam, kilise devlet vs.) alınan izindir.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvliliğin %95 i cinselliktir. Eğer evlilikte cinsellik yoksa ben ona evlilik demem ve o evlilik yürümez
20 Yorumla
+1 yılTek onun için değil tabi
70 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılCinsellik önemli bir yer tutuyor ama tamamı ile cinsellik demek yanlış
10 Yorumla bence kısmen evet ama sırf bunun için evlenilmez yuva kurup çocuk yap yetiştir büyüt torun sev falan hayat dan ibaret anasını satim
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvliliğin temeli yatak ilişkisi zaten
1311 Yorumla
Soran+1 yılsen evli misin
Cevap sahibi+1 yılEvet 7 senelik
Soran+1 yılyaş kaç
Cevap sahibi+1 yıl32
Soran+1 yılzor oluyor mu size çocuk falan olunca
Cevap sahibi+1 yılÇocuk yok
Cevap sahibi+1 yıl@nghtskip teşekkür ederiz
Cevap sahibi+1 yıl@nghtskip sağ ol
Cinsellik önemli bir unsur ama herşey değildir.
10 Yorumlahakk sahibi sultandır demiş atalarımız..
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 304 cevap paylaştı. evlilik ne ya yaşam cinsellik üzerine kuruldu
41 Yorumla- +1 yıl
darwin bunu beğendi
Bence öyledir
81 Yorumla
Soran+1 yılevlenmek gerek olan bir şey mi
+1 yılEvet seks ve uremek icinn baska nedeni yokk basitt
85 Yorumla
Soran+1 yılevli misin
- +1 yıl
Yokk sekse gelene kadarr cokk ihtiyacimm varrr
- +1 yıl
@sonnisim uremekk gibi derdimm yokk zaten evlilikk bos seyy omur boyu biriyle seks yapilmazz sıkılırsın bikarsinn istemessinn o yuzdenn aldatiyolar kadinlarr erkeklerr
+1 yılEvlilik cinsellik üzerine kurulu değildir
00 YorumlaValla ben evlı bırısıyle bile sikişmiştim 😆
03 Yorumla
Soran+1 yılneden yaptın
Bence yüzde elli öyle
10 Yorumladeğil.
20 Yorumla
+1 yılYuzde 70 cinsellik
10 Yorumlano no
10 Yorumla
+1 yılCinsellik yok ise evlilik nie var?
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHemen hemen
30 Yorumla
+1 yılHayr
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Hayır değil
10 Yorumla
+1 yılçoğunlukla
10 Yorumlatam değil
10 Yorumla
+1 yılBence alakası yok
10 Yorumla
+1 yılYüzde seksen
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYüzde 80 evet
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Merhaba,
Öncelikle evlenmek ya da evlenmemek tamamen kişilerin kendi tercihidir, burada sorun yok.
Önemli olan şey ise, erkek ve kadın bir ilişki yürütüyorsa duygusal bağ , paylaşım , birlikte yapılan eylemler ne kadar önemli ise cinselliğin de o derece önemli olduğudur. (Eğer iki taraf da cinsellik konusunu önemsemiyorsa burda zaten sorun yok.)
Şimdi konunun diğer tarafından bakarsak eğer siz karşılıklı olarak partnerinizle “Evlilik kurumu olmasın beraber yaşayalım ama cinselliği de yaşayalım.“ da diyebilirsiniz. Bu, sizin toplumsal normlardan ne denli özgür yaşayabilmenizle ilişkili bir durumdur. Bu da bir tercihtir.
Ama ortadaki en önemli gerçek şudur; sağlıklı hormon yapısına sahip bir erkek ve kadının “cinsel hayatı” olmazsa orda sağlıklı bir birliktelik yürütmekten söz etmek pek doğru olmaz. Çünkü insan bedeni bu ihtiyaçlar üzerine yapılandırılmıştır. Yok sayamazsınız. Siz yok saysanız da bu durumu partneriniz yok sayabilir mi?
İyi günler dilerim.