Merhaba.. Elbette her ikisi de önemli ama bana kalırsa dudakların birbirine teması çok daha ön planda.. Peki senin için göz teması mı daha ön planda öpüşmek mi? Keyifli geceler.. 🖤😉🤘
Bence ikisi de birbirinden ayırmak yanlış biri olmazsa diğeri hiçbir zaman olmaz göz temas olmazsa aşk olmaz aşk olmazsa öpüşme olmaz olur ama arada Duygu olmadan olur ve öylesine yapılmış bir opusme olur yani İkisi de bir an birbirinden ayrılan biri olmazsa diğeri hiçbir zaman olmaz
Tabiki dudakların teması daha önemli ve daha özel.. Hatta şöyle diyeyim cinselliğin en sevdiğim kısmı ve libidomu da fazlasıyla arttıran bir etken.. Sonunda cinsellik olmasa bile öpüşme bana ayrı bir zevk ve keyif veriyor..
Dudakların birbirine teması ön planda ama cinsel ilişkide sonuçta sürekli olarak öpüşülmeyeceği için uygun pozisyonlardaki penetrasyon durumlarında göz teması devam etmelidir.
Her pozisyonda öpüşme imkanlı değil ancak ayna vs ile göz teması çok daha mümkün ve çok daha kışkırtıcı, özellikle birleşme sırasında gözünü ayırmamak meydan okumadır
İkisi de birbirinden ayrılmamalı öpüşürken göz teması kurmazsın pek ama ön sevişme vs de göz teması şart olunabiliyor ve bazı pozisyonlarda.. İkisi ayrı şeyler ikisinin verdiği zevk ayrı.. Ve birbirinden ayrılmamalı..
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bu sitedeki beylerin yorumlarina ayri guluyor ve egleniyorum. Cogu erken boşalıyor zaten. Acaba opusecek ya da goz temasi kuracak vakit kaliyor mu ki bunlari yapsınlar.(turk erkekleriyle ilgili yani sevismeleriyle, seks sureleriyle ilgili falan bilimsel veriler bile hic iç açıcı degil. Gercek hayatta da oyleler. Burda hava cıva attiklarina bakmayin. Sesleri cok geliyor ama icraat yok. Bunu anlamak icin illa yataga girmeye de gerek yok.) Bizim erkekler ön sevisme bile yapmiyorken bide iliskide opusecek ha. Akli fikri delige girmek, seksi delige gir cik yapmaktan ibaret sanan beyler öpüşüp bir de eger bosalmazsa goz temasi kuracak ha. Sabah sabah iyi eglendim. Bu sitede seksle ilgili beylerin yorumlari gercekten icler acısı. Hepsi seks profu oluveriyor. Yorumlara şaşıp kaliyorum. Boş tenekeden de cok ses cikar bilin istedim.
1
1 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Eksiler gelsin sorun degil bundan mutluluk duyarim. Bu yaraniza bastigimi gösterir. Yarasi olanda cok gocunur.
Göz teması cinselliğin her anında olması gereken bir durumdur, öpüşürken oral seks yaparken (69 değil) clitorisini emerken bakışların birleşmesi, göğüs uçlarına yapılan her dil darbesinde göz göze gelmeler Kısacası her anı hissedebilme adına evet gereklidir
Öpüşürken sadece dudak ve göz teması değil Bir elini kızın vücudunda saçında gezdiririm Penisin vajinaya teması Memelerin memelere teması Bunlarda olunca daha keyifli
İkiside önemli. Öpüşmek zaten olmazsa olmaz ve öpüşürken gözler kapalı bir olur ama misyoner ya da kucak pozisyonunda göz teması çok önemli. Sevdiğinle göz göze gelmek, gözlerinin içindeki aşkı, ateşi, şehveti görmek daha da ateşlendirir ilişkiyi.
Göz teması, cinsel ilişki sırasında öpüsmekten daha çok hoşuma gidiyor benim, partnerimin yüzünün aldığı ifadeyi görmek, zevk aldığını gördüğüm sürece daha çok zevk alıyorum.