Uzak mesafe ilişkisinde sevgilim cinsel ihtiyaçlarını karşılamadığım için başkalarına bakacağını söylüyor, normal mi?

P. o. rno izlemem karıya gitmem başkasıyla konuşmam görüşmem ben ihtiyaçlarımı nasıl karşılayacağım sana soruyorum yok diyorsun ben ne yapayım diyor normal mi? Başkasına bakacaksa neden onunla olayım? Ben mi çok abartıyorum anlamıyorum. Her fırsatta hâlâ bakir olmasıyla övünen bir adamın bu şekilde konuşması beni rahatsız ediyor. Bana akıl verin ne yapayım.
Güncellemeler
+1 yıl
Yaklaşık 1 senedir birlikteyiz, benden hiçbirşey saklamadı, dürüst olmak adına yaptığı yapacağı istediği herşeyi benimle ilk ve son kez paylaşmak istediğini söyledi. Başkasına bakma muhabbetide prn içerikli şeyler manasında kıskanıyorum ama kendimi cinsellik objesi gibi hissetmemek adına onu tatmin edemeyeceğimi söyledim. Saygı duyduğunu söyleyerek kabul etti bakir ve ihtiyacı olduğu için kendini bir şekilde tatmin etmesi gerektiğini saygı duymamı beklediğini söyledi. Saygı duyuyorum kıskansamda
Uzak mesafe ilişkisinde sevgilim cinsel ihtiyaçlarını karşılamadığım için başkalarına bakacağını söylüyor, normal mi?