Cinsel olarak ona yaklaştım. Tatildeyiz kafam da güzeldi duşta yaklaştım olmadı çıktık üstüne atladım yine itti beni saçım acıyo dedi ben de istemediğini anlayinca ağlamaya başladım beni reddetmesi ilk değil çünkü belki yüz kere reddetmiştir şimdiye kadar. Sonra tavır yaptı ben de beni istemediğin için dedim istememe muhabbetinden çok sıkıldım dedi kapıyı çarpıp gitti ama istemiyo yalan mı söylüyorum ben istemiyo bin kere de yaklassam hayır diyo sadece o isteyince seks yapabiliyorum o da sadece ben üstte olursam. Sizce patlamakta haklı değil miyim bir değil iki değil ya
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Çok Süper Cevap
+1 yılEşinin yaptığı düpedüz bencilik bir keresindede o isteyince sen geri çevir itip kak kapıyı çarp çık anlasın bakalım o an senin nasıl hissettiğini.
00 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
9
+1 yılHaklısın da ben senden soğumuş gibi sezdim, pasif taraf değilsin ki aktif tarafsın ve ben erkek olsam ben de soğurdum
17 Yorumla
Soran+1 yılNe alakası var kocamı istemek mi aktif olmak mı suç
- +1 yıl
Bak güzelim yanlış yapıyorsun, senden sıkılması normal. İstemiyor işte ne uzatıyorsun yüzsüz gibi, ben olsam utanırdım ki utandım yerine.
Soran+1 yılNe saçmalıyorsun zaten canım burnumda
- +1 yıl
Cinsellik çok önemli bir şey bu arada haklısın kırıcı yaklaşmış olabilirim ama hala düşüncemin arkasındayım.
- +1 yıl
Saçmalamıyorum :D İstemeyen insana yaklaşan sensin, umarım mutlu olursunuz.
Soran+1 yılBenim yerimde olsaydın anlardın ama inşallah hiçbir zaman bu duyguyu yaşamazsın bb
- +1 yıl
İnşallah kimse yaşamaz, empati kurmayı gayet iyi biliyorum ki mantığım da var. Libidon çok yüksek istekli olman normal ama ilk denemende karşılık almamışken ikincisine kalkışman adamı senden soğutur. Yorumlarda gördüm 4 aylık evliymişsiniz, bu tür psikoloji vb konulara hakimim ve sana içtenlikle adamdan biraz uzaklaşmanı öneriyorum, kendisi normalden daha çok isteklenebilir. Ciddi bir konu, iyi günler.
+1 yılOhoo gaza gelince reddedilmek berbat bir şeydir asıl sen ona trip at
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgurur kirici birsey. libidosumu dusuk yoksa aldatiyormuki🙄
12 Yorumla
Soran+1 yılLibodosu düşük hormonu düşük ama bıktım ya valla bıktım artık insan bari güzellikle reddeder öküz gibi değil
Cevap sahibi+1 yıl4 aylik evliymissiniz bide ya. istek artiran kahve falan icir buna caktirmadan
Gizli Üye(25-29)+1 yılO isteyince senin de canın işlemesin yapma belki halinde anlar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeverek mi evlendiniz
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılEğer önceden de böyleydiyse bilemem ama tam tersi ise bi sorun olabilir
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe zamandır evlisiniz
12 Yorumla
Soran+1 yıl4 ay
Cevap sahibi+1 yılÇok sık mı istek oluyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılAdam gay anlamıyon mu?
11 Yorumla
Soran+1 yılGay falan değil
Gizli Üye(25-29)+1 yılSende bırak adamı sıkılmış senden
13 Yorumla
Soran+1 yılNiye bırakayım ya niye
Cevap sahibi+1 yılSal adamı erkekler kolay elde edilen kadınları sevmez senin naz yapman lazım asıl
- +1 yıl
aynen öyle
Normal de sana bi faydasi yok
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem