Cinsel Yaşam Vajinadan sıcak akıntı neden oluyor? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Vajinadan sıcak akıntı neden oluyor biliyor musunuz? Güncellemeler+1 yıl ... Vajinadan sıcak akıntı neden oluyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Soğuk akıntı olacak değil herhalde. Kuzey Atlantik mi orası. Vucut 36 derece zaten. Akıntının rengine ne durumda hangi sıklıkta olduğuna bağlı bir tahmin yurutebiliriz. Geçiyorsa da dert etme rahat ol 🌸 0 0 Yorumla
cesaretyadadogruluk Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Vajinal akıntı normal ama bunun ne kadar sıcak olduğu önemli ☺️☺️,, bence çok normal 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. ilişki eesnasında masturbasyon esnasındamı durup dururken mi yoksa? 0 0 Yorumla
The_boxer Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 94% +1 yıl Libido yükseklıginden dolayı uslanıyor olabılırsın Dger türlüsünüde bilmiyorum neden olur 🙄 0 0 Yorumla
NujenZanistvan Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Kanallar vücudun içinden geçiyor haliyle vücut içi ısısından kaynaklı sıcak olur 0 0 Yorumla
Ertenarif1717 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 93% +1 yıl Azmışsın dır siko bende azdım 0 1 Yorumla Ertenarif1717 +1 yıl İstersen birbirimize yardımcı olabiliriz Yorumla
Sdfhkgdjfk Takip Et Guru Yaş: 27 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 434 cevap paylaştı. Akıntı olması normal değil mi işte 0 0 Yorumla
Kadirk34 Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Hazır olduğunun göstergesidir 0 0 Yorumla
cookie1 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 545 cevap paylaştı. Tahrik olunca 1 1 Yorumla Ertenarif1717 +1 yıl Ben de şu an çok azdım ya Yorumla
VeryWell Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. biliyoruz 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla VeryWell +1 yıl sp. rmler geri geliyordur. hemen ayağa kalkma yat biraz. vücut absorbe etsin. mental ve fiziksel olarak ihtiyacın var. Yorumla Soran +1 yıl Daha önce kimseyle olmadım o olması imkansız 😅 Yorumla VeryWell +1 yıl milyonda bir bile mi ihtimal yok yani.. Yorumla
Hairmafya Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Süreklimi 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Bu aralar olmaya başladı Yorumla Hairmafya +1 yıl İç hastalıklarından olabilir Yorumla Soran +1 yıl Kötü bişey mi acaba 😏 Yorumla Hairmafya +1 yıl Değildir ama akıntıyı keser ilaç falan alırsın Yorumla
Bilir_Kisii Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Istekli olunca 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Soğuk akıntı olacak değil herhalde. Kuzey Atlantik mi orası. Vucut 36 derece zaten.
Akıntının rengine ne durumda hangi sıklıkta olduğuna bağlı bir tahmin yurutebiliriz. Geçiyorsa da dert etme rahat ol 🌸
Vajinal akıntı normal ama bunun ne kadar sıcak olduğu önemli ☺️☺️,, bence çok normal
ilişki eesnasında masturbasyon esnasındamı durup dururken mi yoksa?
Libido yükseklıginden dolayı uslanıyor olabılırsın
Dger türlüsünüde bilmiyorum neden olur 🙄
Kanallar vücudun içinden geçiyor haliyle vücut içi ısısından kaynaklı sıcak olur
Azmışsın dır siko bende azdım
İstersen birbirimize yardımcı olabiliriz
Akıntı olması normal değil mi işte
Tam ilişkiye girmelik
Mastta veya istekli olunca mı durup dururken mi
Hazır olduğunun göstergesidir
Tahrik olunca
Ben de şu an çok azdım ya
Arzuluyorsun canım 😊
Zevk suyudur
biliyoruz
Neden
sp. rmler geri geliyordur. hemen ayağa kalkma yat biraz. vücut absorbe etsin. mental ve fiziksel olarak ihtiyacın var.
Daha önce kimseyle olmadım o olması imkansız 😅
milyonda bir bile mi ihtimal yok yani..
Süreklimi
Bu aralar olmaya başladı
İç hastalıklarından olabilir
Kötü bişey mi acaba 😏
Değildir ama akıntıyı keser ilaç falan alırsın
Nasıl bir akıntı
Istekli olunca
İstekli misin