lütfen yargılamadan cevap verirseniz sevinirim yargılayacaksanız cevap vermeyin.
sevgilimle reglimin 4. Gününde anal ilişki yaşadık ve içime boşaldı daha sonra tuvalete oturup akıtmaya çalıştım ve peçeteylede silmeye çalıştım peçeteden vajinama bulaşıp bulaşmadığını bilmiyorum regl olduğum için, yaklaşık 21-22 saat sonra ella ertesi günü hapı içtim hamilelik durumu olur mu lütfen bilinçli cevaplar
sevgilimle reglimin 4. Gününde anal ilişki yaşadık ve içime boşaldı daha sonra tuvalete oturup akıtmaya çalıştım ve peçeteylede silmeye çalıştım peçeteden vajinama bulaşıp bulaşmadığını bilmiyorum regl olduğum için, yaklaşık 21-22 saat sonra ella ertesi günü hapı içtim hamilelik durumu olur mu lütfen bilinçli cevaplar
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Hiçbir şey olmaz, strese girme
Korku işte reglime daha 1 ay var 1 ayım zehir gibi stresli geçecek
Çok çok düşük ihtimal kalmazsın hamile
Korkuyorum ya
Çok acıdı mı
Niye
Anal acıtmadı mı
Hayır
Erkekler Ne Diyor
Böyle bir durumda hamilelik söz konusu bile olmaz, ovulasyon yok, vajinal ilişki yok,
Analdan vajinaya bulaşarak olma ihtimali hiç mi yok yani
Spermler dış ortamda saniyeler içerisinde ölürler, anal ilişkide her ne olursa olsun gebelik olusma ihtimali yoktur
Klozete oturdum aksın diye regl olduğum içinde kan aktı bende kanı falan sileyim derken oraya bulaşıp bulaşmadığını bilmiyorum o yüzden korkuyorum
Regl döneminde dollenme zateb mümkün değil,, hiç endişe etme
Çok teşekkür ederim
Rica ederim 🤗🤗
Vajinanın içine direk boşalma olmadıkça sıkıntı olmaz.
Yok bakireyim öyle ilişki olmadı anal boşalma oldu
Tamam, sıkıntı olmaz.
Ella ertesi günü hapıda içtim 22. Saatte
bu şekilde hamile kalman imkansız zaten regl sin oluşmuş bir yumurta yok
Bazı yerlerde olabilir tarzı şeyler okudum ama
Yok kalmazsın emin ol rahat ol
Sana güveniyorum o zaman rahatlayabilirim
Kesinlikle bu durumlar çok geldi başıma hamile kalmazsın öyle emin ol rahat ol stres yapma.. regl döneminde zaten olgun yumurtayı disri arıyorsun dolleyecek bisey yok içerde bide arkadan yapmışsın çoğu arkadan akar için e bide hangi pozisyon da
Duştaydık ayakta biraz eğilmiş pozisyondaydım boşaldıktan sonra biraz bekletti klozete otur aksın dedi bende regl olduğum icin peçeteyle temizlemeye kalktım bakire olduğum için peçeteyi vajinama bastırmadım yüzeysel temizledim kan olduğu içinde akıp akmadığını göremedim oraya bulaşıp bulaşmadığından da şüpheliyim
Tamam o şekild e yaptıysan çoğu için e akmıştır peceteye bulaşması bisey degismez regl iken içine de boşalsa vajina dan yine hamile kalman çok çok çok zor... iyi dayanmışsın ama arkadan
İçime aktığını sanmıyorum sadece peçeteyle oraya bulaşıp bulaşmadığından emin değilim reglimin 4. Günüydü normalde 1 hafta sürüyor ve az oluyodu o zamanda bişey olmaz dimi net
Yok yok içine akmistir biraz bekletti dedin ya ondan o zaten çok çıkar mı dölleri?
Bilmiyorum ilk defa oldu ısrarla neden içine akmıştır diyip beni strese sokuyosun iyice ya
Hayır ya için e akti derken arka deliğe akar vajinana değil canım yanlış anladın sem
Bende zaten anal yaparken içimdeyken boşaldı diyorum anala boşaldı yani içine boşalıp bi dakikaya yakın bekletti
Analdan hamile kalman imkansız zaten bunu bil ayrıca bakiresin daha da imkansız senin durum rahat ol tadını çıkar
Analdan olmayacağının bilincindeyim ama oraya bulaşıp içeri kaçmasından korkuyorum zaten 22. Saatte ertesi gün hapıda içtim ama imkan yoktur dimi
Imkani yok hani mucize olur zaten ella ilk 24 saatte %90 koruma sağlar
Teşekkür ederim
Ne demek kafana takılırsa özelden yazabilirsin iyi geceler
Bence birşey çıkmaz , benzeri başıma geldi çünkü :d
Sanaldan bikaç bişey yaparsan anlatırım tamamen riski 0 a nasıl indireceğini
Şaka bi yana kalmazsın regldan sonra 9. Ve 15. Günler arası olursa kalırsın
Teşekkür ederim
Baştakini şaka mayetince yazdım kızmadın değil mi
Öyle bişey olmayacağı için hayır
Tamam teşekkür ederim
cok var bu sekil hamile kalan ella vs tür ilaclar fayda etmiyor bu durumda.
Vajinama boşalma olmadı + regl dönemim + ella ertesi gün hapı kolay mıdır bu kadar
Korkma bir şey olmuyor regl iken
Kesin mi
Risk almışsınız. Bekleyin görün
O yüzden korkuyorum zaten
Yaşın küçük mü? Endişe etme. Hamile kalsan da aldırırsın. Ama bence düşük ihtimal kalman.
21 yaşındayım aldırmak problem değil ama aile çekincesi toplumsal baskılar falan korkuyorum o yüzden herkes ihtimalin düşük olduğunu söylüyor tam cinsel ilişkide bile zor seninki imkansız diyende var
Sürtünerek hamile kalanlar bile var. Şans işi bakma. Bence değilsin.
böyle durumlarda hiç hamile kalan görmedim
Korkuyorum işte
bir şey olmaz korkma
merak etme problem olmaz
Diğer reglime 1 ay var çok stresliyim korkuyorum kesin olmaz dimi
olmaz merak etme
Binde bir ihtimal diyelim şuna
Kesinlikle emin miyiz
Düşük bir ihtimal diyorum kesin emin miyiz diye soruyorsun
Napayım korkuyorum
Sperm hücrelerinin ömrü çok kısadır aslında. İçin rahat olsun. Bu kadar şeyi yaptıktan sonra bile hamile kalirsan kaderine razı olacan artik
Bazıları adetken hamile kalmak imkansız diyor bazıları küçük ihtimal diyor bazıları olmaz diyor bazıları olabilir diyor kafam karıştı hapta kullandım ama ne kadar güvenebilirim bilmiyorum
Tıp'ben mümkünmü bilmiyorum ama korkma derim.
Diğer reglime 1 ay var o yüzden korkuyorum yani stres oldum bir önce rahatlamak istiyorum
Ya su kıtlığımı vardı su ile niye yıkamadın b
Yasu kıtlığımı vardı bindebirde olsa ihtimal vardır
Bende çok yapmışım hepte içine boşalmışım prezervatifte kullanmamışım ama dikkat etmişiz bide yapılış pozsyonu önemli hamilelik olmasın diye.
Duştaydık zaten su ilede yıkadım ve ayaktaydık
Evhavlanma o zaman hamile olamazsın hamilelik öyle o kadar basit değil ama dikkatli olun eğer içine akıtacaksa sen poponun altına bi yastık koy sırt üstü yat ben hep öyle yaparım.
Regl olduğum için duşa girdik hafif eğildim o şekilde boşaldı boşaldıktan sonrada bi kaç saniye bekledi ve klozete otur akıp gitsin dedi bende regl olduğum için peçeteyle temizlerken vajinama değmiş olma ihtimalini düşünüyorum
Kızım tamamda nihayetinde gerekeni yapmışsın o sildiğin peçeteyle vajinanın iç kısmına girdinmi yüzeyselmi sildin klozetten sonra neyaptın.
Bakire olduğum için tabiki peçeteyi olduğu gibi içime sokmadım yüzeysel bi şekilde regl kanıyla sildim
Regi kanıyla sildim derken daha sonra su temizliği olmadımı yoksa peçeteyle kuru bi şekildemi bıraktın herikiside olsada neticede fazla evhavlanma o anda milyonda bi mucize olacakta ona bile ihtimal vermiyorum sen hamile falan olamazsın. Ama anladığım kadarıyla kafan karışık kafandan atmak için eczaneden bi gebelik testi al kullan bak rahatla.
Regl kanıyla sildim derken peçeteyle silerken meniyi görmedim yani
Meniyi nasıl göreceksin zaten duşta ayaktasınız yanı ayakta dikeysin yerçekimi diye birşey var arkadan girmiş sana poponada boşalmış bu büyük bi avantaj o anda zamanınınız ayakta ve yine dikey klozette geçmiş bir seferlik bişey o kadar abartma. Ben senelerce evli kaldım hiç korunma ilacı kullanmadım prezarvatif hiç kullanmadım ön sevişmeyle başlar vajinayla devam boşalmaya yakın hep G. tüne boşalırdım tuvalete otururdu akıp giden giderdi silerdi hiç bişey olmadı benim yöntemim bu öyle uzun uzadiye analdanda yapmayın bekaretini koruyacan diye öyle analdan uzun uzadiye devamlı S. kişirseniz ilerde zararlarını çok görürssünüz bide zaten sizde kızlık zarıda hamilelik durumunuzu önlemede azda olsa faydası olur.
Boşalırken dikey değildik ben hafif eğilmiştim boşaldıktan sonrada dibine aksın iyice diye bi dakikaya yakın bekletti sonra çıktı bende klozete oturdum oturunca reglim aktı bende onu silerken vajinama bulaşıp bulaşmadığını bilmiyorum o yüzden korkuyorum
Tamam yani G. tünü S. kerken domaltmışmıydı seni onumu demek istiyorsun. Neticede seni S. kerken G. t deliğinden aşağısı dikey değilmiydi. Dibine aksın diye nemanaya bidakka bekletti siz bu işi ilk defamı yapıyorsunuz. Eğer müsaitsen özelden yazışalım bu biraz fazla açık oldu.
Bende istiyorum gibisinden laflar etmeyeceksen başkaları gibi olur
Kesinlikle hayır.
Nasıl yazacağım peki
Başkalarıyla nasıl yazıştın istersen daha garanti olur dersen vatsap veya normal telefon numarası vereyim nedersin.
Gizli olmadıkları için telefon numarası işlerine girmiyorum burası daha iyi eğer gizlilikten çıkarsan yazabilirim
Yaz zaten telefon geldimi gizlilik çıkmış oluyor.
Telefon numarası falan o işlere girmem diyorum burdan yazabilirim sadece eğer gizlilikten çıkarsan
Gizlilikten nasıl çıkayım gizlilik olmasa bu kadar yazışma yaptım olacak şeymi sen gizlilikten çıkacakmısın başka bi yolu yok mu mesela fesbook unu ver ordan mesajlaşırız ikimizden başikası görmez.
Hayır sosyal medya telefon falan veremem maalesef
Ozaman sen bi yolgöser beni sen yönlendir.
Bilmiyorum
Ozaman burdan böyle devam edelim ama öyle çabucak bırakıp kaçma yok tamammı.
Olursun risk altindasin
Ertesi gün hapı kullandım ve vajinama boşalma olmadı
Ucundan kacma ihtimalini goz ardi etme tabi
Evet ama ella gibi etkili bir hap olasılığıda var
Anladim
Hamilelik riski çok düşük.
Diğer reglime 1 ay var çok stresliyim korkuyorum kesin olmaz dimi
Olma ihtimali çok düşük içine girmediyse hem regl olduğun zaman zaten hamile kalma riskin azalır..
Teşekkür ederim
Olması imkansız
Teşekkür ederim
Olmaz
Emin misin ya korku var içimde ya olursa diye iyice stres oldum
Zaten anal yapmışsınız peceteden ya da elinden vajinana bulaşmasıyla hamile kalınmaz merak etme
Teşekkür ederim
Rica ederim
Kesinlikle olmaz
İçimi ferah tutabilir miyim yani
evet
Çok düşük bi ihtimal
Zaten olma ihtimali korkutuyor
Özel bölgende hissettin mi spermi
Sperm hissediliyor mu?
Ya öyle değil islakligini demek istedim
Reglken nasıl hissedebilirim ki
Olacağını sanmıyorum korkma
Doggyde mi boşaldı..
Evet
Ya onun korkusu bile çok kötü.. bizde yaşadık o gerginliği üstelik ilaç almayi da red etti.. içinde bekledi mi
Regl olduğum için duştaydık ve evet bekletti bir dakikaya yakın sonra klozete otur aksın dedi bende regl olduğum için peçeteyle temizlerken kanla karışık çıkıp çıkmadığını görmedim bakire olduğum içinde peçeteyi bastırarak değilde yüzeysel olarak sildim daha sonra duşa girip yıkandım ama kaçma ihtimalinden korkuyorum
He duşa ise korkma.. çok yapıyor Musunuz anal
Evet ama ilk defa boşalma oldu adetsin bişey olmaz dedi ama korku işte zaten 22. Saatte falan ella ertesi gün hapı içtim ne kadar güvenilir bilmiyorum ama
Ella güvenli merak etme.. biz 3 defa içine geldiğimiz halde hamile kalmadi😀😀 o çık güvenli rahat ol.. yaşlar kaç
Ben 21 sevgilim 22 bazıları ella içtiğim halde hamile kaldım falan yazıyor ediyor o yüzden tedirginim
Özel Yaz bi
hiçbir şey olmaz
Emin miyiz
eminiz