- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılDini değerleri nefsimizin isteklerine göre kullanıp işimize çıkmayan kısımlarında reddetmek vicdanınızı rahatlatmaya yeter mi? Sadece peygamber sav. Zamanında değil İslam dünyasında resmi nikah olmadığı zamanlarda da haklarının korunması esası İslami emirlerde belirtilmiştir. Bunları toplumun bazı kesimlerinin uygulamıyor oluşu , İslam'ın kadının haklarını korumadığını göstermez. Dini nikahda da esas bu evliliğin halka ilanıdır. Senin nikahlı olduğun ailen tarafından bile bilinmeyecek istediğin zaman ortak eve geçeceksiniz. Bu gecerli olmaz. Kısaca bu yine peygamber efendimiz sav. in yasakladığı muta nikahı hukmundedir. Yani geçersizdir.
02 Yorumla
Soran+1 yılAileden ya da birinden saklamaya gerek yok, kadın hakları da zaten resmi olunca korunuyor fakat buna zaten iki taraf da razı yani kimse kimseden birsey ıstemiyorsa yine de uygun olmaz mı. Amaç peygamber zamanındaki gibi resmi olmadan sadece imam nikahı ile evlilik yani tek çatı altında yaşamak zorunluluğunu ortadan kaldırmak. Yoksa evliliğin saklanması değil amaç
- +1 yıl
Aileleriniz ve yakınlarınız sizin nikahlı olduğunuzu bilecek mi yani biz nikahlanıyoruz diyecek misiniz? Diyeceksiniz bile , onlar sizin sadece nikahlı oldugunuzu mu bilecek , istediğiniz zaman birlikte kalarak karı koca haliyle yaşayabileceğinizi bilecek mı? Aradaki ayrım bu. Bunun yanında. Dini nikah peygamberimiz sav. zamanında aynı evde yasama zorunluluğunun olmaması anlamına gelmemiştir.
En İyi Cevaplar
Önce şunu belirleyelim, imam nikahı diye bir şey yoktur, bu nikah sadece hıristiyanlarda kilisede uygulanan bir evlilik akdidir, dibi nikah için kutsal bir mekan ve bunu kutsayacak bir din adamı olması gerekir, bizim dinimizde cami kutsal alandır evet ama sadece ibadet içindir, imam kutsal değildir, kutsallık sadece Allah’a şirk koşmaktır Buda küfre girer
Bakın inceleyin araştırın imam nikahı diye bir nikah yok, sadece İran’da muta nikahı var onuda fahişeler kullanıyor
Nikah bir akittir sözleşmedir evlenecekler evlenmeye karar verirler ve iki şahit huzurunda bunu ilan ederler. sadece boşanma veya erkeğin ölümünde kadın madur olmasın diye mehr vardır
Araştırın06 Yorumla- +1 yıl
İmam nikahı değil zaten, dini nikah sözleşme var
- +1 yıl
boş yapma git bilgi edin. burada sana din dersimi vereceğiz.
+1 yılÖncelikle fuckbody değil fuckbuddy. Body vücut, buddy ise arkadaş demek.
İmam nikahına inanıyorsanız bunun öyle göstermelik bir nikah olmadığını da bilmeniz gerekiyor. Siz inandığınız allaha karşı söz veriyorsunuz, en az iki şahit olması gerekiyor ki onların da sizin gerçekten evlenip yuva kuracağınıza içten inanmaları gerekiyor yoksa şahitlikleri de geçerli olmaz. Hadi şahitleri kandırdınız, imamı da kandırdınız, allahı da mı kandıracaksınız? O zaman bu nikah geçersiz sayılır ve siz yine zina yapmış olursunuz.10 Yorumla
Sizin bu dediğiniz olay mut'a nikahı kısmına girer dinen caiz değildir.
Resmi nikah sartiniz olmayabilir ama guvenliginiz açısından bu çok önemli dir. Çocuk olduğu zaman kime basvuracaksiniz?
Ben sizi çok iyi anladim ama her iki tarafida b.. k. lu değnek derler ya bu oluyor.
Yani sizin için hangisi daha güvenli ise onu tercih edin biz karisamayiz.
Bana kalırsa bu işe dini karıştırmayın. Gunahinizi yaşayın sonra tövbe edin derim. Kötünün en iyisi bu olur herhalde.
Takdir sizin.13 Yorumla
Soran+1 yılÇocuk olmayacak, bu konu dışı
Soran+1 yılİyi de konu çocuk bile değil, mesele başka
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
56Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılİlk defa duyduğum bir kavram. Fena fikir değil
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 486 cevap paylaştı. Sana en doğru cevabı veriyorum.
"Olmaz." yani nikah düşmez zaten.
Çünkü imam nikahının en büyük şartlarından biri "Erkek kadını nasıl olsa BOŞAYACAĞIM düşüncesi ile evlenemez." Yani İslam'da burada kadını koruma vardır. Erkek cinsellik için kadınla nikah kıyamaz (kadın bunu kabul etse dahi.) Erkeğin niyeti o kadını hiç boşamadan eşi olarak görüyor olma zorunluluğu vardır. Anca bu şekilde nikah düşer ki ondan sonra karı koca olursunuz cinsel hayatınızda günah olmaz.10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAslında din gayet yaşanabilir ama toplumun örfü dinin önüme gecirmesi, özünde İslam'a uymayan şekilci insanlar ve devlet işleri zorlaştırıyor.
Bahsettiğin evlilikten ben de isterdim aslında.. öylesi daha uzun sürdürülebilir belki de13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBen sana sorsam; imam nikahlı ve çok eşli bir erkekle FB olur muydun?
Soran+1 yılSenin söylediğin şey çok saçma, bu genişlik kimsede kolay kolay olmaz. Çok eşlilik değil benim konum. Yine sadakat olmalı benim hayatımda ondan başka kimse zaten olamaz, ondan da bunu beklerim fakat benim sorum sadece aynı evde her gün yaşamak zorunluluğu olmasın, her gün yemek koşturma derdi olmasın herkes aynı zamanda lekeyi evinde de yaşasın kendi alanı olsun, resmi nikah bahliligi, buna bağlı olarak boşanma sıkıntısına hakim kararına gerek kalmasın hepsi bu yani amaç bu. Fuckbody kelimesi biliyorum siruda hoş durmadi ama dini bütünlüğü koruyarak da resmi evlilik olmadan beraberlik mümkün olabilir mi konu aslında bu. Bir ayrılma durumunda da kımse kimseye sorunlu değil maddi manevi
Cevap sahibi+1 yılTekrar evlenmek için kendini boşanmak zorunda hisseden erkegin aile ilişkileri sadakatsiz mi diyorsun? Bence tekrar evlenebilen daha aciksozlu ve dürüst. Ayrıca sürekli görüşmemeyi de sağlıyor bu. Ben sadece tercihini sordum. Senin gibi düşünüp bunu tercih eden de olabilir
Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Iranda her otelde imam var kadınla anlaştın veya seks için anlaştın gidiyorsun imam nikah kıyıyor iş bitiminde boş diyerek ayrılıyorlar.. Merak etme şu anda bizde aynı durumdayız yalnız otellerde henüz imam yok..
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Olur olur zaten imam nikahı denen şey vicdanını kandırma eylemi her şey beyinde bitiyor sadakatte nikahta aldatmada.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 540 cevap paylaştı.
+1 yılŞu sitede gördüğüm en garip soru bu olabilir 😂😂😂😂😂😂😂😂
121 Yorumla
Soran+1 yılBence de, geldi işte birden akla 😆
- +1 yıl
Şu aklını bilime yorsan atomu parcalarsin 😂😂😂
Soran+1 yılFırsat verilirse yapamayacağım şey yok zaten bunu biliyorum ama evde harcanıyorum çoğu zaman ah ah
- +1 yıl
Kıymetini bilmeyenler utansin 🤣🤣🤣
Soran+1 yılİş hayatını da bıraktın bu kıymet bilmezlik yüzünden. Evde harcanıyorum bakalım beni biri keşfedene kadar 😆
- +1 yıl
Evde kıymetini bilmezler bence sen is hayatına geri dön 🤣🤣🤣
Soran+1 yılOrada da bilmediler bu yüzden vahdettin vazgectim zaten, benim gibi birine değmiyor ne ücret ne yorgunluk
- +1 yıl
Seni kraliçe yapmalılar ben konuşayım ingiltere ile birleşik krallık kraliçesi yapsınlar seni beni de Edinburgh dükü yaparsın 🤣🤣🤣🤣
Soran+1 yılNeden ingiltere, ben ulkemde isterim ama o kadar uzun boylu olmasına gerek yok. Değer bilecek bir şirket işimi görür yoksa evde çürümeye devam
- +1 yıl
ülkende bulursun öyle şirketi :D :D
Soran+1 yılBulsaydım evde olmazdım
- +1 yıl
ironi vardı orada zaten
Soran+1 yılİşte sonuç karşında, yapacak şey yok bu yüzden daha fazla yorulmaya gerek yok benim adıma
- +1 yıl
yerınde olsam öyle düşünmezdim ama saygı duyuyorum
Soran+1 yılSaygı duymak güzel ama çözüm değil☺artık vazgeçtim istemesem de evdeyim, daha fazla yipranamam
- +1 yıl
iş durumlarının yakınen takipçisiyim her seyı cok net biliyorum gidip de optimist cümleler kuramam ama en karanlık gecenın de sabahı vardır bence bilmıyorum
Soran+1 yılVarsa da aramıyorum ki. Çünkü niyetim yok, çünkü yine aynı döngü yaşayacağım biliyorum birde bahane pabdemi oh ne ala. Sabah kalkıp uykumdan olduğuma değmiyor
- +1 yıl
anladım senın ıcın en ıyısını diliyorum
Soran+1 yılOlmayan şey olsa da sağol ☺
- +1 yıl
olacakmıs gibi düşün umarım olur... rica ederim
Soran+1 yılÇaba yok bende, kımıldama yok ob yüzden nasıl olsun diyeyim son olarak. Neyse iyi geceler
Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. O zaman ahiretlik fuckbuddy olursunuz. Helal fuckbuddylik daha mantıklı bence de.
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. bu coook tartışmaya acık konu olan diyende cıkar olmaz diyende
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılNeden olmasın keyfine bak. Dini nikahlı eşin olur yaşat gidersin.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılneden olmasın.. eğer önemliyse.. içi rahat edecekse yapılır bence
10 Yorumla
+1 yılSadece cinsellik için nikah olmaz. Nikah aile olmak için vardır. Kadının hakları korunur. Geçimi temin edilir. Çocuk olur yuva olur. Sadece seks için olan muta nikahıdır o da İran da var.
00 YorumlaO zaman zina olmaz koca olunur. Sadece cinsel ihtiyaçlarını karşılamak için ve haricinde diğer sorumlulukları da yerine getirmen gerekir
10 Yorumla
+1 yılSoranlara seksimiz islami usullerdedir dersiniz 😂😂
31 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 351 cevap paylaştı. Olur , kendinizi kandırdığınız yetmiyor tanrıyı da kandırın :d
00 Yorumla
+1 yılOlurda... fuckbody k elimesi uygun dusmemis.. istiyormusun?
00 Yorumla
+1 yılSaçmalama ya seks yapacaksan günahını düşünmeyeceksin. Dini oyuncak etmeyin
00 Yorumla
+1 yılİmamdan fuckbuddy olur mu diye okudum 😂😂😂
12 Yorumla
Soran+1 yılE dogruyu okuyup cevap ver o zaman bu sefer
- +1 yıl
Vicdanını rahatlatmaya çalışma yaptığın şeyin doğruluğunu yanlışlığını bil yapmayı göze alıyorsan yap olmayacağını herkes biliyor
+1 yılimam nikahı olursa kocan olur :)
12 Yorumla
Soran+1 yılOlsun ama sadece her gün aynı evin içinde zorunlu yaşama olmasin amaç da bu
- +1 yıl
valla bana uyar :)
+1 yılOlmaz kimsenin bilmediği nikah geçerli değildir
110 Yorumla
Soran+1 yılKimse bilebilir ama her gün aynı evde yaşamak zorunda değil bu kişiler. Sorana eşim denilebilir
- +1 yıl
Kendi aileleriniz eş dost akrabanız yoksa kimsenin tanımadıkları değil
Soran+1 yılOk dediğim gibi biz evlendik denilebilir benim açımdan sorun yok
- +1 yıl
Yani nikah olmasada Evliyiz diyebilirsiniz kim ne bilecek
Soran+1 yılAma işte haşa bu Allahı kandırmak, dini kullanmak olur mu bu düşündürücü
- +1 yıl
Tabiki öyle olur ama zina da aynı şey nikah geçersiz olacağı için
Soran+1 yılZinaya bulasmamak zaten amaç aslında. Yani resmi nikah olmadan aynı evli gibi yaşamak, sadece cinsellik değil yeme içme alışveriş gibi herşey paylasmak ama her gün aynı evin içinde yaşamak zorunda kalmamak amaç
- +1 yıl
Ama kuzum öyle bir dünya yok işte resmi nikah dini nikahtan daha kolay
Soran+1 yılBitirmesi de daha zor. Ne gerek var mahkeme peşinde koşmaya, olmuyorsa boş ol bitti. Her yönden daha iyi
- +1 yıl
Öyle ama şartlara uyarsa
+1 yılallahın yasakladığı şeyleri yaşayıp bu da yetmez gibi allahın kuralları ile allahı yarım aklınızla kandırmaya mı çalışıyorsunuz. inan sizde beyin yok
26 Yorumla
Soran+1 yılAmaç bu değil, sadece soru ve sizi güncellerin okumaya davet ediyorum
- +1 yıl
soruna bak önce. fuckbody diyorsun.
adam gibi sorsan desen ki iki insan imam nikahı ile yaşar mı diye. tamam. ama sen seks partnerden bahsediyorsun
ayrıca imam nikahı rsmi nikah diye nikah yoktur. allahın katında sadece nikah vardır.
Soran+1 yılAmeller niyetlere göredir, siz de sorunun kelimesine değil amacına bakıp yorum yapın öyleyse
- +1 yıl
sorunun içine girince güncelleme görünür. listeden yanıtta görünmez
ayrıca bırak bana kelime oyunu yapma. saçmaladığının farkına varıp sonra tepkilere göre güncelleme yapmışsın yedirme. demogojiye hiç gelmem.
neyse ya bana ne.
Soran+1 yılSen öyle san. Asıl amaç oraya çıktı işte yörüngesine yorumlarla birlikte
- +1 yıl
he yav he
- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılolmaz. seks için dini nikah kıyılmaz. haşa Allahı mı kandırıyorsun?
02 Yorumla
Soran+1 yılAmaç bu değil tabi ki. Güncelde yazdim
- +1 yıl
Kardeş amacin ne ise beni kandirirsin Allah beyninin içinden geçeni bilir. İşin resmi nikah tarafına bakmıyorum bile. Sizin amacınız belli. Fuckbody diyorsun zaten. Hadi hamile kaldın nolcak. Evin içinde fuckbody ile ne amaçla kaldığın belli zaten
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKandırmak olmaz :) devamke hacim. Pompalaaaaaa 😬
13 Yorumla
Soran+1 yılSen varya çok fenasın 😏
Cevap sahibi+1 yılSende fenaain aslında 😛😬
Cevap sahibi+1 yılYanas bakim 😛😬
Gizli Üye(25-29)+1 yılçok ta güzel olur önce deneyimlerini bir dene sonra imam
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 472 cevap paylaştı. Diyaneti arayın bu soru ile ilgili😁
10 Yorumla
+1 yılİmam nikahı zaten bir nevi fuckbuddy ilişkisi.
10 Yorumla
+1 yılMuta nikahtır o
12 Yorumla
Soran+1 yılMümkün mü?
- +1 yıl
Gizli Üye(36-45)+1 yılHayır nikah varsa kocalığın hçgereklerini de yerine fetşrmeli
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. öyle biri mi var?
13 Yorumla
Soran+1 yılYok böyle biri, farazi soru olsa yani
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılNe yapacan ki imamnın nikahını keyfine bak
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. İlişki şahane , immam nikahi bahane
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Body olmaz buddy olur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılbu nasıl bi soru yaaaaa muta nikahı kıydırın bari
00 Yorumla Dini bari kullanmaym böyle
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılSoruya güldüm ister istemez 😅😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlur pompadan pompaya tamam işte
10 YorumlaOlmazzz
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılJdjjd olur
10 Yorumla
+1 yılMuta nikahı yani
19 Yorumla
Soran+1 yılOlur mu? Olmaz mı
- +1 yıl
Nikah varsa o kocandır. f*ck body değil
Soran+1 yılAynı evde yaşanmıyorsa
- +1 yıl
Ne olursa olsun nikah varsa evlisin
Soran+1 yılPeki sizce bu zina olur mu ve haşa Allahı kandırmak mı
- +1 yıl
Amacın sadece seks ise evet. Haramdır. Evlilik oyuncak değil
Soran+1 yılDeğil amaç resmiye gerek yok. Sadece paylaşım olsun yeter, zorunluluk olmasin, daha fazla detay için yorumlar ve güncel davet ediyorum. Millet ikiye ayrıldı her soruda olduğu gibi, tam sonuç yok
Soran+1 yılHem evli hem bekar nasıl olur insan. Bu nick nedir?
- +1 yıl
Evim var 😊
- Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılnikahın amacı ne
09 Yorumla
Soran+1 yıl?
- +1 yıl
yani nikah olmasa ya da olsa ne degişicek
Soran+1 yılVebal belki de, boylesi daha uygun olur gibi düşünürsek.
- +1 yıl
uygunu bilmem ama vebal acısından zinadan kurtarmaz dini nikah
Soran+1 yılZinaya bulasmamak zaten amaç aslında. Yani resmi nikah olmadan aynı evli gibi yaşamak, sadece cinsellik değil yeme içme alışveriş gibi herşey paylasmak ama her gün aynı evin içinde yaşamak zorunda kalmamak amaç
- +1 yıl
bildiğim kadarı ile gunumuzde resmi+dini olursa nikah tam oluyor
Soran+1 yılEvet ama şu da geliyor aklıma. Peygamber zamanında bile resmi nikah var mıydı yok. Zaten resmi nikahın amacı kadının maddi haklarını korumak değil mi. E kadın da raziysa bu konulara yani hak hukuk konusuna o zaman neden resmi nikah zorunluluğu olsun?
- +1 yıl
o zaman yonetim sekli dini nikah oluyor Şu an resmi nikah olmalı
Soran+1 yılOlmasını istemiyoruz ama konu bu
+1 yılEs diyoruz biz ona :))
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama her gün evde olan kişi değil bu ve resmi nikah yok
+1 yılonuda görürüz olur
10 Yorumla
+1 yılAllah çarpsın derim.
00 Yorumla🤣🤣🤣🤣🤣
00 Yorumla
+1 yılOhaaa
01 Yorumla- +1 yıl
Senin boş ol demen le boş olmuyir
Erkek sinirli olmadığı bir an da diyecek
- Cinsel Yaşam konusunda 561 cevap paylaştı.
+1 yılOlabilir
00 Yorumla Aynen aynen
00 YorumlaTövbe tövbeeeee
00 YorumlaMantıklı araplar öyle yapıyor zaten
01 Yorumla- +1 yıl
Araplar değil fars İran
olur neden olmasın
00 Yorumla
+1 yılOlabilir
00 YorumlaŞaçma ondan sonrada ye tekmeyi patlamış Mısır gibi
00 Yorumla
+1 yılKahkaha attım ya