4 gün boyunca buluşmadık o seyahetteydi sonra eve gidip baya seviştik masallah sirtini bir güzel çizmişim ama adetli oldugum halde bana seni sevmek istiyorum dedi ben 21 yasnda o 28 yasnda bende evlenmeden istemiyorum onada söyledim ilerisi olmaz diye bana değer de veriyir ama sizce beni kullaniyor mu ya sekste yapma dediğim halde kuduruyor
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılAradaki yaş farkına takılma 7 yaş çok değil ayrıca sende 21 yaşına gelmişsin artık bazı şeyler yaşayabilirsin sevgilin seni özlüyor arzuluyor ve istiyor bunda abartacak bir şey yok birlikte olun eğer bana değer veriyor demişsin bunu hissetmiş olmam gerek bunları yazabilmen için demek ki onun için gerçekten önemlisin ki bunu sana hissetirmiş takılma sen eğer sende istiyorsan zarar gelmez seks yapmaktan.
01 Yorumla- +1 yıl
Çsg😇
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlenmeden bir şey yaşamak istemiyorsan yaşama, buna zorlarsa amacı zaten kullanmak istiyordur. O evlenme yaşına gelmiş sayılır eğer işi de varsa aileler arasında ilk adım atılabilir söz nişan gibi. Zaten nişan söz gibi aşamaları yaşamadan evlenmek çok mantıklı değil bence. Sende sıra evliliğe gelene kadar 23-24 olursun.
00 Yorumla
+1 yılbu yaş farkı ve hala evlenmek için somut adımlar atmıyorsa kesinlikle kullanıyor , bu kadar seks odaklı yaklaşması bence çok mantıklı değil bende libidom yüksektir ama sevgiyle Seksi harmanların ve istiyorsam istediğim şey için somut adım atarım yaş farkı beni düşündürdü
03 Yorumla
Soran+1 yılYa evliliği konuşuyoruz ama ikimizle defil sonucta daha yeniyiz ve oylede herkese söylemiyoruz yeri gelirse söylüyoruz erkek arkadasm var kz arkadasm var diye mesela o erkek 30 yas kiz evlenme yasi 24 25 diyor ayni düşünüyoruz hayal ayni hatta bazen oyle sey oluyor ki mesela o cekirdek almaya giderken bende gidiyorum npysn dedigimde cekirdek aliyorum diyo dun cay koydum dedim sen npysn cay koydum diyor sanki anlik yakliyoruz gibi birbirimizi
- +1 yıl
bu durumlar her ilişkide olur kendini kullandırtma yaşın küçük pişman olursun benden söylemesi daha çok emin olmadan birlikte olma
Soran+1 yılDimi cok haklsn peko nasl yol izlesem
Gizli Üye(30-35)+1 yılGören duyan da bozdu sanacak sende istiyorsun ki yapıyorsun belki de sen onu kullanıyorsun nasıl olacak he saçma düşünüyorsun bence kuduruyor diyorsun da sanki sen koca karısın gibi konuşuyorsun sende azıyor ve çıldırıyor sun belli ki
01 Yorumla
Soran+1 yılBen ona dedim tamam ben yapiyorun ama bir çizgim var soyledim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
10Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlilik daha dusunmuyorsa beyfendi sevişmeyi de düşünmesin. Bence uzak tut kendinden o konuda. Anladığım kadarıyla bu konuda hassas birisin. Erkek arkadaşın ne kadar sevse sana aşık olsa da onunla evleneceğin ne malum. Evlilik kader işi o yüzden bence bakire kalsan dahi diğer türlü de dokundurtma kendine.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılkuduruyorsa yandın knka valla sen geçmiş olsun sdfdsfds
02 Yorumla
Soran+1 yılFizigim yüzüm baya begenirler ben kendimi guzdl bulmam ama cevrem bike der sen manken gibisin diye
- +1 yıl
O zaman sana daha büyük geçmiş olsun sdfsdfds
Gizli Üye(36-45)+1 yılKullanmaya çalışıyo tabi ki. zaten 28 yaşındaki biri 21 yaşındaki biriyle ciddi düşünmez genelde.
02 Yorumla
Soran+1 yılYa bende oda evlilik düşünmüyoruz ki zaten o konuda hemfikiriz ikimkzde
Cevap sahibi+1 yılE vermeden de bi sürü şey yapılıyo. onlarla idare edin
- Cinsel Yaşam konusunda 357 cevap paylaştı.
+1 yılAzgın kız seni hard mı seviyorsun sen bakıyım.
00 Yorumla
+1 yılPeki ilişki olmadan neler yaşadınız
04 Yorumla
Soran+1 yılNasil yani ne gibi
- +1 yıl
Seks istemiyorum demişsin yA seks olmadan ne kadar yakın oldunuz
Soran+1 yılBirbirimizi koklayarak el el tutusrak sarilarak saclarimizi oksayarak zaten yagmurlu gunde oldu bu cok güzeldi bence bana göre ilk yakinlasmamiz bu sekikdeydi önce sarildik
- +1 yıl
Peki ayrıca sorularım olacak sana buradan soramam gizlisinde nasıl yapalım
Çok şanslıymış sevgilin
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. İsteyerek sevişiyorsanız kullanıldığını düşünme
06 Yorumla
Soran+1 yılYa deli gbi hemde ama yinede bilemiyor insan ikimizde birbirimize sadığız mesela tarak da kiz saci buldum bu ne dedim benim sacimdir desim bu kiz saci dedim arkadasmn sacidir dedi inanmiyorsan gosterim dedi fotogradini bizde uzun sacli arkadas da var dedi
Soran+1 yılYa evet ama evlenmeden kizlik 0atlasin istemiyorum ve o bana dayanamiyor
Soran+1 yılYani bayadir ama 3 4 defa anca sevişiyoruz seyaheti felan oluyor bazen benim işim oluyor buluşamiyoruz
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılkullanıyoorr senii
01 Yorumla
Soran+1 yılNerden anladin bak ben bu söylediğine kizmam yani bir sey var belli ama bana bazen cogunlukla hatta eski erkek arkadasimu soruyor
Kullanıyor
00 YorumlaKudurt sende.
00 YorumlaSeni kullanıyor :D
00 YorumlaYani yani
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026