Cinsel Yaşam Kabin memurları gerçekten fazla seksi değiller mi? aybükebrck Takip Et Xper 7 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Bunu erkek kız için söylemiyorum çok uçağa bindim erkek hostes de hizmet etti çok mükemmeller fizik olarak? Kabin memurları gerçekten fazla seksi değiller mi? Cevapla Erkek Soruları Fizik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
sierranovember Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Şöyle bir durum var, özellikle vücudumuzun şekline bakılmıyor tabiki alınırken ama belli boy/kilo standartları var. Haliyle makyaj zorunluluğu da olunca dış görünüş dışarıya daha iyi yansıyor. 0 0 Yorumla
bahtsızromeo Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Manken alır gibi eli yüzü düzgün, fiziği sağlam, konuşması güzel insanları aldıkları için olabilir mi? 0 0 Yorumla
burakistan35 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. belli boy/kilo alımı var elı ayagınada bakıyorlar alırken .mantıklı tabı . 1 0 Yorumla
PetroSexual Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl Evet özellikle öyle seçiyorlar, hostes olmak için belli fizik kriterleri var. 0 0 Yorumla
вечнаялюбовь Takip Et Yoda Yaş: 30 +1 yıl Bana çok sempatik tatlı geliyorlar. ozellikle guleryuzlu olmaları çok hoşuma gidiyor 0 0 Yorumla
HEYECANSIZHAYAT Takip Et Xper 7 Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl O zaman seni de hostes yapalim aybuke 0 2 Yorumla aybükebrck +1 yıl Çok istiyorum Yorumla HEYECANSIZHAYAT +1 yıl Ne mezunusun? Yorumla
vuvuleyta Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 90% +1 yıl hostesler candır ilişkileri cehennemdir 0 0 Yorumla
35Yas Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Bana hepsi güzel gelmiyor ya. Biraz seciciyim. 0 0 Yorumla
EfeBozkurt0606 Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 357 cevap paylaştı. Evet onları o yüzden seçiyorlar 0 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı. Pek seksi olana rastladım. 0 1 Yorumla CappuccinoGibiyiim +1 yıl Rastlamadım* Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Aynen knk özellikle seçiyorlar 0 4 Yorumla aybükebrck +1 yıl Birkaç madde duymuştum boy dil bilmeleri gerekiyor başka varmıki Yorumla myd1oez +1 yıl Güzel olmasıda gerekiyor sanırım 😂 Yorumla aybükebrck +1 yıl Ben de olmak istiyorum ama alınırmıyım bilmem Yorumla myd1oez +1 yıl Şansını dene sende madem Yorumla
gonullyarasıı Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 79% +1 yıl ucuruyorlarmı :D 1 1 Yorumla aybükebrck +1 yıl Kalpten evet
Rafadantayfa00 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Değiller 0 3 Yorumla aybükebrck +1 yıl Öyleler şahit oldum çok defa Yorumla Rafadantayfa00 +1 yıl Kabin memursunuz galiba Yorumla Rafadantayfa00 +1 yıl *memurusunuz Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Yüksek basınçtan o 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Şöyle bir durum var, özellikle vücudumuzun şekline bakılmıyor tabiki alınırken ama belli boy/kilo standartları var. Haliyle makyaj zorunluluğu da olunca dış görünüş dışarıya daha iyi yansıyor.
Manken alır gibi eli yüzü düzgün, fiziği sağlam, konuşması güzel insanları aldıkları için olabilir mi?
belli boy/kilo alımı var elı ayagınada bakıyorlar alırken .
mantıklı tabı .
Evet özellikle öyle seçiyorlar, hostes olmak için belli fizik kriterleri var.
Bana çok sempatik tatlı geliyorlar. ozellikle guleryuzlu olmaları çok hoşuma gidiyor
O zaman seni de hostes yapalim aybuke
Çok istiyorum
Ne mezunusun?
hostesler candır ilişkileri cehennemdir
Bana hepsi güzel gelmiyor ya. Biraz seciciyim.
olabilir ama fazla dikkat etmedim
Evet onları o yüzden seçiyorlar
Pek seksi olana rastladım.
Rastlamadım*
kural olarak var fizik önemli
Bu guzelmis
Aynen knk özellikle seçiyorlar
Birkaç madde duymuştum boy dil bilmeleri gerekiyor başka varmıki
Güzel olmasıda gerekiyor sanırım 😂
Ben de olmak istiyorum ama alınırmıyım bilmem
Şansını dene sende madem
ucuruyorlarmı :D