Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılFantezisiz cinsel ilişki öyle dümdüz olmaz diye düşünüyorum. Tadını tuzunu veren fantezilerdir.. Bdsm örneğin bir yaşam tarzı olabilir bdsm fantezisinde seks yapmak şart değil, fiziksel veya psikolojik acı vererek ama seks yapmayarak bu fanteziyi gerçekleştirmek mümkün, zaten bdsmde fiziksel acıdan zevk alan bir taraf oluyor.. Ama en güzeli bdsmli cinsel ilişki.. Son derece sert, acılı ve zevkli..
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılCinsel fanteziler hayat felsefesi olamaz. Ancak bdsm bu kategori dışındadır çünkü FANTEZİ değildir başlı başına bir kültürdür ve hayat tarzıdır. Bdsm uygulamalarına katılanlar da nadiren bunu gerçek hayatları ile senkronize ederler. yanı bir Slave nadiren gerçek hayatında da slave olarak davranır aynı durum master için de geçerli.
24 Yorumla- +1 yıl
Fantezi olarak daha çok gündem aldığı bir gerçek. Bir çok kişi hayatının yaşam düzenini bir slave veya master olarak sürdürmeyi kültürleştiremiyor.
- +1 yıl
Gizli olarak yaşıyorlar haksız da değiller. Bu konuda yazdığım bir sürü bencede aldığım tepkileri görünce katılıyorum onlara.
- +1 yıl
Teşekkürler eig için
- +1 yıl
Rica ederim
+1 yılBence yatakta olan yatakta kalmalı.. Yani fantezilerimizi reel yaşantımıza taşımamalıyız.. Hem ilişkide ki saygıyı korumak için hem de sıradanlaşmamak adına böyle olması daha uygun bence.. Yani düşünsenize yatakta dominant olan bir erkek reelde de durmadan emirler yağdırsa büyük mevzu çıkardı 😄 Keyifli günler..
10 Yorumla
+1 yılOlmasaydı kamasutra ve Thai tarzı , ya da geyşa kadınları, onuda bıraktım türk düğünleri ve gerdek gecesi , hayvanlarda ise çiftleşme dansı , hayatın felsefi bir parçası değilmi?
11 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
27Cevap
Fantazilerimde haram ve yasaklara açık olmam demek diğer hayatımda da bunu devam ettiririm demek anlamına gelmez.
Evliliğin sorumluluk larini bilinmesini istediğim kadar sınır dışı olabilmenin de cesaretini isterim.
Dengede tutmak lazım.
Bir insanın farklı tatlar istemesi demek ona her istedigimizi soyleyebilme ve yapabilme hakki vermez.10 Yorumla
+1 yılYaşam felfesi olması bana göre insanı hayatın diğer alanlarından koparır. Sadece fantezi için bir hayat felsefesi yaşamak doğru değil. Her şeyden seksten ibaret değil, o sadece hazlarını sergilemek için bir araç olmalı. Amaca dönüştüğü an zayıflarsın.
10 Yorumla
+1 yılEvet hayat aslınca cinselliğin etrafında dönüyor ucu sekse dokunmayan bir şey yol o yüzden olabilir seksin gizli bileşeni tutkudur.
21 Yorumla- +1 yıl
Çok doğru söyledin valla. Ben mesela ballbusting severim arada az da olsa yaşarim
Gizli Üye(25-29)+1 yılMesela cuckold yaşam tarzı böyle bir çok çift var özellikle submassive yani itaatkar cuckold yaşam tarzı tüm duyguları üst düzeyde yaşatır itaatkar cuckold kocalar karılarına aşıktırlar evi temizlerler yemek yaparlar bulaşık yıkarlar karıları için kıyafet, iç çamaşırı alıp kendi elleriyle onları giydirir makyajını yaparlar ve sevgilisiyle buluşması için eşini hazırlar ilişki öncesi iki tarafa da oral yapar cuckold ve sonrasında da ilişki bitiminde iki tarafı da diliyle bir güzel temizler.
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYorumun nedir bulunur mu böyle ateşli bir eş?
bir fantezi nasil yasam felsefesi olabilir hatta yasamı bir kenara birakalim felsefe nasil olabilir ki cinsellik kadar basit birseyi karmasiklastirmasaniz mi
30 YorumlaYaşam felsefesi kadar büyük bir anlam yüklemiyorum ne cinselliğe ne de cinsel fantazilere. Ama tabiki aşk ve tutkunun en üst noktasına ulaşmada etkili bir tarz olarak görüyorum...
30 Yorumla
+1 yılBu tür ilişkilerde aslında insanın dışa vurmuş fantazi eğilimleridir. Günlük hayatında üssesinden gelemediği ni cinsel yolla kendini tatmin etmeye çalışmaktır. Kimi müthiş zevk ve adrenalin yaşarken kimi de uzak durmaya çalışmaktadır
10 YorumlaFelsefe ile cinsellik ne alaka tâbi bir Freud değilsen 🙄
11 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 351 cevap paylaştı. Bildiğim tek yaşam felsefesidir ; Zamanın varsa her şey gelir geçer, her şeyin varsa zaman gelir geçer :d Cinsellik ayrı bir felsefe olarak değerlendirilebilir ms26'cığım :d
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılGerçek hayata bu pek yansımamalı diye düşünüyorum. Birlikte olduğun kişiye karşı olmalı. Fanteziler renk katar, farklılık katar ve kadının erkeğin mutlaka fantezileri olup bunları gerçekleştirmeleri gerek diye düşünüyorum
10 Yorumla Merhabalar,
Cinsellik çok başka bir evren bence. Burada yaşananlar burada kalmalı. Bunun yaşam felsefesi haline getirilmesi. Sosyal hayat açısından olumsuz sonuçlar doğurabileceğine inanıyorum.20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Fantazileri yapan ve yaratan erkek kadına verdiği değeri sergiliyor demektir..Çünkü esas kişiye olan ilgi, işte ve bağlılığın göstergesi olarak cinsel fantaziler değer kazanır...
10 Yorumla
+1 yılOlabilir bence. Ki genelde real hayatada az cok yansıyo bence
41 Yorumla- +1 yıl
Bencede katılıyorum. Ben mesela ballbusting severim ama az da olsa yaşarim mesela
Hayat felsefesi değil. Cinsel istekleri evire çevire her katogoriye uydurmak istiyorsunuz ama cinsellik insanlarin hormonlarından gelir bu insanda düsünsel olarak fantaziye kadar yol izler
20 Yorumla
+1 yılCinsel fantezimi asla yaşam felsefem olarak koymam. Bdsm'i yaşam felsefesi olarak uygulamak biraz sert olurdu çünkü.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılbdsm uygulamaları evet, slave /master seklınde reel hayattada olabılıyor.
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 999 cevap paylaştı.
+1 yılBenim fantazilerim harikadır, n... hanım iyi bilir, ama onla bişi yapmadım, o benim kankamdı.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAdını unuttuğum çok önemli bir yazarın eserlerini okursan bu soruya cevap verebilirsin. Eserler: Yatak odası felsefesi, erdemle kırbaçlanan kadın ve ensest (3 eserde aynı yazara ait)
10 Yorumla
+1 yılKadının saçlarından tutup hızlı girmek isterdim bayiltmak falan zevkden aglamasinj isterdim
10 YorumlaSiyasi bir otorite kurup kendini kabullendirmis sekuler her cinsel yasam birer yasam felsefesidir.
10 YorumlaCinsel fantezi sapkınlık boyutunda yaşanmadığı sürece insan hayatının olmazsa olmazıdır
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCinselliğin abartıldığını düşünüyorum tamam önemli de özel ve herşey değil ondan önemli 10 larca şey var
20 Yorumla
+1 yılİllaki yaşam felsefi olmak zorunda değil sadece fantezi olarakta yaşanabilir
10 Yorumlakesinlikle olmalı ve çok harika bir durum olur gerçekten... bu arada soruda paylaştığınız görsel gerçekten çok ama çok güzel :)
10 YorumlaÖyle ağır sapık birine hiç denk gelmedim
30 YorumlaOlabirde olmayabilirde
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 422 cevap paylaştı.
+1 yılAbartmamak gerek
30 Yorumla
+1 yılSert seviyorum diyorlar sonra dayanamyorlar
20 Yorumla
+1 yılOlmaz öyle saçmalık.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılO zaman hayatın bütün anlamı seks olur
20 Yorumla
+1 yılBenim öyle zaten.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. benimki öyle
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında