Var. Ruhuna dokunsa bile yeter. Karşılık görebiliyorsan, bir ses, bir nefes, bir dokunuş ne bileyim bir küçük öpücük ya da onun sıcaklığı etkiler tetikler baştan çıkartıverir.😎
Bir kadının benle baş başa kalma gayretini gördüğümde beden mesajı alıp testosteronu salıyor. Blue balls kaldığım durumlar olmadı mı oldu tabi ama güzel bir kadının ilgisi kadar doğal bir tahrik tetikleyicisi yoktur benim için.
Bıyık, savcı bıyığı on iki tık altı olan zarif bıyıklara acayip düşüyorum. Denizdeki tüm teknelerim batıyor 😅 Geceleri bıyığh bıyığh diye ağlıyorum @Ummtşşş 🤧 🤣
Normal şeyler eskiden siyah ve ten rengi aşırı fetişim vardı çocukluktan beri ama bir kaç senedir neredeyse hiç kalmadı. Bu seferde siyah klasik tayt giyenlerin çoğu aşırı etkiliyor. Bunun yanında gömleği ıslanan kadın ama o çok zor denk gelir.
Libido birden yükselirse başı dönebilir. Önce gülümseme, hissetme, temas, sıcaklık, dokunuş, usul usul sokuş ve hep beraber uçuş... ;)
Bizim cinali yine bigun babasıyla hayvanat bahçesine gitmiş bide bakmış iki tavşan birbirini zikiyo. Bunun üzerine Cinali babasına; -Bu tavşanlar napıyor babacım demiş. - Babasıda cinali ye şakalaşıyorlar yavrum demiş. bunun üzerine cinali yine lafı yapıştırmış -Şaka maka iyi zikiyo ama babacım demiş... :D