Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSevgili genç kardeşim şimdi geçmişi boş ver ve geçmişe bir çizgi çek ve ve bu azap ve pişmanlık olayınıda unut günah boyutu allah ve senin aranda ben senin sanırım bir abi sayılırım ve yazdıklarımı iyi oku samimiyetime inanman içinde sana şunu yazayım 4-5 kişi ile aktif hertürlü cinsel yaşantısı olmuş bir bayan ile evliyim ben mutluyuz bir sıkıntı yok uzatmayayım sana eşim ile vakti zamanında yaşadığım sıkıntılı süreci anlatayım ve tabi kabul edersen bir tavsiye ve akıl vermek isterim evleneceğin erkeğe eskiden yaşadığın olayları özel anları sakın olaki anlatma en fazla ama en fazla bir kişi oldu oda üstün körü oldu de adam değildi ayrıldım de bakire olmadığın için bu kadar açlama yapman yeterli bu kadar dürüst olman yeterli fazlası çok problem yaratır adam benim gibi iki damla kan görme sevdalısı olmayabilir ve seni sevip aşıkta olabilir ama madalyonun ters yüzüne gelince ben bilmem kaç kişi ile oldum şunu yaptım bunu yaptım günahkarım pişmanım olayını hiç bir erkek kaldıramaz özellikle bu kişi sayısı konusunda dürüst olursan 13 kişi falan dersen burda bütün erkekler bir dur bakalım der ve ve kabul etmez niye abi dersen sende biliyorsun ne kadar çok erkek olduysa geçmişte o kadar bela demektir biliyorsun erkekler beraber olduğu kadının artık evli olduğunu bilse bile rahatsız ederler mesaj atarlar tel açarlar sosyal medyada eski günlere ithafen bir yazı yazarlar erkekler bekareti takmasa bile çok erkek olayından bu yüzden çekinirler ve ciddi bir ilişkiye yeşil ışık yakmazlar bu yüzden fazla erkek oldu açıklamasını bir defa unut benim eşimle inişli çıkışlı ilişkimde ben buna çok taktım kafayı ve eşimden bu eski olduğu erkekler tarafından rahatsız edilirmisin diye bir garanti istedim o da bana ben onlardan çoktan koptum evlendiler çoluk cocuğa karıştılar diye garanti verdi bana araştırdım öyleydi gerçekten ama eşim sağolsun bir hata yaptı ve bu dürüst olmak adına benim gibi iyi ve onu seven adamı elinden kaçırmasın diye biraz fazla dürüst oldu ve özel anlarına kadar anlattı bende safça dinledim ve engel olmadım sonra ne oldu ben bu çok erkek ve özel anları kafaya taktım ve bu dururumu atlatmam baya seneler aldı yüzüne vurdum yanlış ilişkilerini kavga ettim çok tartıştık hakkım olmadan o haklıydı çünkü ben yoktum o zaman onlar vardı sana naciz hane tavsiyem karşına iyi bir aday çıkarsa bir gün eski olaylar özel anlar bunları asla anlatma ve hemen beraber olma bir tanı baştan dürüst ol tamam ama asla özele girme bu konuda katı ol ciddi bir erkek geçmiş takmaya bilir vardır öyle erkek yok değil ama şu kadar erkek oldu hayatımda böyle yaptık şöyle yaptık muhabbetine girersen ya adam seni baştan istemez kötü niyetli isede seni iyi bir kullanır iyi sevgili rolü oynayarak baştan dürüst ol ve ağır bir bayan ol günah senin günağın yaşadığın şeylerde sende kalsın çok açıklama yapmak iyi netice vermez biliyorsun ortalama türk erkeğinin düşüncesini iş ciddiye binince öpüşmemiş ararlar kendileri her türlü pisliği yaşadığı halde üstelik senin yapman gereken özetle az biraz dürüst olmak ve geçmişi asla anlatmamak ve dip not olarak biri ile ciddi bir yola girersen tel hattını değiştir ve sosyal medyanı sıfırla geçmişin ile hiç bir bağlantı bırakma bu neden abi dersen sorarsan yazıcam neden olduğunu bambaşka bir problemdir bu ve en yakının arkadaşın dahil geçmişinde olanları kimseye anlatma insan oğlu çiğ süt emmiştir çünkü yarın bir gün evlenirsin bir dostunla aran açılır dedikodu eder ayşe ooooo eskiden şöyleydi böyleydi der kulağına küpe olsun buda
311 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız. Zaten büyük olasılıkla eşim de yaşamış olacak. Ben geçmişimi tamamen arkada bıraktım hiçbiriyle bir alakam kalmadı. Başka şehirdeyim. Ne numaramı biliyorlar ne de sosyal medyamı. Adımı soyadımı da değiştirmek istiyorum.
- +1 yıl
Gizli üye çok güzel açıklamışsın ellerine sağlık
Cevap sahibi+1 yıl@Salcanogtı hayatım roman olur gerçekleri yazdım sağlasın
Cevap sahibi+1 yıl@Salcanogtı sağol
- +1 yıl
Valla sizi dinlemek isterim.
Cevap sahibi+1 yılKendine iyi bak geçmiş geçmiştir unuttuğuna sevindim seni seven ilgi duyan bir kimse ile karşılaşman dileği ile sağlıcakla kal
Cevap sahibi+1 yıl@Salcanogtı dostum biliyorsun geçmişi kabarık bayan bir hayat yoluna çıkmak için çok sevmek gerek tabi oda seni sevmeli yoksa erkek adam kaldıramaz ben öyle adam tanımıyorum hiç te duymadım
- +1 yıl
Abi ne desen haklısın çünkü ben bile evlendiğimde partneriminde kimseyle birlikte olmasın diye bir kızın eline bile dokunamadım ama şimdi farklı şeyler var
Cevap sahibi+1 yıl@Salcanogtı ne gibi dostum faklı şeyler
Cevap sahibi+1 yılAçarmısın konuyu
- +1 yıl
Artık yatakta eş dost akrabaları hayal ediyorum
En İyi Cevaplar
Seni yargılayacak muessese ben değilim yani yazdıklarımdan bir yargılanıyormuşsun gibi hissetme. Bu kadar detaya inmenin gerekli olduğunu sanmıyorum. Oda normal bir insansa sormaz diye düşünüyorum. Eğer kendi de cinselliği senden önce yaşadıysa sormaz diye tahmin ediyorum. Pişmanlığınında seni daha duyarlı daha farkındalığı yüksek biri yaptığına eminim buda ilişkinde girilmemesi gereken konuları açmayacağın anlamına gelir bence. Yani sorun yaşamazsın. Bazı yorumları okudum eleştiri değil daha çok hakaret tarzında geldi bana doğru bulmamakla beraber bu tarz tepkilerle karşılaşmaman için bunu sevdiğin kişiyede bu kadar açık söylememen gerektiğini anlamışsındır sanırım.
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 743 cevap paylaştı. Evleneceğin kişiye hiç bir şey anlatma. en azından ayrıntıya girme. tovbe et Allah tövbeleri kabul eder.. dine yönel hersey çok daha iyi olacaktır.
30 Yorumla
+1 yılŞimdi yaptığınız yalnış birşey. Ancak önemli olan bu günahdan vaz geçmeniz ve doğru yolu bulmanız. Görüyorum ki , bulmuşsunuz. Sizi kınayacak değilim her kes hata yapar ve her kes 1 şansı hak eder."İncil"de bir anektot var:Bir gün insanlar zina eden bir kadını Hz. İsanın (a. s) yanına getiriyorlar ve ona bu kadın günahkar ona ölüm cezası verilmelidir. Hz İsada (a. s) cevsplamış"Hanginiz günahsızsa ilk taşı o atsın"ve topluluk taşları bırakıp gider. Hz. İsa (a. s) kadını aff eder ve gönderir. Bu yüzden her kes günah işlemişdir bu hayatta. Rabbim bizi böyle yaratmış. Ve siz böyle devam edin , kimseyi dinlemeyin eminim ki, tövbe ettiğin sürece aff edileceksindir. Her koyun kendi bacağından asılır. Yargılayanlara sözüm bu insanın günahını da , sevabını da Allah bilir terazisine koyacak olanda "O"dur. Konumuza gelirsek. Evleneceğiniz kişi sizin bekaret durumunuzu önemsemezse bence söylemeyin gerek kalmaz. Ancak önemliyse en başından söylerseniz daha iyi olur. İlişki ilerledikçe duygularda güçlenir ve bu konuyu sonradan anlatırsanız bunu kabul etmeyen buri olursa ayrılmanızda zor olur acı çekersiniz. Diğer insanların kötü yorumlarınıda kafanıza takmayın. Siz doğru yoldasınız 😊
32 Yorumla
Soran+1 yılSağol kuzum. Allah senin gibi insanların bahtını açık etsin.
- +1 yıl
Bir şey değil ablacım. Teşekkür ederim güzel dileğin için. Seninde yolun , bahtın açık olsun inşAllah😊🙏
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 896 cevap paylaştı. Ne olduysa oldu gecmişte kaldı gitti evlenecegin kişinin anlayışına ve seni sevmesine baglı ve bunu yapan tek sen değilsin seni yargılayan erkek veya kız illa biriyle birşeyler yaşamıştır ha sorunca yok derler kendileri yapmamaış gibi yargılarlar bana soracak olursan seversem pavyondan cıksa ne olacak sevmezsem camiden cıksa boşuna isteksizliğe bahane cok genede sende sır kalsın
210 Yorumla
Soran+1 yılAdama yazık demiş bir tanesi. Diğeri de görüşüne like atmış. Nerdeyse adama sakso çekmek için sıraya girecekler. 😂😂 tanımadığı etmediği adamın s. kini bu kadar kollamaları da bir tuhaf yani. Tanımadığı adama bu yüzden yazık diyen acıyıp sakso da çeker g. tünü de verir. Çünkü böyle kişiler ibnee olur. İbnee olmasalar dansöz gibi kıvırmazlar elalemi yıkayıp yağlamazlar
- +1 yıl
Beyin okadar calışıyor ozaman yazıksa onun bunun bacısına karısına bakmasınlar yatmsınlar kendilerinin yaptıkları da bir adama gidecek o adamın yaptıkları da onlara gidecek sanki böyle kendileri rahat hafız bulmuşlar kapalı kutu bunlar kadını yiyecek görenlerden herkesi günahı kendini baglar bir kadını kötü yola düşürende erkek alıp avrad edende erkek
Soran+1 yılOnu umursamıyorlar maalesef işlerine gelmiyor. Düşmüş kadın söz konusu olduğunda o da bir insan, ana kuzusu demezler faydalanırlar sonra da yollu oroospu derler vururlar damgayı. İş evliliğe gelince de bize yazık değil mi, milletin kullanıp attığı kızı napayım derler. Ama allahın adaleti şaşmaz. Allah onların kafasıyla bakmıyor.
- +1 yıl
Bu işler hep meenfat işleri şimdi şöyle bak olaya bu erkek içinde kadın içinde gecerli hiç bir eksigin olmaz dikkat ceken biri olursun burun kıvırırsın gelene gidene işini Bahane edersin yok yüzünü yok boyunu yok tipini yaş gecince etrafında kimse kalmaz aman buda olsa olur derler şimdi bakıyorum işsiz erkekler Bulgar dolandırıcılarına para kaptırıyor amac şu bir yol parasına avrat edecek hani olum yazıktı millete iş beleşe gelince kızmış dulmuş önemseyen yok beleşe avrat yok parası olmayanda evlenmesin kimse kızını al tepe tepe kullan osanırsanda geri getir diye dogurmadı bu yorum yapan yargılayan larla şimdi konuş iki sohbet et özür diler acaba bana da verirmi diye peşinden koşar erkekler kerkesle kadınlar begendikleriyle erkeklerde secim şanzı az her seni seviyorum diyene inanmamak lazım tabi cok inancsızlık ta iyi degil arada sevenide kaybedersin
Soran+1 yılEvet her şeyin farkındayım artık. Ne yazık ki ben en çok kendime yazık ettim. Yaşım ilerledikçe bunu daha iyi anladım. Dünya, toplum, zihniyet, insanların görüşleri anlattığınız gibiyken ben neyime güvendim de kendimi bu hale düşürdüm anlamıyorum
- +1 yıl
Ben söyleyim nasıl bu duruma düştün genc tin kalbin saftı temizdi insanlara güvenme duygun kabarmış hendine sırdaş olacak birini aradın bunun sana iyi gelecegini düşündün yüregin mantıgının önündeydi hep karşıdan aslında bekledigin ona iyi olup onun isteklerine yok diyemedin onunda sana daha ciddi k baglanacsgını koruyup kollayacsgını düşündüm cünkü o bir erkek senin gözünde aslan nerden bileceksin ki o aslan sandıgın sinsi bir sansar pisik cıksın. Sana şu kadarı söylüyorum kalbinden gecenleri hissediyorum ne yaşadıysan iyi niyetinden yaşamışsın hiç dert etme bir macera dı genclikti de gec
Soran+1 yılAynen gözü açık uyanık bir tip olsam zaten bu duruma düşmezdim ya da işi ticarete çevirirdim ama içimde yok ben o işlerin insanı değilim olsaydım devam ederdim. Herkesi kendi kalbin gibi görmemen gerekiyormuş.
Soran+1 yılTeşekkür ederim destek olduğunuz için
Soran+1 yılBeni aşağılamaya çalışanlara aynı karşılığı verdiğim için bir tanesi hala aynı zihniyette olduğumu söylemiş. Ben aynı zihniyette değilim ama bu tür insanlar yüzünden paranoyak oldum ruh sağlığım bozuldu. Ayrıca artık savunma makenizması geliştirdim kendimi bu tür insanlara ezdirmiyorum artık. Çok darbe yedim. Bir tek insanoğlu acımadı vurdu darbeyi. Hal böyleyken insanlık böyleyken ben neden beş para etmez kişilere taviz vereyim fedakarlık edeyim?
- +1 yıl
Bu arada düşen bişey yok her şeyin bir çözümü var sen sadece insanların boş görüşlerinden etkilenmişsin aile bağların nasıl bilmiyorum ama düşene vurmak kadar kötü bişey yok tutup kaldıracaksın kafanıda takma bir bakarsın herşey gönlünce olmuş başın sıkışırsa herzaman yaza bilirsin iyi günde herkes yanında önemli olan kötü günde olmak
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bu senin hayatın. Belki evleneceğin kişi de en az o kadar kişiyle ilişkiye girmiş olabilir, kimse söylemezse bir yerinden anlaşılmıyor nasılsa. Bu kişinin kendi hayatı, tarzı, yaşam biçimi. Keşke dürüstlük karşılığını bulsa da her şeyi sevdiğimize açıklayabilsek. Ancak bu doğruları söylemeni ilk başta "Benden sonrası önemli" diye yanıt verse de, ilk tartışmada bunları yüzüne vuracaktır. Sırlarımızın olması iyidir.
27 Yorumla
Soran+1 yılNe yani saklamalı mıyım
Soran+1 yılYurtdışına mı çıksam 😂
Soran+1 yıl13 ilişkinin 12 sini 18 yaşından küçükken yaşadım biliyor musun
- +1 yıl
O yaşlarda doğru veya yanlışı net uygulayabilmen mümkün değil. Bazen sevgi ev ilgi açlığından her iyi davrananın peşinden gidebilebilecek yaşlar bunlar. İntihar filan bunlar zaten yanlış şeyler, seninle ilgili konu değil, intihar etmesi gerekenler o yaştaki kızla ilişkiye giren kişiler. Geçmişe sünger çek, gelecek daha uzun.
Buna sadece siz karar vereceksiniz ancak önemli olan şu, evlilik öncesine bir çizgi çizip bu kuruma sadık kalmak çok önemli
Ha anlatırsınız anlatmazsınız bence anlatmayın nedenmi? elbette tartışmalar olacaktır ve ilk cümle sen kimlerin altından kalktın nikahı ben kıydım!!! ben bunu söylerim tartışma kurallarını bilmiyoruz16 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız. Sadece bakire olmadığımı soyleyeceğim ben de. Bu arada bir iki abaza gizliden mutlu olmayacaksın seni aldatacak falan diyor kıskançlıktan. Heralde artık namuslu şerefli yaşamam işlerine gelmedi.
Soran+1 yılEvet madem ulaşamıyorum bari moral bozayım diyorlar neyse kötü enerji kişinin kendisine döner nasıl olsa. Aldırmamak lazım size de bol şans
Soran+1 yılSiz bana bol şans dilemişsiniz ben de size diledim kötü bir niyet yok. İyi günler.
+1 yılKınayan kızlar umarım üstünüzden geçmeyen kalmaz sjsj😂
92 Yorumla
Soran+1 yılUmarım
- +1 yıl
Asıl orspuu bunlar
+1 yılBen öpüşmeyi dahi bilmeyen bir kız olarak yorum yapıyorum şu an soruya🤣 bence söyleme, çünkü erkekler kendi pisliklerine bakmadan kadınları temiz istiyorlar. Sen 12 14 kişiyle yatmışsindir, ama illerdeki kocan 30 kişiyle yatmıştır😀gelir sana ahlaklilik taşlar sonra.
51 Yorumla- +1 yıl
" kadınları temiz istiyorlar " hakarete bak. yıkanmadıgı için mi pis oluyor _? nasılda hakaret ediyorsunuz birbirinize.
öpüş de seviş de. sevismek ekmek su gibi zorunlu ihtiyac.
Buna karar verecek olan sensin evlenmeyi düşündüğün kişiye daha önceden ilişkin olduğunu söylemen doğru olacaktır ama bunun ayrıntısını açıklamasını yapmak senin özgür iradenle olacak bir durum. 🤷♀️
10 Yorumla
+1 yılSanki erkekler çok masum he görmedikleri şey kalmamış her boku dökseler hangisi evlendirdi :d
51 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın. Her haltı yiyip el değmemiş kız arıyorlar 😂
İlişki yaşamayan abazalar yorumlarda nefret kusmuş ya da kendileri de yaşamıştır ama maksat kendilerine el değmemiş kız gelsin nasıl bir kafaysa. Anlat veya anlatma sana kalmış bir şey bu, sevgilin olacak adam geçmişinle yargılamamalı seni.
40 YorumlaYargılamak bize düşmez zaten. Söylemen gerektiğini düşünüyorum. Seni seven ve bu yaşam biçimini eleştirmeyen adam bunu zaten kabullenir. Kabul etmeyen de kendince haklıdır (kendisi yapmadıysa) ve bu konu hakkında seçim yapma lüKSüne sahiptir.
30 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHayat senin hayatın başkalarının laflarına bakma sen iyiysen sorun yok.
https://dinimizislam.com/detay.asp?Aid=14138
Okumak istersin belki. Hayırlısı olsun hakkında.22 Yorumla
Soran+1 yılSağol kardeşim senin de hakkında hayırlısı olsun.
Cevap sahibi+1 yılRica ederim. Amin 🙏🙏
Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Elbet bunu baştan söylediğinde seninle kimse evlenmez evlenip de sonradan söylersen veya ortaya çıkarsa çok üzücü şey yaşarsın.. Kendine çok büyük haksızlık yapmışsın ve hayatını. zora sokmuşsun...😥😥
14 Yorumla
Soran+1 yılYani ne yapmalıyım hayat bitti mi benim için
Soran+1 yılŞart değil. Ben de evlenmem gerekirse. Kariyerime, işime odaklanırım. Ölene kadar da bir bakire gibi yaşarım. Zinadan uzak dururum. Artık kimseye yem olmayacağım. Ben devam etmem öyle bir hayatı kaldıramam intihar ederim.
Söylemezsen günah olur diyenleri dinleme.
Bilâkis İslamda tövbe edilmiş günahı birine anlatmak günahtır. Tövbenin kabul olmasını zorlaştırır.
Eğer karşındaki kişi bekaret takıntılı biri çıkarsa, bunu sorun edeceğini anlarsan ona üstü kapalı bir şekilde aradığı kişi olmadığını söylersin olur biter.22 Yorumla
Soran+1 yılO zaman sanaldaki insanlara bile anlatmamam lazım artık
+1 yılBu sana kalmış bir şey biz ne desek olmaz.
Eğer böyle bir şeyi takmıyorsa bakirelik vs ilgilenmiyorsa bilemem ama bence söyleme evet pişmansın belli bu senin günahların ve sen hesap vereceksin o değil20 Yorumla
+1 yılBunu bir erkek sorsa tebrik edecek olanlar gelmiş yargı dağıtıyor. İster söyle ister söyleme ister daha fazlasıyla ol farketmez kanka seni sevecek olan erkek buna bakmaz
31 Yorumla- +1 yıl
bakmaz tabiki. sormaz da.
Yoo anlatmak zorunda değilsin eğer sorarsa bakire olmadığını söyle yeter sonra sanki onu kandırmış gibi olma.
22 Yorumla
Soran+1 yılSorarsa söylerim tabi
- +1 yıl
soruyorsa yazıklar olsun o adama. yazıklar olsun. hicbirsey anlatmak zorunda degilsin. senin bedenin bu.
+1 yılBilmeli... Ne erkek ne kadın birbirinden birşey saklamamalı.. Kabul eden öyle eder. Etmezse yapıcak birşey yok. Ama yalanla evlilik olmaz. Hiçbir konuda...
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. İlişkin olduğunu bilsin ancak sayı konusunda o kadar cesaretli davranırsan ileride sana farklı tekliflerle gelmesi söz konusu olabilir.
İlişki yaşadığını saklama ama dediğim gibi herşeyide anlatma.
Sonuçta biz erkeklerde o kadar masum değiliz.00 Yorumla
+1 yılYani bilmesi gerekiyor bence
sonuçta evlendikten sonra başına kakar durur bu durumu
söylersen beni bu şekilde kabul ettin diyebilirsin23 Yorumla- +1 yıl
kakarsa vurur adamın popona tekmeyi.
- +1 yıl
kelimeleri degistiyor. bot var sanırım oyumlarda :D
- +1 yıl
Bilemem
+1 yıl12-13 ayrıntısına gerek yok bakıre degılım dersın olur bıter bırde her yaptın ılıskının raporunumu verceksın adama
00 Yorumla- 00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnladığım kadarıyla aklında kalabilecek özel bir ilişki yaşamamışsiniz ama genede ilerde evlendiginizde kıyaslama yapabirsiniz çok fazla kişiyle beraber olduğunuz için istemeseniz de aklinizdan geçirebilirsiniz yolunuz açık olsun kendi düşüncem tabi
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok sağolun sizin de yolunuz açık olsun
Gizli Üye(25-29)+1 yılbence bakirse sorun eder zaten degilse etmez bakirle de evlenme bence zaten gerek yok
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılöncelikle müslümansan ve artık hatalarından çok pişmansan tövbe et ve bir daha yaklaşma eğer dediğimi yaparsan evleneceğin kişiye söylememen gerekir söylersen günahına onuda ortak etmiş olursun youtube da bunula alakalı videolar var izleyebilirsin
04 Yorumla
Soran+1 yılSöylememek daha günah değil mi
Cevap sahibi+1 yılhayır eğer tövbe ettiysen ona söylersen eskiden kapanan defteri yeniden açmış olursun ve günahını onada ortak etmiş olursun
Soran+1 yılBiriniz söylemezsen günah diyor biriniz söylersen günah diyor. Hangisi doğru
Cevap sahibi+1 yıldur ben sana bir link atiyim https://youtu.be/gazsLnLodpE al güzel kardeşim bu videoyu sonuna kadar izlemeni tavsiye ederim bu kanal islami bir kanal inşAllah yardımcı olur sana başlarda erkek adına konuşuyor ama sonunda tamda istediğin soruyu cevaplıyor sen burdaki insanların yazdığına bakma :)
+1 yılRuhun bakire olmalı öncelikle bu konuda rahatsan sorun yok
10 Yorumla
+1 yılNe anlatıcan kandır gitsin uğraşılmaz bu itlerle
50 Yorumla
+1 yılBence kimsenin geçmişi kimseyi alakadar etmez
42 Yorumla- +1 yıl
İşte aradığım doğru cevap
- +1 yıl
tebrik ederim guzel yorum.
Onun da neleri vardr kimbilir...
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKocan olacak kişi daha fazla yapmıştır
32 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılErkekler baya saçmalamış kendileri her bk yer ama erkek eli değmemiş kadın isterler. Sen erkeklerin yanında ter temiz kalırsın. Erkekler evlenince bile aldatıyor
Soran+1 yılEvet biliyorum ne halt olduklarını
Ben olsam sorun etmezdim bunu.
00 Yorumla
+1 yılBilmemeli
00 YorumlaBen bilmek isterdim
51 Yorumla- +1 yıl
bakma sen bu yorumlara
+1 yılbilmemeli
30 YorumlaÇok az imiş
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSöyle
30 Yorumla