Bı insan neden sert ve can yakıcı bı iliskiden zevk alır yani bu cinselmazoşizm arzusu neden olur neyden kaynaklanır neden böyle bir istek olur insanın içinde binbilgisi veya tahmini olan var mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBDSM alanında, erotik ve dostça sado-mazoşizmin bir parafili olarak ICD dahilinde sınıflandırılmasına karşı, Federal Alman Sado-Mazoşizm Birliği ve Uluslararası F65 Komitesi gibi farklı organizasyonlar karşı çıkmakta ve bu maddenin yeniden düzenlenmesini talep etmektedir. Onların görüşlerine göre bu uygulamalar ve yaşam tarzları, bu vesileyle sağlıksız bir ilişki şekli ve hastalıklı bir bozukluk olarak tanımlanmaktadır ve sado-mazoşistlere karşı, önyargılı ve ayrımcı yaklaşıma neden olmaktadır. Bu çaba ve gayretler nedeniyle, Danimarka’da kendi uluslarına ait ICD üzerinde gerekli değişiklik yapılmıştır ve bunu, 1 Ocak 2009 tarihinde ilgili düzenlemeyi yapan İsveç izlemiştir.
Sado-Mazoşizmin nedenleri ve ortaya çıkışı konusunda farklı hipotezler mevcuttur, bunlar kural olarak sadizm veya mazoşizmle ilişkili olarak ortaya çıkmakta ve sado-mazoşist tercihin ortaya çıkışı için hiçbir genel olarak geçerli neden bulunmamaktadır. Sadist içerikli şiddet düşkünleri ve aşırı mazoşistlere ilişkin olarak, özellikle çocukluk çağlarında taciz ve suiistimale sık maruz kalma durumuyla bağlantı kurulmaktadır. Dinamik psikoterapinin, anneden ayrı kalmanın neden olduğu bir bozukluk olduğu ve anneden ayrılmak zorunda kalmanın, kendini korku şeklinde dışa vurduğu ve bunun öncesinde, korkunun başka bir şekilde oluşamayacağı düşünülmektedir. Bu nedenle kişi, cinsel eşi konusunda karışık duygulara kapılmaktadır. Mazoşist açıdan ise, bu korku kendini agresiflik olarak değil de, aksine kendini daha aşağı ve bir köle gibi hissetme şeklinde ve anneye karşı olumsuz duyguları nedeniyle kendi kendini cezalandırma eğilimiyle dışa vurmaktadır. Diğer teoriler ise haz ve acının bir arada cinsel açıdan daha yoğun ve doyurucu şekilde yaşandığı anal haz, yani anal dönem (S. Freud) dahilinde, bireysel biyografik oluşumundan yola çıkmaktadır.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Herkes ilişkisini farklı yaşar. Hatta farklı anlarda, farklı ortamlarda ve belki farklı kişilerle farklı Yaşar. Bu farklılıklardan biri de ilişkinin dozudur. Şimdi bunu biraz açalım. Yatak sarsıldıkça ritim hızlanacak, siz terledikçe, yoruldukça, sertleştikçe, acı çektikçe, debelendikçe libido yukarılara vuracak ve alınan haz lezzet zevk ilginç bir şekilde muazzam derecede artacak ki burada acılı zevk devrede olduğu an siz farkına varmadan o mazoşist duygular devreye girmiş olacak. O ilk anı, ilk ilişkiyi, ilk geceyi bir düşünün… Zıtlıkların verdiği haz başkadır. Bunlardan birinin adı mazoşizmdir.
Düşünsenize hangimiz yapmadık ki bunları, itiraf edin ve kimseyi hatta bu soruyu soran sevgili @sugar_babby i hiç eleştirmeyin; daha sert dağa sert diye altınızda inlerken daha sert
vuruşlar, inlemeli giriş çıkışlar, peş peşe vurulan şaplaklar, sıktıra sıktıra atılan tokatlar, öperken dayanamayıp ısırmalar, emmeler, sıkıştırmalar, kıstırmalar, ezercesine diplemeler, çığlık çığlığa kıyamet sevişmeler… hangimiz yapmıyoruz…
Bunu bir tık ileri götürelim, renklendirelim, dozunu azıcık daha artıralım, hatta bunu alışkanlık haline getirelim işte o zaman kendisine acı verilmesinden hoşlanmaya başlarsınız ya işte o zaman size mazoşist derler. Yani amiyane tanirlevartık siz bir mazo olmuşsunuzdur. Aslında bu eğilim sizin seksteki tercihiniz olmuştur.
Bir tık daha ileri giderseniz artık siz dökülmekten, aşağılanmaktan, acı çekmekten, aşırı güce maruz kalmaktan, zincirlenmekten, boyunduruk altına girmekten hoşlanmaya başlarsınız ve bunu partnerinden istersiniz, artık siz o zaman yatağın azılı mazoları olmuşsunuzdur. Bu da bir tercihtir.
Aman dikkat, her şeyde olduğu gibi bunda da bir üst sınır vardır ve hatta karşılıklı güven ve rıza mutlaka olmalıdır, tüm aşırı görünüşlerine rağmen mazoşizm belli bir sınır dahilinde suç teşkil etmez ya da tedavi gerektirmezler.
Onları meşru kılan, karşılıklı belirlenip kararlaştırılan sınırlar dahilinde, yetişkin insanların karşılıklı rızaları, onay ve anlaşmalarıdır.
Birbirine, rıza dışında kaba kuvvetle, şiddetle, baskıyla sahip olmanın adı taciz ve tecavüzdür. Bu suçtur. Bu o zaman cinsel sapkınlık şekline girer. Bu sınır çok önemli ve dikkat edilmesi gereken bir durumdur.
Bir yandan kendini frenleyemeyip bu akımın gönüllü askeri olan kadın ve erkekler, bir yandan da tatmin sonrası içe çöreklenen kaygı ve merak. Tercih sizin. Sevgiyle ve aşkla kalın. Hep mutlu olun olurmu… 🌸😎10 Yorumla
Haz-acı aşgısı geçmişindeki travmadan dolayı çarpıklaşır. Mazoşizm acıdan zevk almak değil, daha büyük acıya karşı daha küçük acıyı tercih etmek ve bunun verdiği rahatlamadır.
Örnek vereyim. Babası, çocuğu sürekli kemerle dövermiş. Çocuk sortüstü yatarken, kemerin pipisine gelme olasılığından epey korktuğu için yüzüstü dönüyomuş. Böylelikle pipisine değil de poposuna indiği içn kemer darbeleri, bu acı çekilebilir geliyormuş. Söz konusu vaka, büyüyünce mazoşist bi gerif olmuş. Freud'un vakasıydo bu yanlış hatırlamıyorsam.
Bu tip şeyler cinselliğe yansır en çok. Kadınlarda genelde vardır ama mazoşistik bi zevk değildir o, doğal seyir içerisinde gider. Bazı kadınlar daha sert lişkilerden zevk alabilir. Erkekte olunca, daha sıkıntılı bir durumdur11 Yorumla
Soran+1 yılAynen erkekde olması abes geliyor bana
Bu tür düşüncelerin ve arzuların her insanın içinde, derinlerinde biryerlerde varolduğunu düşünürüm. Bu tür zevk alımları, kişinin psikolojik bir sorunu olduğunu düşündürebilir. Ki zaten, bu böyle de olabilir. Ancak buna rağmen, her bireyin; bu tür acı veren şeylerden zevk almasına neden olan birer özniteliğinin olduğunu düşünüyorum. Bunun sağlanması için kişinin bu tür şeylere maruz kalması ya da maruz bırakılması gerekli olabilir, bunu bilemiyorum. Öyle ki, insanın sahip olduğu zevk duyumu, oldukça uçuk ve geniş açılıdır. Birçok şeyi, zevk duyacağı duygu durumuna çevirebilir. Ben böyle düşünüyorum açıkçası.
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
92Cevap
+1 yılMazoşist acı çekmeyi seven kişidir. Bunun altında psikolojik sebepler yatabiliyor. Bazen baba sevgisi eksikliği tetikliyormuş bir makalede okumuştum, Acı hissi merkezi sinir sisteminde endorfin salgılanmasına neden olur. Bunlar mutluluk ve zindelik hissi veren morfin türü afyonlu ilaçlara benzer şekilde çalışan ve acıyı bloke eden proteinlerdir. Koşanlar bu bağlantıyı iyi bilir, vücut efor sarfettiğinde laktik asit salgılanır. Çocuklukta oluşan ruhsal yaralar sonucu olabilir, yani bilinçaltının içinde bir şeyler yatıyordur..
50 Yorumla
+1 yılBu durumda olan kişilerde genelde nemfomani olur.
Nemfomani cinsel ilişkide doyum olmaması demektir kişi cinsel ilişkiye doymaz hiçbir sınırı olmaz şiddet ve her tür fanteziye açıktır her tür ilişki türünü yapar ama hissizleşmiştir yaptığı seksi sadece yapması gereken bir iş gibi görür.21 Yorumla
Soran+1 yılHmm evet olabilir ama bence hepsi değil yani gerçekten cinsellikte hicibir şey doyurmadigi için istenebilir ama sanki kızların doğal yapısında da illa biraz olsun mazoşistlik var gibi kimisinde daha az kiminde biraz daha fazla
- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılBunu bende çok merak ediyorum. Kadın veya erkek kendine şiddet uygulanmasında niye zevk alır bilemem.
Tabi ufak tefek sertlikler olabilir. Bunu herkes yapar, yapmak ister. Ama böyle kırbaç falan bağlama gereksiz.
Bunu yaşamak istiyen kişiler bence bir alışkanlık ve geçmişinde yaşadığı şeyler yüzünden diye düşünüyorum.
Mazoşist kimliği altından cinsel yolla geçmişinden intikam alıyor.
Tabi ki bu benim şahsi fikrim başka nedenler de olabilir.12 Yorumla
Soran+1 yılHmm olabilir
- +1 yıl
Grinin elli tonu filmin de bu konuyu esas almışlardı. O filmi izlediğim de çok etkilenmiştim. Mazoşist birinin değişebildini anlatıyordu.
Bence sorunun cevabı o film de 😊
Hiç bir akıllı ve Zeki canlının tercihi olmaması gereken bir travma ancak maalesef aile içi şiddete meyilli anne babalar hep vardı, büyüdükçe kendi hayatına endekslenmeye başlatmak diğer ikinci büyük hata!!!
Şimdi soruyorum size arabesk seven var mı? eminim çoğunluk seviyordur ama ben ilk duyduğum günden itibaren nefret ettim, açıklamam şöyleydi yahu siz mazoşistmisiniz? hayat zaten acı gerçeklerle dolu ve bizi makina dişlileri gibi ederken birde arabesk dinleyip daha çok kahrol ahmakça bu diyordum!!!
Ama biraz araştırma yapınca Arabesque Fransızca kökenli ve açıklaması şöyle:sarmal iç içe geçmiş figürlerin olduğu süsleme sanatı
Yani arabesk müzik karmaşa karışıklık insan doğasına aykırı ancak herkesin tercihine yine saygı duyuyorum benim tercihim hiç olmadı
Haaaa varsa aranızda mazoşistlik yaşamak isteyen 24 saat durmadan dinlenmeden eşşek sudan gelene kadar sopayla döverim00 Yorumla
+1 yılMazoşist acı çekmeyi seven bir kişidir. Sadomazoşizm terimi, acı çekmenin ve acı çekmenin tadını çıkarmayı ifade eden bu iki kavramın bir birleşimidir. Hem sadomazoşizm hem de mazoşizm, sadizmden türemiştir. Ve acıdan zevk alanlardır, ben buraya bunu yazacağım ama nasıl bir tepki gelir bilmem, okuyanlar üzerime şimşekleri çakmasın, bu bir zevk meselesi, ben mastürbasyon yaptığımda tam boşalacamaya yakın bizde lastik bir tokmak var onla pes vurarak boşalıyorum çok ama çok hoşuma gidiyor iki üç gün halen o tadı alıyorum, eskiden partnerim varkende partnerime ayağıyla pensm çiğnemesini isterdim daha çabuk erksiyon oluyordum, şimdi bu okuyanlar bana sapık diyebilir, eyer bu sapıklıksa ben sapıpın önde geleniyim.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 493 cevap paylaştı. Psikolojik bir durum bu. Yani sana acı veren bir şey bir başkasına zevk verebilir.
Senin acı eşinin düşüktür ve herhangi bir etki sana acı verir / bir başkasının acı eşiği yüksek, zevk algısı farklıdır - aynı etki ona zevk verir.
Algı, his, psikolojik yapı gibi durumlardan dolayı yani
#uzmangörüş ✌️10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılİnsanın var olduğundan beri karşı koymayı en çok istediği şeylerden biriside acziyet duygusudur kibir ego benlik vs bütün üstünlük çabaları bunun sonucudur, sadistlerde basit bir şekilde kendinden başlarına acı çektirmek üstünlük görülürken mazoşizm de bütün acılara katlanmayı başarabilmek de aslında yine aynı şeye dayanıyor yıkılmamak ayakta kalmak herşeye göğüs germek ve tabi fiziksel olarak vücudun acıya verdiği tepkilerden keyif almak. Son olarak mazoşist ya da sadist olmadığımdan hepsi şahsi görüştür.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılBu aşağılık kompleksinin zirve yapması ile başlkar. Aşırı değersizlik ve bu yaşamı kabullenme, tersinden mutluluğa ulaşım yoludur. Madem değersizim, değerli olmak için çabalamak yerine değersiz olarak yer edineyim beklentisidir. Bu insanlıktan çıkıp, bir eşya olmayı kabullenmek ve sonunda daha büyük acılar ve mutsuzluklar sebebidir.
10 Yorumla Sekx yerine göre sert yerine göre yumuşak olabilir sürekli aynı olacak hali yok değişiklik ister ilişki heyecan katmak ister herkes sekx pozisyonları bu yüzden çıkmadımi eğlence heyecan zevk için bir erkek için sekxten kadın ne kadar çok zevk alıyorsa erkek için bu daha önemlidir
00 YorumlaGenelde dış dünyada yönetici olan insanların evlerinde yönetilmek ve acı çekme arzusunu gidermek için ortaya çıktığı söyleniyo ama bence birde çocukluktan gelen bişey örnek veriyom çocukken x bir konuda önce acı çekmiş ama sonra hediyesini almış mutlu olmuşsa her acının sonunun mutluluk olduğunu düşünerek haz noktasını bu yöne yönlendirmede olabilir
00 Yorumla
+1 yılGeçmişten günümüze birçok insan canının yanmasından, birçok insan ise can yakmaktan haz duyar, oyleki bazıları bunu abartıp öldürme arzusu dahi tetiklenebiliyor,, insan daha ilk günden siddete meyillidir, yaradılış olarak şiddet bizi doyuma ulaştırır, o yüzden bu mazosistlik seks hayatının değişmez parçası bazı insanlar için
00 YorumlaAslında mazoşizm yanlış bilinen bir kavram. Acidan zevk almak bilinen sadece bir tarafı. Cinsel mazoşizm ise bambaşka. İnsanların doğuştan gelen iki temel dürtüsü var. Saldırganlık ve cinsellik. İster istemez bunlar dogamizda var. Tabi ısirma arzusunun baba sorunu olan bireyelerde olduğunu. Ve acı bazı durumlarda orgazm zevkini artırdığını da biliyoruz
00 Yorumla
+1 yılNormali artık zevk vermiyordur
Yaşadığı kötü olaylar veya ruhsal sorunlar nedeniyle sinirlerde zayıflama olmuştur
Ruhsal problemleri nedeniyle veya geçmişte yapılmış şeylerin acısını bu şekilde çıkartıyordur
Zevki doruklarında yaşamak istiyordur
Farklı duyguları aynı anda hissetmek istiyordur
Say say bitmez yani00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen şahsım sert davranılmasını seviyorum sert bir şekilde içime girip çıkıldığında daha kolay daha iyi orgazm oluyorum basınçla uyarılmış oluyorum okşamama gerek kalmadan rahatlamış oluyorum.
55 Yorumla- +1 yıl
Nerde sen gibisi
Cevap sahibi+1 yıl@tlgcan0669 Amannn kimse layığına denk gelmiyor zaten dert etme🙃☺
- +1 yıl
Keşke gelsek
Cinsel Yaşam konusunda 919 cevap paylaştı. Bunda özentilikten bir faktör onun dışında, bunu yaparak daha fazla zevk aldığını söyleyen de var. Bunların dışında zaten psikolojik olarak şiddete eğilimli biri olabilir. Böyle kimseler şiddet yaptıkça bundan daha mutlu olur ama bence tedavi olmaları gerekir.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBana sanki vajinanın sonunda yumurtalık değil de duvar varmış gibi geliyo ve o duvara ne kadar sert vurursa o kadar zevk alırmışım gibi ben sadece gel git yaparken sert olsun isterim. Morarmasın yani bir yerlerim.
43 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılİşteee
Üstünlük kurma vardır basitçe altında bunu da genelde can yakarak tercih ediyorsa mazoşist davranış biçimi denir, partnerin bundan zevk alması o an onun için önemli değil kendini bu şekilde tatmin etmek isteyebilir.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Bence insan olmaktan bıkmış hayvanlık güdüsü öne çıkmış yapıların çıkardığı bir gerçektir. kendini partnerine farklı göstermek amacında olan benliğinden değil de gördüğünden etkilenip uygulayan insan tipi.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Bastırılmış bir çocukluk yaşamış erkek çocuklar çoğunlukla bu bastirilmisligi bu şekilde gidermeye çalışır.. Bu tip erkekler için bu erkekliğini ispat göstergesidir.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. İki uç sebepten.
1 yüksek kibir ve özgüven (küçük dağları ben yarattım)
2 yüksek eziklik duygusundan.
Her ikisi de topluma ve içindeki insanlara isyan eden, tanrı tanımaz kişiliklerdir.10 YorumlaAzıcık şaplaktan zarar gelmez aşırıya kaçıldığında zararlı.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılAcılı kebap yemek gibi acı ama damak zevkini harlıyor
Mazoşistlik ise mazotu koyuyorsun sonra da çakmağı içine çakıyorsun ve bam güm yanmaca müthiş bir alevli sekans00 Yorumla Her insanın içide bir kan akıtma, bir can yakma şiddet gösterme arzusu vardır. Bu seks esnasında kendini daha iyi belli eder, eğer bu durumdan karşı taraf da haz duyarsa.. Yeme de hımmm
00 Yorumla
+1 yılBu genelde çocuklukta alakalı bence. Sevgisiz şiddet dolu ailelerde büyüyen çocuklarda oluyor genelde. Ama tam tersi ailelerde büyüyenlerde de nadir de olsa görülüyor.
00 YorumlaBence mazoşistlik o kişinin çocukluk çağında travmatik olaylar yaşamasından, ihmal ve suistimal edilmesinden ortaya çıkmıştır. Sonrasında da acı çekmek, mutluluk verici bir duygu haline gelmiştir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Daha sevgi eksikliği ve psikolojik şiddetle büyüyen insanlarda oluyor diye biliyorum. Sert seks ya da popoya şaplak değil. Daha da ötesi. Daha ötesi bir acıdan zevk alanlara deniliyor.
00 Yorumla
+1 yılCinsel sadizm ve mazoşizm iki uyumlu zıt kutuptur. Sadizm kontrol, hükmetme arzusunun zirvede olmasını, mazoşizm ise hükmedilme, teslim olma arzusunun zirvede olmasını temsil eder.
Bence.00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 371 cevap paylaştı. Psikoloji bilimine göre bir rahatsızlık aslında.. Bunun genelleme olarak nedeni kişinin suçluluk duygusunu bastırma amaçlı eziyet etme ya da eziyet edilmeye yönelmesi olarak söyleniyor.. ;)
00 Yorumla
+1 yılPartnerinin ruhundan ve bedeninden besleniyorsun onu elde ettiğin hazzı senin yönetiminde olduğunu dibine kadar yaşıyorsun. Bende soft başlayıp sert devam eden ilişki seviyorum.
00 Yorumla
+1 yılBilgim yok sadece tahmin
İnsan seksi yaşarken bazen monotonlastiginda farklı arayışlara giriyorlar02 Yorumla
Soran+1 yılYok bı arayış değil ya isteğim olduğumdan beri var
- +1 yıl
Bu özel farklı şeyleri deneyenler de bence hayatlarının bir yerinde yolunda gitmeyen bir şey var
+1 yılyani anın şevkinden kaynaklıyor bende sert seviyorum tokatlıyorum kırbaçlıyorum falan ama keyif verebiliyor bazen 👅👅
10 YorumlaBir çok nedeni var bunun la beraber aşırı zevk alması ve artık farklı tatlar istemesi olabiliyor.
Yasaklar daha tatlı geliyor00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 527 cevap paylaştı. Bu genelde bayanlarda oluyor daha sert olması için erkeği inanılmaz derecede daha hızlı ve sert sözleri çıkıyor
00 YorumlaAçıkcası bu benim bildiğim bir piskoloji değil. Anlamaktada güçlük çekiyorum. Umarım karşıma bu tarz bir kadın çıkmaz.
00 YorumlaBenim için karşı tarafın istekleri önemli. Ama asla mazoşist değilim. Sert istiyorsa yaparım ama bu can yakacak kadar değil
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Acıdan zevk almayı sevdiği için olabilir. Bdsm , fetisi sevmesi nedeni ile olur. Acı sekse keyif verir.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa gerçekte hiç yapmadım bilmiyorum ama izlerken filan yani kadının hafif acı çekerek inlemesi bağırması zevk veriyor kadının girip çıktıkça hiçbi ses çıkarmamasına karşın yani kadına bişey yaptığının onun da bundan etkilendiğini anlıyorsun die bence
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAma tabi hiç yapmadım gerçekte nasıl olur bilmiyorum ama kıyamam sanırım sevdiğime ben
Yani acı çekmekten bir insan neden zevk alır ki korkutma
02 Yorumla
Soran+1 yılAcı çekmekten değilde acı cektirilmesinden
Cinsel Yaşam konusunda 351 cevap paylaştı. Küçüklüğünden gelen pskolojik bunalım ve ruhsal hastalıklardan olabilir
00 Yorumlasert olursa daha fazla zevk alacağını düşünür herhalde
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 423 cevap paylaştı.
+1 yılToplum dizilerden cok etkileniyor nedense camdaki kızdan sonra bunlar çikti
00 Yorumla Birazncocukluktaki ezilmelerinden ya da sessiLiklerinden olabilir.
00 Yorumla
+1 yılBu tür p. rno filmleri izliyorsan olabilir. Gerçekte yaşadın mı böyle birşey zevk alıyor musun
00 Yorumla
+1 yılÇocukluk travmalarından aile içi şiddetten olabilir.
01 Yorumla- +1 yıl
Ve tabiki izlediklerindem.
cocukluktanki travma ve ya herhamgi bir olaydan filmden etkilenemden oluyooo.
00 Yorumla
+1 yılEvet degisik arzulari ve zevkleri olan arkadaşlarımız var yapacak bir şey yok.
00 YorumlaSağlıksız bir ruh yapısıdır acı çekmek ve şiddet isteğidir aile çevre yapısı etkendir
00 Yorumla
+1 yılKüçükken çok dayak mı yedin
Baba sevgisi yeterince almadinmi00 YorumlaHiç bilgim yok yani nasıl bir şey olduğunuda bilmyrm !!
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 336 cevap paylaştı.
+1 yılSapkınlık sexs yetmez bütün pozisyonlar biter sonra kırbaçla devam 😂aslında eylenceli olabilir
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılBu psikolojik bir sorundur , halk dilinde ki adı ruh hastası
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Acının zevk verdiğini anlayınca vazgeçilmez olur senin için ama başlangıcında sadist ve can yakıcı bir ilişki olduğu için o İlk ilişki oldukça can yakıcı olmuştur
00 Yorumla
+1 yılPsikolojik de olabilir. Fiziken gerçekten zevk alıyo da olabilir, acı eşiği yüksek olan insanlarn bazen acıdan zevk aldklarını okumuştum
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hiç düşünmedim ama insan hep değişik şeyler hisseder yaşamak ister o yüzden olabilir diye düşünüyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 540 cevap paylaştı.
+1 yılİnsan zaten vahşi doğayla doğar kimisi de bunu cinsel hayatına aktarır olay bu hayvanlardan tek fark biz yatakları hayvanlar doğayı kullanıyor
00 Yorumla
+1 yılO tamamiyle küçüklükten gelir doğuştan. Ben mesela ballbusting severim biliyor musun ballbustingi
03 Yorumla
Soran+1 yılHayır ne oluyor
- +1 yıl
Kadının erkeğin kasıklarına tekme diz vurması
- +1 yıl
sugar_babby ordamisin
+1 yılİnsanın sekste zevkten o kişiye duyduğu hırstan dolayı gözü dönüyor o an bence. 😋
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBence o anda alınan zevkin dışa yansıması monotonluktan kurtulma farklı zevk arayışı farklılık hissi bence
00 Yorumla
+1 yılBen de boyle seyleri seven kadinla oldum ilk basta sacma gelse de zamanla zevkli oldugunu ogrendim
00 Yorumlageçmite yaşanan aşağılanma ve degersizleştirmeden dolayı olur çocukluğa bağlı
bende de sadizm var biraz00 Yorumla- Devamını Gör (40)
Devamını Gör(85)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler