Bazı kişiler için uykusu çok değerlidir, tersler hatta kırıcı davranır. Bazıları için de zevki uykusundan önce gelir, hemen karşılık verir. Sen uyurken partnerin tarafından tahrik edilerek uyandırılmayı nasıl karşılarsın?
Sen uyurken partnerin tarafından tahrik edilerek uyandırılmayı nasıl karşılarsın?
Bunu o bana yapana kadar ben ona yapmış olurum zaten uyandığında ilk göreceği şey ola aşkla bakan bir çift göz ilk öce anlından ufak bir öperim saçlarını elimle geriye doğru çekip günaydın demeyi ihmal etmemek gerek tabi ki sonra alt dudağına ufak bir öpücük kondururum sonra üst dudağına onu öpmeye başlarım ki oda artık işi devralmak isteyip üstüme abanacaktır zaten tutku çok önemli.
Sabah saatlerinde oluyorsa bu olay problem değil ama gece ben uyuyorsam ve o saat diliminde uyandırılıyorsam kusura bakmasın ama gözümü bile açmadan usulca yorganı kafama çekerim 😄 Yanlış anlaşılma olmasın uykucu biri değilim az uyuyorum o sebeple uykumun bölünmesine tahammül edemem. Keyifli günler..
Aynı istek ve arzuyla ona karşılık veririm.. sabah libidosu zaten peşimizi bırakmıyor ve böyle yapmasıı libidoma libido katar.. Sakso ile uyandırmak tercihim tabii, orası ereksiyondan hassaslaştığı için baya zevk alır kendinden geçerr