- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBiraz ara verin hem korkuyorsun hemde tahriş olmuştur enfeksiyon da olmuş olabilir
Eşin anlayışlı olsun sen kendini hazırla kabus yerine fantazilerin seni heyecanlanırsın
Kendini kasma rahat ol acıyacak diye sürekli acıya odaklanma zevk almaya bak
Ön sevişmeyi uzun tutun yeterince ıslanmıyorsan sürtünme de tahriş olur acı hissetmen normal oral ile seni rahatlarsın ve zaten sen kendin isteyeceksin artık00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılyeni evliliklerde her gün iişki olur ama bu ilişkinin maksadı kadına seksi sevdirmektir. hem vajinasını alıştırmak hem de tatmin etmek gerekir. sadece kendi zevkine odaklanıp seni önemsemiyor mu? ben de evliyim o yüzden merak ettim de...
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Eşine bunu söylemelisin. İlişkiye hazır olmadığın için acı duyuyorsun. Ön sevişmeyi biraz daha uzatarak denemek seni biraz daha rahatlatacaktır.👒
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeks karşılıklı bi duygu sen acı çekerken o zevk alıyorsa ne anlamı var ki bu kadar saf olmaya gerek yok canın acıyorsa bunu dile getirmelisin ki kaygınlaştırıcı vs kullanasınız adam ne bilecek sen demezsen acıdığını
00 Yorumla
+1 yılİki üç gün ara verin tahriş olmuş olabilirsin. Birde Esin on sevişmeyi iyice uzatsin. Seni hazırlasın.
01 Yorumla- +1 yıl
Eşin
+1 yılYeterince ıslanamıyor olabilirsin. Yeterince ıslanıyorsan bile psikolojik olarak rahat değilsen de canın acıyabilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHergun seks yapıyorsunuz ve sen hala eşinden hala utanıyorsun ve kendini kasıyorsun onun için canin aciyor
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKendini kasıyormusun
Soran+1 yılBiraz istemsizce
Cevap sahibi+1 yılIşte o kasmadan dolayı canın çok aciyordur birde yeni evlisin eşinden hala utanıyorsun onun içinde kendini kasıyor olabilirsin
Soran+1 yılNe zaman geçer
Cevap sahibi+1 yılKendini kasmayi bırak eşin seninle ön sevişme yapiyormu yapmıyorsa seks yapmadan önce kendini hazırla sulandir vajinanı eşini bekle o zaman kendini kasmazsın
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖn sevişmeyi uzatın ilk hafta bende aynıydım eşine söyle biraz ara verin yara olmuş olabilir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yıleşin seni hazırlamalı kıvama gelene kadar önsevişme yaparak iyice etkilenmelisin.
00 Yorumla eşin de biraz insan gibi davransın ön sevişme diye bişey var
00 YorumlaCanın acıdığını daha dikkatli olmasını söyle.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlk geceden sonra 2 gün beklemek gerekirdi.
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Cevap sahibi+1 yılZar yırtıldıktan sonra onarım lazım
+1 yılhaftada bir yapın bence daha yeni alışıyosun sen
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhergün olur ama uzunmu sürüyor peki girdiğinde
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılcokmu aciyo sertmi sokuyo
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılayril bence.
00 Yorumla
+1 yılCanım çekti😀