Merhabalar KS'nin haylaz ama bir o kadar da sempatik sakinleri.. Hiç " çok sarhoştum hatırlamıyorum " dediğiniz bir cinsel ilişki tecrübeniz oldu mu? Herkese benden buz gibi bira keyifli geceler.. 😜🍻🤘
Hayır böyle bir ilişki yaşamadım ayrıca zaten böyle bir ihtimal yokmuş ben araştırdım yani bir kişinin bazı şeyleri hatırlamayacak dereceye gelmesi için çok yüksek derecede promil alkol alması gerekmiş ve bu alınan alkol kişide dengesizlik ve hazımsızlığa yol açarmış yani eğer o dozda alkol alınırsa isterse libido o an tavan olsun seks yapacak dermanı bulamaz alkol enerjiyi alır götürür çünkü.
Alkol kullanmıyorum. İçip içip bir şeyler yapıp sonrada bir şey hatırlamıyorum diyenlerin çoğunu da samimi bulmuyorum genellikle yapılan şeyin yanlışlığı bilindiğinden hem vicdanı rahatlatma düşüncesi hem de karşıdakinde kötü imaj uyandırmamak amaçlı söylenen klasik yalanlardan birisidir.
Aklı gidecek kadar çok içen kişi zaten sızar bayılır eğer arada bir şey yaşanıyorsa da sızan birisine rızası olmadan musallat olmuş birisidir yanındaki kişi yani tecavüzden bir farkı yok.
Hiç olmadı. Zaten duygusal bağım olmayan birisiyle neden aynı yatağı paylaşayım ki. Hem şu ana kadar içip içip de dünü hatırlamadığım hiç olmadı. En fazla ışığı açık unuturum ben :)
Çok istedim ama hayat tarzım müsade etmedi. Hiç o derece sarhoş olmadım, hiç te hatırlamak istemeyeceğim bir ilişki yaşamadım. Kaçanak ilişki yaşasam bile karşılıklı anlayış ve hoşgörü içerisinde yaşıyorum. Bu ilişkiye açık olan kişi şe yaşıyorum. İlişki sonrasında iki yabancı gibi olmasakta hiç yaşanmamış gibi davrana biliyorum. Ve bu beni fazlasıyla mutlu ediyor. Cinsel yaşamı profesyonel bir tutumda sergileyen insanlar kazandırıyor 😇🙏
alkolun insan uzerindeki rahatlatici etkileri dogrultusunda yapilan her hareket, soylenen her soz, yuzden cikan her ifade bir sekilde filtresiz sunulan bilinc alti oldugundandir ki bu bahaneyi yemeyiniz! :d
İlişki değil konuşma yaşadım. Ne zaman dedim ya ben onu alla alla gibi şaşkınlığım olmuştu.
8
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Yaşadım hemde eski hocamla lisede dersimize giren kadın hocayla pandemiden önce yılbaşı gecesi sınıfça toplandık ben alkolluydüm herkes dağıldıktan sonra en son ben kalmıştım e içince kafa dağılmış evin yerini bile bilmiyorum kadın beni kendi evine götürdü ondan sonra kalktığımda sarmaş dolaş yatıyorduk k günden sonra hiç görüşmedik hiçbir şey hatırlamıyorum ne yaptık nasıl başladık bilmiyorum
Hayatımda hiç sarhoş olmadım. Anın keyfini çıkarmak için ayık kalmayı tercih ederim. Fakat çakır keyif olursa çiftler daha keyifli olacağından eminim..
İçkiden korkarım. İnsan içki içer anasını babasını öldürür, içki içer gider tanımadığı kadınin ağına düşer hamile bırakır. O yüzden içkiyi sadece bira ile sinirlarim o da artistlik olsun diye
Ben oyle yaşamadım okulda kızlar sarhoşluğu bahne edip cok zengin yaşlı erkekerle oluyrlrdı bahanerıde sarhoştum kac tanesi hamile kaldı cocuk aldrmakta zor şimdi