Merhabalar.. Hadi biraz eğlenelim.. 😄 Yatakta cinsel performans açısından kendini bir hayvana benzetecek olsaydın bu hangi hayvan olurdu? 😜🥂🤘🖤 Keyifli geceler..
Şempanze diyorum hahaha peki neden şempanze açıklıyorum:
efsaneye göre dünyada hayvanat bahçesine koyulamayan tek tür. koyulamamasının sebebi de 7/24 mütemadiyen çığlık çığlığa seks yapmalarıdır. gelen misafirleri ve geceleri hayvanat bahçesinin diğer sakinlerini çıkardıkları seslerle rahatsız ederler. fırsatını bulsalar ağacın kovuğuyla bile cinsel ilişkiye girebilecek kapasitededirler. 😂😂😂😂😂 ✌🏼
İddiali değilim ama şempanzeler hayvan aleminde en çok zevk alan ve eğlenen hayvanlardır cinsel anlamda ben aslında daha çok o kısımdan yana bu yanıtı verdim yoksa 7/24 değil tabi 😂
Bütün erkekler aslan ya da yırtıcı bir hayvan maşallah yatakta, kadınlarda kaplan ve yılan,, e bu tatminsizlik nasıl oluşuyor acaba karşılıklı,, herkesin mutlu olması lazım ama sorsan birçoğunu seks hayatından pismandir😂😂
Kırmızı tahta kurusu Hem radyasyondan etkilenmiyor hem çılgınlar gibi sevişiyor hemde ilişki bittiği zaman öyle bir kenetleniyorlar ki tam 11 gün, 11 gün sonra dişi yumurtlamaya başlayınca ayrılıyorlar
Kaplan gibi seri , Goril kadar güçlü , Yılan gibi esnek.. Her birşey var benim dükkanda , fakat ben hamur gibi yoğurduğum için partnerimi Her noktasinı uyarabildigim için Ahtapot diyorum :)