- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılBelirli birkaç kişiyle seks yapıyorsan, hijyene ve korunmaya dikkat ediyorsan mesele olmaz. Ama her gördüğün, her beğendiğin erkekle seks yapıyprsan psikolojik bir rahatsızlığın var demektir ve tedaviye ihtiyacın var demektir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılbu okunduğunda kulağa heyecanlı hareketli gelen bir durum ama kötü yanlarıda var , bu partnerinin ya da partnerlerinin enerjisine bağlı seni anlayan sana uyan bir partnerle mükemmel olursun ama sakin yavaş partner seni yorar ve sürekli partner değiştirmeye iter , bir diğer kötü olabilecek yanı iste sürekli farklı partnerler ile birlikte oluyorsan hastalık kapmamak adına çok dikkat etmelisin hepsi bu bunun haricinde mükemmel yanları var
00 Yorumla
vajina dudaklarında belirli bir tahribat yapabilir sanırım sadece bir tahmin bu tabi belki her vücud bu tepkiyi vermeyebilir bunun dışında bir problem olmuyordur bence tabi korunmayı ihmal etmediğin sürece zira AIDS gibi bir gerçek var.
00 Yorumla
+1 yılVücudun sarkar basen genişlemesi yaşanabilir. Her ne kadar yer çekimi gün ben gün vücudumuzu, organ ve uzuvlarımızı sarkıtıyor olsa da ne kadar geç o kadar iyi bir genel estetik anlayışına sahiptir dünya.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
49Cevap
Seks bağımlısı olmak tamamen kötü bir durumdur. Seçiçi olamazsın kimseye hayır diyemezsin. Her türlü fantezi veya çekici bulmadığın birini bile red edemezsin. Sonrası pişmanlık olur. Kendi özgüvenini kaybedersin. Bence bir daha düşün bağımlı olup olmadığını🤷♀️
21 Yorumla
+1 yılburadakiler bağımlılığını çözerler şimdi merak etme hahaha
71 Yorumla
+1 yılSadece daha çok istersin. Farklı yerler, farklı insanlar, farklı pozisyonlar derken zaman geçer bence kötü yanı yok
121 Yorumla- +1 yıl
Ve bunlar gerçekleşmezse de hüsran ile sinir stres kavga gibi olumsuzluklar başlar
+1 yılAlasında bu bağımlılık değilde , hislerinin arzularının serbest kalması diyebiliriz. Çok fazla baskıcı bir yapımız olduğu için , açığa vurunca bağımlı gibi hissediyorsun kendini. Yurt dışında ya da farklı kültürlerde böyle değil , herkes özgürce fantazilerini ve duygularını yaşayabiliyor. Kötü bir yanı ne olabilir , sürekli mast yapmak seks yapmak belki seni asosyal yapabilir. Onun haricinde pek bir etkisi olacağını sanmıyorum..
00 YorumlaBende aynı durumdayım ama bı sakıncasını gormedım sımdıye kadar. Tabı kendını bılıp sapkınlaşmadıgın surece sıkıntı yok. Ve partnerlerın ıcın harıka bır durum doyumsuz olman partnerınde doyumsuzsa
00 Yorumla- 00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZaafını bilmen olumlu bir durum. Ancak zaafını kontrol edememen seni zaman zaman pişman edecektir. Zamanla fanteziler sıradan geldiğinde açlığını karşılamayaz hale gelirsen o zaman neler yapacağın da senin hayatını etkiler.
00 Yorumladoymadığın için böyle hissediyor olabilirsin, çözümü var tabii ki bunun
03 YorumlaBirşey olmaz delik genişler sadece. Gün geçtikçe daha kalın istersin sonra kesmez bunlar lesbiyen olursun. Ne olcak canım 🤣
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 561 cevap paylaştı.
+1 yılYoktur yoktur bende öyleyim tek yan etkisi hep zevk almaktır 😊
00 Yorumla
+1 yılolmaz mı sen ilerde %95 aldatırsın senin gibileri uzak dursun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılTabiki olur tatminsizlikten aldatmaya kadar gider bağımlı ise kaçınılmazdır bu durum
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 875 cevap paylaştı.
+1 yılAfiyet olsun o zmn doyumsuz güzrllik😈🔥💦böylelikle kuru olmaz kanalın daima ıslak olur 💦
00 Yorumla Doyuracak partner yoksa ya da evlendiginde seksi beceremeyen sevmeyen bir es varsa dunyan zindan
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 665 cevap paylaştı.
+1 yılSen mutluysan baskasinin fikrine ihtiyacin yok bence
00 Yorumla
+1 yılYa aman ne olacak sanki libidon yüksek bence gayet normal önemli olan tatmin olman.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılyok bende oyleyım sadece ısteklerı karsılayacak kısıyı bulamıyosun hayatında
00 Yorumla
+1 yılEvet vardır, duygusal olmayınca hayvandan farkın kalmıyor.
00 YorumlaYok merak etme hayattan zevk almaya bak. Nasıl olsa oda toprak olacak seninle birlikte boşver.
00 YorumlaAllah kötü bir şey değil aşkına evliysen bekarsan Yani biraz kötü
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen mi doymuyorsun yoksa seni doyurabilecek deneyimli birisimi olmadı
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılDoğru kişiyle yaşasan doyarsın
Cevap sahibi+1 yılBenim mi demeliyim çok vardır sen tecrübeli bir kişiyle yaşa
+1 yılBen kötü bir yanını görmedim
80 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNası alışabildin bu kadar? 🙈 benim daha hiç olmadı ama ilkim olucak 🤭
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynıyım doymuyorum gecede 10 kez bosaldgmı bilirim 😒
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenirsen eğer kocanı aldatma olasılığın çok fazla kötü yani bu
00 Yorumla Kötü bir tarafı yok. Sadece seni doyuracak biri lazım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılYoktur kotu yani aliskanlik olmus bende burdan bir kadinla vardi simdi yok
00 Yorumla Belirli sınırlar içinde kalındığı sürece bir sorun olacağını sanmıyorum. Dozunda olmalı
00 YorumlaFazlası bedene zarar verir b k
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 423 cevap paylaştı.
+1 yılIlerde istegin azalir zamana yaymak daha dogrusu
00 Yorumla
+1 yılCiddi ilişkilerde sorun olur. Flört için ideal.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. yoktur heralde zararı
00 Yorumla
+1 yılYok tabiki rahatlarsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de bayılırım
173 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılOhh sağolun bebeklerim
Cevap sahibi+1 yılFerhatKH yi bunun dışında tutuyorum sen tam keekosun oğlum türk canısı
Cevap sahibi+1 yılsen benim paylaşımlarımı beğenme abaza
- Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılBir erkekten diğerine gitmek kaliteli değildir.
00 Yorumla
+1 yılBence iyi bir şey değil hiçbir şeyin bağımlılığı.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEn sevdiğin pozisyon hangisi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDoyum olmazsa yanlış işler yapabilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKontrol altında tutarsan yok
00 YorumlaHayir yok keyfine bak
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılVar herkesle yaparsin
00 Yorumla
+1 yılDoyamamak
00 Yorumlaçuval gibi olabilir 😂
00 Yorumla
+1 yılHayallerinde mi?
00 Yorumla
+1 yılBunu gören abaza erkekler ehdh gelw sikişelimmi
00 YorumlaAfiyet olsun
00 Yorumla
+1 yılAynen bende...
00 Yorumla
+1 yılyoktur vardır
00 Yorumla
+1 yılAbazasın demekki
00 YorumlaVar dişine göre birini bulamama
00 Yorumla
+1 yılVar yapmadan duramasın özellikle yazın 😅
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Vardır bence
00 Yorumla
+1 yılBu tiple mi
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılyok yok
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYoktur seks hayattır
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne