#nirhammm 🔴 🔴 🔴 🔴

Tabi ki şöyle düşündümde kazalara sebebiyet vermek istemem yani sert olabilir filan ya da orgazm sırasında ne olur ne olmaz en iyisi ihtiyaçlarını gidermek hatta imkan varsa önce duş alınırsa seks o zaman vazgeçilmez bir hal alır.
Kesinlikle evet, bunu tamamen tesadüf eseri keşfettim, hatta o zaman doktorum ile konuşunca bana tıbbi açıklama bile yaptı
İdrar torbası dolu olunca erkeklerin boşalma süreleri daha kısalıyor zira idrar sperm kanallarına baskı ile boşalmayı erkenleştiriyormuş ve evet bu doğru
Tecrübe ile sabittir
evet kullanırım ama buna özel olarak her seksten önce kullanırım diye bir şartım yok ama her birliktlikten kısa süre öncelerde gidiyormuşum düşündüğüm zaman , bunun sebebi bi ön hazırlık sanırım ne durumda cinsel organım ihtiyacım varsa yaparım temizlerim güzelce ohh miss sonra görev başına
E yane düşünsene iş iyormuşum falan skjdnd
Cevap
54Cevap
Cisim gelirse evet. Asla cisim gelirken yapmam korkarim sanki mesanem patlicak gibi geliyo ama yaparsam fiskirir ciş adamin yüzüne. Ama merak ediyorum o hissi de
Elbette seks için ara verdirecek hiç bir şeyi bırakmam.. En zevkli anda ay bir tuvalete gideyim sözü garabettir..
tuvalet yapmadan yapılmaması lazım yarıda kesilir hoş olmaz
Varsa kullanırım gerçi idrar varken penis çok sert oluyor sertleşmesi aşırı kolay oluyor ve boşalmayı baya uzatıyor ama rahatlık daha önemli erken boşalayım rahat olayım
Belli sıkışkınlık yoksa yapmam, çünkü meni yolu ve idrar yolu ortak erkeklerde işk boşalmadan sonra idrar yapınca sonraki ereksiyona daha rahat geçiş oluyor.
Önce gidebilirsiniz. Ama en nefret ettiğim şey yatakta bekletilmek. Genel olarak dakik birisiyim bekletmem ve bekletilmeyi hiç sevmem ama bu daha bir sıkıntı.
Temiz, rahat ve esnek olmak lazım
Tuvalet vb olmaması gerekiyor
Elbette paspak olur öyle başlarım
Mevzu öncesinde ve esnasında söz sahibi olmadığım için, O'nun keyfi bilir... İster çiş ister fış 😄😂
seks yapmak isterken bedenimin ne durumda oldugunu kontrol ederim miusaitse seks yaprim seksden once ve sonra kullanirim tuvaleti
Öncesinde tuvalet ve duş şart. İki taraf için de. O mu koktu bu mu aktı diye düşünüp iğrendirmeye heves kaçırmaya gerek yok.
gerek görmediysem kullanmam seks den önce temiz olmaya kokmaya özen gösteririm wc ihtiyaç halin de kullanılabilir sanırsam...
İlişkiden önce her türlü ihtiyacımı karşılar, temizlik vs. o şekilde ilişkiye girmeyi tercih ederim. Diğer türlü senin de dediğin gibi heves ve haz kayboluyor bir anda
Evet kullanırım bosalirim çıkarın sonra seks yaparim
Tabiki senden ince ufak bir temizlik kime iyi gelmez
Hayırrrr dediğin 100 % 100 doğru, bende bir kitapta okumuştum.
Erkekler yeni sperm üretmek için boşalma sonrası tuvalete giderse daha rahat yenisi geliyor.
Aynen sexin bölünmesini asla istemem bölündükten sonra aynı haz kalmıyor
Sexe başlamadan hemen önce değil. ama bir miktar öncede giderim.
Geldiyse neden kullanmayayayım ki
Tam seks yaparken sıcmak daha mı iyi olur 🤦
Evet önce giderim sekse ara vermeyi sevmem. 😍
Acmam
Sevdigimle seksi çok seviyorum 😍
Yok demem
Pazartesi
Sevgilim tabiki
hayir tuvalet fantezim oldugu icin geldiginde partnerime birakirim, ekstra tuvalete gidemem iliskiden önce.
Tuvalet ve mümkünse duş almak da güzel olur
Evet kullaniyorum😄mast yaptiktan yarim saat sonra iliskiye giriyorum genelde. Daha uzun suruyor
Önce değil ama 10 dakka gir ciktan sorna giriyorum cisim geliyo
Kesinlikle evet sks arasinda bille mutlaka kulanirim
Evet kullanırım
Evet mutlaka önce çiş sonra duş sonra seks değişmez rituelimdir
Evet mecbur bi gitmem gerekir
Bu soru mu yoksa hatırlatma mı :D
Tabiki sıkışık bir durumda seks mutsuz biter.
Aynen rahat olabilmek icin sart
Hiç başıma gelmedi 😂
Evet kesinlikle, çabuk çişi gelen biriyim😂
Tabikide gelmesin diye 😊
Giderim rahat olmak şart
Hmm tuvaletimi yapmam diyen kız varmı😊
Bazen evet bazen hayır
O an wc geliyomu ki akla🙄
Ben direk tuvalet tte yaparim
Kullanmadan seks yapamam
Rahat olmasin diye, hayir.
Evet o an ihtiyaç hissediyorsam kullanırım