Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSevgili kardeşim şimdi olan olmuş bu konu benim yaşadığım bir hadisedir sana şunu söylemek isterim samimiyetime inanman için ben bakire olmayan bir bayan ile evliyim şu an ve mutluyum biz çok inişli çıkışlı bir ilişki sonrasında evlendik sevdim oda beni sevdi evlendik eşimin durumu aynı senin yaşadığın durumun nokta virgül aynısı diyebilirim iki değil onun hayatında 4 kişi olmuş benden önce aktif cinsellik adına bana dürüst oldu ve herşeyi en ince ayrıntısına kadar anlattı ve hata yaptı keşke ayrıntı ve özel anlar olayına girmeseydi bende ondan önce baya bir bayanla olmama rahmen ve iki damla kan görme sevdalısı olmama rahmen özel şeyleri anlatınca psikolojim bozuldu onun yaşadığı cinsellik rüyalarıma kadar girdi eşimin gözü benden başka bir erkeği görmemesine rahmen üstelik zor toparladım çok kavga ettik özellikle kendinden yaşça büyük adamla cinsellik yaşadığı için sana tavsiyem biri karşına çıkar yeni bir aşka yelken açarsın sakın olaki özel şeylerden bahsetme sakın sakın derim tamam bir kişi oldu de dürüst ol ama ayrıntıya girme ve aynı eşimin yaşadığı gibi iyi bakire olmadığı için terk edilme veya ben geçmişi takmam diyen ve iyide sevgili rolü oynayan adamlar tarafından kullanılabileceğini aklını bir köşesine koy ve bu yolda üzüntü yaşayabileceğin hep aklında olsun unutma bakire olmayan bir bayanın hayatında deneme yanılma çok olur bu bir gerçektir çünkü daha önce cinsellik yaşamayı sen tercih ettin sorunlar çıkacaktır mutlak seni geçmişin ile sürekli sorgulayan bir bay ile yola sakın çıkma başına kakar sonra geçmişini sürekli pişman değilim demişsin pişmanlık nasıl olur şimdi anlamazsın biri ile sorun yaşarsan pişman olursun birini seversin aşık olursun bakire olmadığın için seni istemez işte o zaman pişman olursun aynı eşim gibi bir daha yazıyorum sakın olaki geçmişinde olan özel şeyleri yeni adaya anlatma hatta en yakın dostuna bile anlatma ben çok sıkıntı yaşadım yeni yeni düzeliyorum çok sevsem bile o anlatılan eski hadiseler yüzünden sorun yaşadım kendi içi dünyamda ve bazende eşimi bu eskiler yüzünden üzdüm yüzüne vurdum seni seven aşık olan değerini bilen geçmişini takmayan bir bay ile tanışman dileği ile hoşça kal kardeşim
109 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim evet dediğin gibi ben dürüst olsam erkek bunu kaldıramaz biliyorum 😔iyi oldu anlattığın
Cevap sahibi+1 yılÇok beter bir sorun olduğu için ve sen bunu belki şu an kestiremediğin için bir kez daha ve son kez yazıyorum (SAKIN KİMSEYE GEÇMİŞİNDEN BAHSETME) Yanarsın sonra
Soran+1 yılDur o kadar da değil eski sevgilim görüp görebileceğin en geniş insandı benim geniş erkek bulmam lazım
Cevap sahibi+1 yılGeniş erkekten hayır gelmez
- +1 yıl
Sen evlendiğinde bakir miydin
Cevap sahibi+1 yıl@kirpikkız1 bende bakir değildim ben eşimin bakire olmamasına takmadım iki damla kan görmeye merakımda yoku bana nişanlandıktan sonra ve evlendikten sonra anlatışmayacak derecede özel şeylerden bahsetti bu konuşmarı gereksizdi ve beni sonradan çok etkiledi Taktım kafaya bu özel şeyleri daha geçmişi anlatmak iyi bir şey değil en basit bir örnek önceden olduğu sevgililerinden biri evli bir kimse imiş ve bir gün sosyal medya hesabında bir yorum yaptı hadi gel çık işin içinden hiç yazmayayım istersen seni temin ederim olay benim bakir olup olmamam değil onun bakire olmamamasınıda hiç takmadım sevdim evlendim çünkü gerçekten iyi bir insandı benim taktığım tek konu eskiden olmaması gereken kimseler ile yaşadığı şeyler yaz yaz bitmez
- +1 yıl
Anladım hala beraber misiniz peki
Cevap sahibi+1 yıl@kirpikkız1 uzun yıllardır beraberiz sevgili eşim ile ama sana şunu söylemek isterim eski yaşananlar asla anlatılmamalı ben artık eşime niye onla onlar oldun demiyorum bunada hakkım yok tabiki çünkü ben yoktum onlar varken ama ortalama olarak tüm erkekler ister sevgili ol ister evli eski hadiseler ayrıntılı anlatılırsa büyük bir soğumaya neden oluyor çok yanlış bir şey seni bilmiyorum tanımıyorum fakat varsa eskin karşına yeni bir insan çıkarsa sende sakın anlatma işler kötü gider sonra kaçınılmaz sondur bu durum eşini çok sevsen bile o anlatılanları gözünün önünde canlandırıyor erkek milleti birde bizde söyle bir problem oldu sosyal medyada bu kimseleri silmemiş ben onu uyarmıştım temizle diye bir resim beğenilmiş ve yorum yapılmış olur olmadık hemde bunu sen ön göremedinmi dedim erkek milletini biliyorsun kadının artık evli olduğunu bilse bile yazar tekrar görüşmek için kadın hiç istemese bile üstelik bu çok kavga etmemize neden oldu çok inişli ve çıkışlı bir ilişki sonrasında evlendik anlayacağın bir daha yazıyorum sorun bakire olması veya olmaması değildi kardeşim sorun eskiler yaşananların anlatılması sorunu çok kafamı yordu rüyama bile girdi gecelerce
Cevap sahibi+1 yılYazdığım yazıları iki sevgili dostumuz bir bayan bir erkek gözüyor beğenmemiş nedeni ne çok merak açıkçası
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılYalana ve yaranmaya ihtiyacın yok. Bir cahillik edip aynı zamanda güvenmişsin anlattığına göre.
Aradan çok sular geçmiş, sen iyi bir adama iyi bir gelecek sağla ve asla unutma; geçmişinle yargılayacak adamlar affetse bile bunu yüzüne vurabilir. Geleceği düşünen insanlara denk gel. Konu anlatmaya gelince ola ki adam sana kırılırsa bırak iyice düşünsün. Kendi kararını sonradan oturtan erkekler de vardır şahidim. Sadece sabırlı ol ve az bir süre bekle. Eksikliğinin nelerden daha önemli olduğunu anlamasını sağlarsın.
Sıkma canını dürüst temellerle sağla ilişkini ve geleceği düşünen adamı seçmeyi bil.02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler içim rahatladı
Cevap sahibi+1 yılinsan bir beğenir:)
rica ederim
+1 yılanlatıp anlatmamak sana kalmış ama seni bakire sanırken, evlnediğinde bakire olmadığını anladığında hoş karşılamaya bilir, yalan söylememek adına, bunun doğrusunu söylemeni tavsiye ederim, ama o bu durumundan faydalanmak isterse uzaklaşırsın, sen hata diyorusn amabunu yapanda bir erkek, yani karşılıklı olan birşey.
03 Yorumla- +1 yıl
dürüst insanlara ihtiyacım var
Soran+1 yılCanım bakireyim demicem ki bir sevgilim oldu onunla yaptım dicem
- +1 yıl
hmm, anldım, ama ne kadar doğru , başkasında farklı şekikde duyarsa güveni sana karşı azalabilir,
- Cinsellik konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılHerşeyi anlatmak zorunda değilsin.
Seninle evlenmek isteyecek erkek kendisi bakir mi ki sende bekaret arayacak.
Seni olduğun gibi kabul etmek zorundadır.
Anlatacaksan da sadece geçmişte iki kişiyle cinsellik yaşadığını söyle. Teferruata girme bence.30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
48Cevap
+1 yılBilirkişimiz eşinizin böyle bir hakkı yok demiş fakat ben kendisine zerre kadar katılmıyorum.
Çünkü siz bütün her şeyinizi onunla göğüslemek için evlilik kararı almış olacaksınız. Onun için eğer adam gerçekten bu tarz şeylere önem veren ve özellikle hiç bu tür işler yapmamış birisiyse kesinlikle söylenmesi gerekir. Aksi takdirde bu adam kandırmaktan başka bir şey değildir. Öğrendiği zaman zaten ilişkiniz zedelenecektir.
Fakat bu tür şeyleri pek umursamayan birisine söyleseniz de söylemeseniz de pek bir şey fark etmez. Çünkü muhtemelen o da bu tür şeyleri yaşamıştır.
İyi günler.30 YorumlaCinsellik konusunda 418 cevap paylaştı. herkez durustlugu kaldıramaz kabulenmez. durustlugu sevıyorum bende durustum der ama ısıne gelmeyınce bunu sana karsıda kullanabılır. karsındakı kısının karakterıne baglı. bekaretı sorun eden bırısıyle evlenme zaten. AMAAAA yaptıgın seyın etıklıgını tartısmıycam cunku etık degıl. ama dedıgım gıbı karsındakı kısının kafa yapısına baglı. bekarete bakan erkekler neyıne bakıyolarkı ne bakıreler gordum arkadan vermedıgı kısı kalmamıs evlenınce bakıreyım dıyo. yahu arkadas öne arkaya bakmayın kızın kafasına bakın ama iste yobaz cok
00 YorumlaCinsellik konusunda 1,8b cevap paylaştı. Her erkek bunu sorun etmez. Ben eşime, eşim de bana birbirimizi tanımadan önce yaşadıklarımızı anlattık. Ben hiç birini kafama takmadım. Takmam da. Her zaman şunu net söylerim. Namus kavramı bacaklar arasındaki değil, omuzlar arasındaki organla alakalıdır. Geçmişte yaşananlar cinsel hayatımızı hiç olumsuz etkilemedi. Bu kişinin bakış açısıyla alakalı. İleride evlenmeyi düşüneceğin kişi seni çok sever ve seni yaptıklarınla kabul ederse hiç sorun kalmaz. Hatta, bu işi daha ileri götürüp geçmişte yaşananları fantazi olarak yatak odalarına taşıyan çiftler dahi var. Benim eşim senin yaşadıklarını yaşayıp bunu bana anlatsaydı, gizlemleyip dürüstçe anlattığı için teşekkür ederdim. Tabi bunu kabullenemeyecek erkekler çok fazla. Ama umarım seni seven ve olduğun gibi kabullenen biri ile evlenirsin de bu sorun da olmaz...
00 Yorumla
+1 yılBir kız arkadaşım vardı, buluşacağımız günün öncesinde sana önemli bir şey söyleyeceğim demişti ama bunu söylersem benden ayrılmak isteyebilirsin ve anlayışla karşılarım demişti. İçime doğmuştu, bekaret meselesi mi dedim, evet dedi. Sırf merakından başkası ile birlikte olmuş bizden 1 sene önce. Yargılayacak bir şey yok. Bu onun hayatı ve benden öncesi sadece onu ilgilendirir. 1 sene güzel bir ilişkimiz oldu. Asla bu anlattığı yüzünden aklıma kötü şeyler gelmedi. Güven sorunum olmadı. Yalan söylemen gerekmez yani.
00 Yorumlabari sevdiğinle yapsaydın. sevdiğine verseydin keşke şu an evli çocuklu mutlu bir yuvan olurdu. peki şunu sorucam sana, sevdiğinden ayrılıp başka bir adamın içine girip kızlığını vermene vicdanın nasıl rahat etti. o sevdiğin belki sana bakmaya bile kıymamıştır ama sen hesapta olmayan birinin altına hiç düşünmeden yattın
12 Yorumla
Soran+1 yılYani cinsel çekim diye bir şey var haşlanınca isteyip yapıyorsun
Evlenecegin adama hic birşey anlatma sadece oldu bitti dersin.
Detaya girer yok birinci boyle yok ikinci şöyle demenin mantığı yok. onunda kafasini kurcalama. böyle soylemenin dürüstlükle ne alakasi var.
Dürüst olacaksan evlendikten sonra ol. stres yapma.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence 2 sevgilim oldu. 2. İle yakınlastım istemediğim halde yaptı sonra ayrıldım de yalan da değil. İlkini sorarsa da aramızda çekim vardı de detay anlatma kesinlikle ikisiyle de alakalı. Çünkü iki tarafı da kötü etkiliyor aklına geliyor başkası ile yaşadı ben değilim diye düşünüp üzülebiliyor. Önemli olan güvenebilmek anın tadını çıkarmak gelecekte hayatında olacak mı doğru kişi mi diye karar verebilmek.
01 Yorumla
+1 yılBence hepsi anlatılmalı kimse ak kaşık sütten çıkma değil herkes herşeyimi döküp birbirini böyle kabul etmeli merak etme seni böyle kabul eden cidden seni isteyen kişidir
20 YorumlaSon pişmanlık fayda etmez erkeklerin çoğu evleneceği zaman bakire kız arıyor ha gizlersen de mutlaka ortaya çıkar yapmadan önce düşünseydiniz acımıyorum bu tarz olaylara kaşınmıssın kardeşşşş...
11 Yorumla- +1 yıl
katılıyorum 25 yaşındayım bakire birini istemek hakkım olsun diye ben ilişki yaşamadım neden daha önce yaşamış birini kabul edeyim ki?
+1 yılDuvarlarımız var yıkamıyoruz. Halbu ki anlatsa kim olduğunu bileceğiz bilmediğin biriyle evlenmek ya da sevgili olmak kim ister. Ama işte bizim toplumda sorsan buna yaaa ne genişsin derler. Ama saklayınca kıymetlimsin olur bilmezler : ))
00 Yorumla
+1 yılSen ALLAH'tan korkuyorsan temiz erkeklerden uzak dur, kendin gibi zina yapmışlara yaklaş yaklaşacaksan.
12 Yorumla
Soran+1 yılYani amca artık kim denk gelirse ya
- +1 yıl
Allah uzun ömür versin
+1 yılHerkesin geçmişi kendinde kalmalı,, bekaretini kaybettiğini bile soylemene gerek yok,, ki uzun süre ilişki yaşanmadığı sürece vajinal kaslar tekrar daralır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen karşımdakinin tenine benim tenimden başka kimsenin değmesini istemem böyle biriyle evlenmem. Bu konuda dürüst olmasını isterim. Dürüst olun yasadiysaniz yaşadım diyin sizi kabul eden öyle etsin. Kimse ile oynamayın.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAdam sana resmen tecavuz etmis. burada senin hicbri sucun yok. sevgiline de her seyi olsugu gibi anlat ben istememistim dersun
26 Yorumla
Soran+1 yılTecavüz diyebilir miyiz bilmiyorum ben isteyerek soyundum o girmicem dedi ama girdi yani bende de suç ne diye güvenirsin ki
Cevap sahibi+1 yılYa fark etmez sen koynuna gir istersen girecegim desin sen tamam de yine de son anda vazgecsen dahi sen istemiyrlsan o tecavuzdur. Sakin kendini suclama. Adamin serefsizligi.
Soran+1 yılÖyle olan oldu işte
Cevap sahibi+1 yılSen kendini suçlama. ilerideki sevgiline de anlat ben istemedim girmesini de. Ayrica kisme seni bakire degilsin diye suclamaz. Sorun yapma. Düzgün insanlarla birlikte olursun seni anlayan seni seven.
Soran+1 yılYa zaten bakireyim demem de en azından bir kişi oldu hayatımda demek istiyorum
Cevap sahibi+1 yılBen ne olursa olsun yalan söyleme derim.
yorumlarda resmen cehalet akıyor bence her iki tarafta kendinin yaşadıklarını anlatmalı ilişkinin sağlığı açısından
00 YorumlaBu durum seni çok rahatsız ediyorsa ileride evleneceğim adam bunu başıma kalkar diyorsan çözümü var küçük bir operasyon ile kızlık zarını dikiyorlar
00 YorumlaCinsellik konusunda 2,4b cevap paylaştı. bence her şeyi anlatma... buda kaşarmış demesin... yatakta sorarsa anlat ama onuda evlendikten sonra tabiki...
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvleneceğin adama dürüst olman lazım ama çok içine sinmeden mantık evliliği yapacaksan anlatma ilerde dediğin gibi karşına çıkabilir adam zaten anlamaz bkire misin değil misin
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@melis26g anlamaz hayır çook düşük bir ihtimal nasıl anlasın?
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇoğu erkek istemez ama ben sorun yapmam hatta evlendikten sonra begendigin bi erkegi eve getirebilirsin
12 Yorumla
Soran+1 yılOldu
Cevap sahibi+1 yılNeden
Ne kadar yaşadığın ia bağlı birde hepsi anlatılmamlı
10 Yorumla- Cinsellik konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılbu devirde hala partnerininn geçmişini bekaretini dert eden insanlar olmasına dayanamıyorum. bu nasıl bir sevgisizlik cahilliktir.
00 Yorumla
+1 yılbunu kaldıramayacak birisi var ise hayatında hiç anlatılmamalı
00 YorumlaCinsellik konusunda 4,8b cevap paylaştı. İki kişi arasında yaşanılan özel anları 3. kişiler kesinlikle bilmemeli
00 Yorumla
+1 yılBence anlatılmamalı.
Bazı şeyleri paylaşmamak lazım ki yarın bir gün karşımıza çıkmasın.00 YorumlaDoğruyu söyle ama onu ikna et seviyorsa anlayışla karsılar.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbu sitede daha fazla kalirsam kadin dusmani olacagim siliyorum hesabi
11 Yorumla
Soran+1 yılÜzgünüm bakire kız kalmadı 😔
bence hiçbir şey deme bu konuyu dert etmeyecek birini bul geçmiş geçmişte kaldı karıştırma boşuna
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMakul bence ya da çok ayrıntıya girme derim. Güven vermen önemli aslında çünkü sen erkekler genelde kim bilir kimlerle neler yaşadı diye kafasında kurabilir bu tarz şeyleri
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe münasebet ya. Kimseye hesap vermek zorunda değilsin sen.
00 YorumlaNiyetin ciddi ise herşeyi anlat hepsini seni kabul eden böyle etsin gizlersen eyer öğrenirse ilişkin biter ne olursa olsun dürüst ol
00 YorumlaCinsel. muhabbetler ne olursa olsun kimseye anlatılmaz diyen kişilerdenim. O tamamen bana 0zeldir ve kimseyle paylasmam
00 YorumlaYani uzunca degil de gecmiste bir hatanin oldugunu ustukapali bir sekilde anlatabilirsin
00 Yorumla
+1 yılSenin evlilik tutmaz dinen
02 Yorumla
Soran+1 yılDinim zaten kuvvetli değil
- +1 yıl
Karartmissin ahiretini ben bişey diyemem Allah ile senin aranda ama çok çetin geçer diye tahmin ediyorum ahiret Allah kim ne yaptıysa kötülük ona hepsini yaşatsin bende yaptıysam hoşça kalın
+1 yılBu soru benim önüme niye şimdi düstü. Yaşlar kaç
00 YorumlaCinsellik konusunda 1,9b cevap paylaştı. Gelecekte evlenmeyi düşünüyor musun?
01 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum
+1 yılhiç anlatılmamalı bence
00 Yorumla
+1 yılYani mantıklı olan da o bencede
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılHayır makul değil. Dürüstlükten uzak ve yalan
00 Yorumla Cinsellik konusunda 462 cevap paylaştı. Biz yorum yapmak zorundayiz ama 😃😃😃
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSon durum nedir?
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBirak sana ozel kalsin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok yanlış olur bence
00 YorumlaCinsellik konusunda 20,5b cevap paylaştı. Zaten öyle olmuş gibi gibi
10 Yorumla
+1 yıltüm açıklığıyla anlatılmalı soru işareti kalmamlı
00 YorumlaDoğru dürüst anlatmalısın kabul eden olur belki
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılBence hiç anlatılmamalı
00 Yorumla
+1 yılbana anlatabilrsiniz herşeyinizi
00 Yorumlaözel olup özel kalmalı
00 Yorumla
+1 yılSeni yaptıklarınla kabul etmeli doğruyu söylr
00 YorumlaAnlatılmamalı
00 Yorumlabence konuşulmamalı.
00 YorumlaCinsellik konusunda 400 cevap paylaştı. Asla anlatmam
00 Yorumla
+1 yılanlat her şeyi saklama asla
00 YorumlaHiç anlatolmamalı
00 Yorumlaanlatma sorun olur
00 Yorumla
+1 yılHiç anlatılmamalı
00 YorumlaDürüst olma bence
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Merhaba,
Kişilerin geçmiş yaşantıları kendilerine özeldir.
Dolayısıyla bu özel yaşamla ilgili detaya girmek çok da doğru değildir.
Hayatınıza girecek kişi sizin bu durumunuzu çok önemsiyorsa ve bu durum sürekli karşınıza çıkacaksa ilerisi için bu birliktelik çok sağlıklı olmayabilir. Bu sebepten yaşadığınız her şeyin sorumluluğunu alarak yürümeniz (ki zaten böyle düşünüyorsunuz) en sağlıklısıdır.
Özetle, yeni ilişkinizde detaya girmenize gerek yoktur. Nasıl ki sizin başkasının geçmiş yaşamını didiklemek gibi bir hakkınız olmaması gibi karşınızdakinin de sizin geçmiş yaşamınızı detaylarıyla bilmesine gerek yoktur.
Sadece seçeceğiniz partnerinizin hayata ve ilişkilere bakış açısısının sizin değerlerinize uygun olması önemlidir. Çünkü bu konuda daha tutucu düşünen bireyler de var ve bu da onların doğrusu. Toplumumuzda bu konuda çok farklı düşünen kişilerin olması çok normal.
İyi günler dilerim.
bence eşimin geçmişini doğru olarak bilmek isterim. Çünkü ilişki de güven dürüstlük olmalı yalan ile kurulan bir evlilik uzun sürmez sürse bile hep bir yalan yaşanır.