Gizli Üye(25-29)+1 yılBende senin gibi bir beraberlik yaşamıştım ama 1 ay sürmüştü ben daha fazla ona katlanamamıştım paradan daha önemli şeyler vardı benim için sevdiğini söylemiş ama pek inanma yine mutluysan ilişkinize devam et inanmış gibi yap
21 Yorumla
Soran+1 yılBizimki 2 senedir sürüyor
En İyi Cevaplar
Şimdi 14 yaş var senin ne kadar istekli oldunu kendine sor maddi yardımın etkisiylemi onunla oldun yoksa sende bu işten zevk aldınmı misal hayal ed dünyada ikiniz kalsanız sadece zevkine onun olurmuydunuz bunları kendinize sorun ve ona göre hareket edin ama ilersi sorun olabilir malum güçten düşecek.
10 Yorumla
+1 yılAmacından saptiktan sonra her iki tarafı da pek mutlu etmez ilişki,, amacınız karşılıklı tatmin ise, yani senin para, onun seks ise ,, bırakın böyle devam etsin,,
14 Yorumla
Soran+1 yılEvet orası öyle ama dediğim gibi benim değil onun teklif ettiği bir şey bu
- +1 yıl
Ama rotayi senin vereceğin cevap belirleyecek,,, sen ne istiyorsun?
Soran+1 yılBu nereye gidecek diye de düşünmüyor değilim.. Başka biri beni böyle kabul etmez. Şans versem denesek belki her şey iyi olur diye düşünüyorum. Yakışıklı, güçlü, kibar bir adam; maddi durumu da iyi. Bazı kişiler için bulunmaz hint kumaşı sayılabilir
- +1 yıl
Kimler neleri kabul ediyor, bu şekilde hata yapma,, ama bahsettiğin şekilde de denenebilir tabi, ancak mutlu olabilirmisiniz işte mesele o
Kendine bacım deme.
Eğer gerçekten seviyorsan evlen. Ben mesela gerçek aşkımı bulmadığım zamanlar "evlilik mi? Asla" falan yapıyordum. Hiçbir erkekle sevgili bile olmamayı planlıyordum.
Ama şu anki sevgilim bütün korkularımı aldı. Onunla mutlu olacğaıma inanıyorum :)10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
+1 yılkendin icin yakistirdigin tanim cok yanlis once bunun farkina var. slutshaming i kadinlar yapmasin bari ya.. ayrica sende de bir seyler varsa deneyebilirsin
12 Yorumla
Soran+1 yılBen yapmasam da herkes öyle adlandırıyor
- +1 yıl
herkesin yapiyor olmasi dogru oldugu anlamina gelmez. ortada rizaya dayali bi iliski var ve kimseyi asla ilgilendirmez
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayatın boyunca onun küçük *rospusu olursun bence ama sen bilirsin tabi
13 Yorumla
Soran+1 yılBeni bu şekilde başka kimse kabul etmez ki
Cevap sahibi+1 yılBu şekilde düşünme bence ben ne kadınlar gördüm evlenen önemli olan karşında ki insana dürüst olman ve hatalarını kabul edip tekrarlamaman yaşın daha küçük şimdiden böyle düşünme derim
Cevap sahibi+1 yılHadi bakalım hayırlısı olsun mutluysan sorun yok
Karşı taraf evli mi peki yani evliliğini bitirip mi seninke bi hayat kurmak istiyor yoksa o da bekar mı
11 Yorumla
Soran+1 yılBekar hiç evlilik yapmadı
Gizli Üye(30-35)+1 yılNasıl tanıştınız onu merak ettim. Ben de bulacağım böyle bir tane.
16 Yorumla
Soran+1 yılSosyal medya
Cevap sahibi+1 yıltamam da nasıl gruptan falan mi?
Soran+1 yılİnstagramdan ekledi öyle tanıştık
Cevap sahibi+1 yılHeee rasgele ekledi. İyi bulmuş seni? Peki sugar daddy olayına nasil girdi?
Soran+1 yılKendisi beni tanıyormuş, bir restoranda garsonluk yapmıştım yazın o restorantın sahibinin arkadaşıymış. Görmüş adımı almış eklemiş iste. Benimde o zamanlar çok paraya ihtiyacım vardı bir an evet demiş bulundum. Bekaretimi verdikten sonra kaybedecek bir şeyim kalmadı devam ettik işte.
Cevap sahibi+1 yılVay be iyiymiş bize denk helmze 😔
Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Hazır pandemi kısıtlamalarıda hafifledi , tez vakitte nikah günü alın , evlenin olsun bitsin.
10 YorumlaEe sevsin parayı yemeye devam et
52 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmek istiyor benimle
Gizli Üye(25-29)+1 yılkizlarin yorumlara kahkaha attim, artik 0rusbu kelimesini TDK tan kaldiriyoruz cunku kimseye diyemiyoruz anlasilan kwkwlwmwmwmwmwmwmwwmwmwmwkwmwkwkwkwkwkwkwkwkwkwkw
neyse evlen gitsin bence zaten evlilik hayati yasiyorsun00 Yorumla
+1 yılO nasıl sugar daddy la
14 Yorumla
Soran+1 yılNe anlamda
- +1 yıl
36 yasinda adam sugar daddy olmaz doğal olarak ta böyle bir şey normal
Soran+1 yılMaddiyat karşılığı benimle bir şeyler yaşıyor ve benden yaşça büyük sugar daddy oluyor tabiki
- +1 yıl
Olmuyor adam 22 yaşındaki bir kızın babası olacak kadar büyük değil sugar daddy olayının da boku çıktı 3 yaş büyük olsa sugar daddy diyeceksiniz zengin sevgilin f*ck bodyin her ne ise işte
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılsugar momlar dadlar iyidir maddi yardımı kesmezler
15 Yorumla
Soran+1 yılAhahah aynen üniversite paramı ödüyor evimi karşılıyor kartını veriyor mükemmel biri para konusunda
- +1 yıl
sugar mom bul banaaaa
Soran+1 yılWOGNDKC
Soran+1 yılbiz sosyal medyadan tanışmıştık
- +1 yıl
sugar momlar düşerse öyle iyi
Gizli Üye(18-24)+1 yılmerhaba, bende aynı durumdayım da merak ettim evlendiniz mi?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendıne uygun buluyorsan kabul edebilirsın bnce
15 Yorumla
Soran+1 yılUygun ancak ne bileyim bunca zaman onunla birlikte olmamın amacı belli o şekilde beni seveceğini düşünmemiştim
Cevap sahibi+1 yılSevmeaeı bnce dogal ve normal
Soran+1 yılNeden ki onun gözünde eskortla aynı değerde olmam lazım onlardan tek farkım sadece onunla seks yapıyor olmam
Cevap sahibi+1 yılSenden etkılenmıs ama
Cevap sahibi+1 yılO deger de olma sansın olmaz bnce
- Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılHadi geçmiş olsun :D :D :D
01 Yorumla
Soran+1 yıl;(
+1 yılTanim dogru
02 Yorumla
Soran+1 yılBayağı yardımcı oldun bravo 👏
- +1 yıl
Ne diyeyim ki
Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. Seviyorsan devam et
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen ne ıstıyosun?
12 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılYani bir aşk yasayabılcegınızı sanmıyorum sanki sonuçta sende bir çıkar uğruna takılıyorsun onunla oda genç olduğun için hayatına renk katmak istiyor muhtemelen hoşuna gidiyor seninle olmak olay bu
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer