Cips, dondurma gibi şeylerin kalorisine yedikten sonra bakıyorum. Sizde de oluyor mu bu?

Aslında benim 2 sorum var. Biri bu diğeri de fotoğrafın altında. yemeden önce bakmam gerekiyor. 85 kiloyum. Boy 158. Ve hep böyle. Yiyip bitirip paketi atacağım zaman dur ulan bu kaç kaloriydi acaba diye bakıyorum. Bu da son 2 senedir edindiğim bir alışkanlık ondan önce tadını beğenmem yeterliydi. Hiçbir vicdan azabı falan çekmezdim. Asla pişmanlık duymazdım. İnsanın yaptığı bir şeyden pişmanlık duyması çok kötü bir şey. En nefret ettiğim his. 26 yaşındayım bu yaşıma kadar çok az şeyden pişmanlık duydum. Benim için sağlıklı ruh yapısına sahip insan başka birine zarar vermenin dışında zevk aldığı eylemleri gerçekleştirdikten sonra pişman olmayan insandır. Pişman mısın diye soran olduğunda asla pişman değilim yine olsa yine yaparım diyebilen insandır ama bu cips, dondurma işinde bunu diyemiyorum. Yedikten sonra bakıyorum arkasına. Yemeden önce bakmalıydım. 107 gramlık cipsi yedim. 2300 kalori aldım.
Cips, dondurma gibi şeylerin kalorisine yedikten sonra bakıyorum. Sizde de oluyor mu bu?
2. sorum da şu mastürbasyon yaptıktan sonra bel çevrem daha ince bir görünüm alıyor ve mastürbasyon yaptıktan sonra canım dondurma, şekerli meyve, meyve suyu, abur cubur falan çekiyor. Bu neden olabilir? Sizde de mast./cinsel ilişki olduktan sonra böyle bir şey oluyor mu?