+1 yıloral bir sanattır. her dil değmek oral değildir. hatta hatalı dil kullanımı partneri soğutup ortamdan uzaklaştırabilir.
bir tek oral değil cinselliğin tamamıi için geçerli bir kural var
önce kendi anatominizi ve ruh yapınız sonra partnerin anatomisini ve ruh yapısını bilmelisiniz.
ülkemiz insanlar yalancı doru olmayan filmleri gerçek sanıp kendien eğtim aracı yapmış. bu nedenledir ki mast ile boşalan kadınların %80 i gibi vahim bir kesim evlenince orgazm olamıyor.
mutluluğu yanlış yerde aramayın. anatominizi öğrnin. yanlış teşhis yanlış tedavi demektir ve hastayı kaybedersiniz.
erkekler cinslliğe hazır yaratıldıığı için esas oral yapma görevi erkeğindir. kadı kendi isterse yapar. yeni doğmuş erkek bebeğin altını temizlerken pipisine dokunun sertleşir. yani erkek yaratılış gereği hazırdır. o nedenle erkeğe değil kadına oral gerekir.
oral yapacak erkek kadın anatomisi ve ruh yapısını iyi bilmeldir. nereden başlayıp nereye ilerleyeceğini bilmeli. bu nedenle önce keşif yapmalıdır. saçının telinden ayaklarıan kadar yalayıp kadını gözlemlemelidir. mimiklerini vücut tepkilerini görmeli ve nerelerden zevk alıyor nereleden almıyor keşfetmelidir. bu şekilde ruh bütünlüğü sağlanır.
nereden başlayıp nereye ilerleyeceğini bilmek gerek. dilini ucu nerede hangi an kullanılır ortası nerede hangi an kullanılır nerede vakkum yapılır nerede vakkum yaparken dil içten kullanılır bilmeldiri. kadının mimiklerinden vücut tepkilerinden o an ne durumda olduğunu ne beklediğini bilmek hissetmek gerekir. ona göre ilerlenir. ona göre dil kullanılır.
öyle boşa dil sürtmek oral değildir. oral bir sanattır. bir ressamın fırça kullanması gibidir.
fırça usta ellerde eserler yaratır ama acemi elinde rezalet çıkar.10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
+1 yılKullanabilir ben oral esnasinda parmaklamayida severim isteyene yapilir🤣🤣🤣
10 Yorumla
+1 yılEl mutlaka olmalı ve iştahlı severek yapmalı çoğu kadın partneri istiyor diye yapıyor malum buda zevk vermiyor
10 YorumlaBı işlerin doğrusu yanlışı yok. İsteyen istediği gibi yapar.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılel dıl dudak parmaklar goz hepsı kombınlenmelı ayrıntıya gırmeyeyım
10 YorumlaKadına yapılırken el kullanılmalı erkeğe çok fazla el değmemeli bence :)
10 Yorumla
+1 yılBende hiç yapmadım bilgin var mı senin?
@Zeynepkly00 Yorumla
+1 yılBiliyorsun sen bence😉
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılöpüşerek yalayarak vakumlayarak
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılHerşey kullanılmalı bence
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar