ilk ilişkimi ve gün içinde 3 kez yaptık 3 ünde de 2 3 dk sürdü
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yıldaha gençsin sorunu beraber çözmeye çalışın psikolojik olarak buna alışabilir geciktiricili prezervatif kullanabilir boşaldıktan sonra devam edebilir veya boşalmadan önce 2-3 kez tam boşalıcağı zaman başını sıkarsanızda boşalma süresi baya gecikmiş olur zamanla boşalma süresi biraz toparlanır ama 2-3dkdan kaç olur bilemiyorum geciktiricili prezervatif olmadan olsa olsa 10-15
70 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılİki kadeh rakı içsin
Veya üroloğa gidip durumu anlatsın, erken boşaltma için geliştirilmiş ilaçlar varmış. Süreyi baya uzun tutuyor diyorlar.
Uzun süreli ilişkiye girmemesinden de kaynaklanabilir
Seni çok istediğinden de kaynaklanabilir
Zamanla düzelir, yani düzenli bir cinsel hayatı olursa. Bu bir şekilde aşılır, yeter ki ayrılmak isteme10 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılSanıyorum uzun zamandır seks hayatı olmadığından mastürbasyon yapıyordu ama seninle seks yapmaya başlayalı kısa süre olduysa bu hep böyle gitmez. Kısaca bu problem genel de deneyimsiz kişilerde karşılan bir durum.
20 Yorumla
Çok kısa. Hadi birinci boşalmayı anladık hızlı olabilir ama ikinciyi de hadi diyelim. Ama üçüncü öyleyse arkadaş için problemli bir durum. Arkadaş adına üzüldüm gerçekten.
11 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
26
Cevap
89Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılSüre gerşekten çok kısaymış. Ona bir uyarı yaparsan daha iyi olur. Ama uyarmadan ayrılmak da senin kararındır. İkisi de doğrudur.
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 617 cevap paylaştı. farklı bakmak istiyorum zira cogu kişi zaten fikrini belirtmiş asagıda. kimisi acımasız. erkeksen hatunu doyurcan 2 3 dk nedir ee yani bizde istiyoruz seksi seviyoruz erkek değilsin o zaman. beni dütemiyorsancı kimisi. kimisi zaman ver düzelirci. kimisi iş o mu svgi nerdeci.
benim algıladıgım ise bu işin mesrulasması. sevgilisiyle seks yapan insanlar. neden sevgilisyle seks yapmaları insanlarda su dusunceye sebep vermiyor. benle yapan benden oncesiyle de yapmıstır. nasıl güvenicem. gayri mesru cocuk bile cıkabilir. seks yani tehlikeli. olurmu olur. sevgiliyken yaparsak seks evlenince geriye bir gizem kalmıcak değilmi. zaten elde etmişim. ve sevgilim eş ile sevgili arasında makas bırakmamıs. ona göre 2side aynı. bu da evliliğin değerini düşürmezmi. ne gerek var ki evlenmeye. bi de hayvani masraf. ve hukuki sorumluluk cabası. olurda bosanırsan sıcınze yani. erkek acısından. realistik olucak olursak evlenmem dese mantıklı insanlar. kafa rahat. 0sorumluluk. tabi seks değil hersey ok anlıyorum ama. hani önemli bir kısmıdır da kimse tersini diyemez. evlenmek benle sevişebilirsin ahanda belgesi imzalı. bu demektir yani.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSorunu sadece beraber çözebilirsiniz. Muhtemelen p*rno ile tranvatik mastürbasyon yapmaktan olmuştur. Nofap ile düzeltilebilir.
* Eğer ayrılık bahanesi olarak boşalma süresini bahane edersen gelecekte bu sorun daha kalıcı ve kötüleşmiş bir hâl alabilir.
*** Erken boşalmanın olduğunu söyleyebilmek için aynı partnerle en az 3 ay düzenli cinsel ilişki yaşanmış olması gerekir.
Boşalma bir alışkanlıktır. Gecikme öğrenilebilir. Penis daha önceden vajina ile karşılaşmamışsa zaten boşalma erken olacaktır. Eğer yapısal bir bozukluk yoksa...
- Ben 1ay nofap denemiştim. Mastürbasyon süresi oldukça uzadı. Tek şart gerçekten içten samimiyetle uygulamak. Ayda bir yapıldığında fark inanılmaz oluyor.
- Edging alıştırması oldukça işe yarıyor.
- Kagel, pelvis egzersizleri yapabilirsiniz. Çok kolaydır fakat günlük alıştırma gerekir.
- vvvvveeeee tabi çeşitli prezervatif ve geciktiriciler var ama bunlar kolaya kaçmak olur. Ben kullanma ihtiyacı duymadım.
Erkek yeni partner ile ilk ilişkisinde muhtemelen heyecanlı veya gergin olacaktır. Sana ne söylerse söylesin aklında muhtemelen kadınıma yetebildim mi gibi endişeler vardır. Bu endişeler baskıya, baskılar kaç kurtar kendini duygusuna ve en sonunda ilişki süresinin kısalmasına sebep olur.
Yani ilişki süresi tamamen kadınla erkek arasındaki iletişime bağlıdır. Iletişim iyi - cinsellik iyi, iletişim kötü - cinsellik kötü30 Yorumla
+1 yılBirincisi biriyle sadece cinsellik için beraber mi oluyorsunuz bunu anlamıyorum hadi diyelim sorunu var bunu tıbbi yönden halletmeye çalışabilirsiniz.. Yok eğer olmuyorsa geç karşısına anlat durumu ayrılmak istediğini kırmadan söyle.. Bu durumu bahane ederek ayrılma çok onur kırıcı olur.. Keyifli günler..
200 Yorumla3 dakika için harcayacağım suya yazık😃 ayrılmak yerine tedavi olmasını sağla aşk cinsellik demek değil demekki sen seks için onunla berabersin. Seviyorsan bu durumun üstesinden gelirsiniz ama ben işimi görürüm sadece dıyorsan ayrıl tabi yetmez o adam sana.
80 Yorumla
+1 yıleğer ki ilk defa birlikte oluyorsanız bir süre bekle birbirinize alışmanız için, performansı çıkabilir. ilk ilişkiden daha belli olmaz bu erken boşalma işleri. güvenilir bir partner ise bir süre deneyin, bu dönemde ortalık takıntılı hanzolarla dolu çünkü.
10 Yorumla
+1 yılBu bence sadece bahane çünkü eminimki bunun halledilebilir bir şey olduğunu sende biliyorsun.
50 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılBende de süre çok uzun diye şikayet oluyor. Kadınları süre konusunda anlamadım. Az olsa dert çok olsa dert. Bence cinsellik te süre olmamalı zevk almaya bakılmalı. Süre çözülemeyecek konu değil. Tabi burda niyet önemli. Sadece iş cinsellikse partnerler tatmin olmak ister.
00 Yorumla
+1 yılahh maalesef çok zor bir durum üzüldüm senin adına bu durumda olan çok fazla kadın var , önce konuşmayı düzeltmeyi deneyin seviyorsan , eğer sevmiyorsan da yapacak birşey yok uygun bir dille bunu izah edersin ayrılırsın
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen gerçekten seviyorsun üzücü. Bu çözülemeyecek bir sorun değil ilk önce çözmeye çalış, mutlu değilseniz ayrılık olur zaten.
91 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSevmiyorsun olacaktı
çok erkenmiş gerçekten. ama onu bırakmak yerine yardımcı olmayı dene bence
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOnurunu kırma adamın. Aşıksan seks işini başka bi adamla yap. Vajinanı başkasıyla doldur gönlünü şimdiki sevgilinle
79 Yorumla- +1 yıl
Valla bu tavsiyesi biz versek. merkekler şöyle böyle.. linç yeriz
- +1 yıl
2 yetmez 4 al istersen
- +1 yıl
öbürüyle de öpüşürsün kafaya bak xd
Cevap sahibi+1 yıl@SosyoPsikopat sana kafamı sorgulama hakkı vermedim. Ayrıca nickine bakılırsa kafası anormal olan sensin
- +1 yıl
aldatmayı normalleştirdiğine göre asıl anormal olan sensin terbiyesiz
Cevap sahibi+1 yıl@SosyoPsikopat haddini bil hadsiz
- +1 yıl
senden haddli olduğum kesin
- +1 yıl
onurunu kırma diyip aldatmasını tavsiye veriyorsun daha da onuru kırılsın yani
Erken boşalma her erkekte olabilmekte beraber, çaresiz bir şey değildir. Bunun ilaçları vardır. Düzene girmesi de zaman alabilir. Ama en güzeli senin ona destek olmandir. Evlilik ciddi bİseydir, çocuk oyuncağı yapmayın bu işi.
00 Yorumla
+1 yılAyrılmak istemek yerine, ona destek olmayı denedin mi? Erkekler değer verdiği, mutlu etmek istediği kadınlara karşı stres yaşayıp erken boşalabilirler... Bunun çaresi diyalogtur... Bu kadar acımasızsan sevmemişsindir
00 Yorumla1-ilişki öncesi mutlaka çiş yapsın
2-velofel geciktirici hap
3-geciktirici sprey
4-boşalma hissinde farklı şeyler düşünsün (tren araba otobüs kazası-enflasyon haytın iğrençlikleri ya da geri çekip başını sıkıp bıraksın03 Yorumla- +1 yıl
Ya bu karşılıklı yorum çok güldürdü 😂tşkler moralim düzeldi 🙈
Aşkım her şey iyi güzel de, yani beni tatmin edemiyorsun. Hani beni deli dehşet becermeni istiyorum, oysa hemencecik boşalıyorsun. Ben tatmin değilim bu konudan. Beni sağlam berecen ve saatlerce anırtacak birini aramaya gidiyorum - de ayrıl.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu sebepten bunu bırakınca yeni kişi de iktidarsız olursa hiç şaşırma🤦♀️
81 Yorumla- +1 yıl
Hehhe ne yaptın yaa herks mi oyle
Partnerin belki sana dayanamıyordur ama 2 dk da az yani ön sevişmeyi uzun tutmak lazım. Ha baktın yine olmadı s. et gitsin yani 120 saniye insan zevk alamaz.
10 YorumlaDe ki ona s. kine hakim ol yoksa defol git dersen seni sever ve sana tutunur
10 Yorumla
+1 yılNet ol ve direkt sebebi söyle. İnsanlara bu kadar acımayın. En azından gerçeği bilsin ki belki o durumu toparlamak için bir şeyler yapar da onun ilerideki hayatına olumlu katkın olur.
10 Yorumla
+1 yılO zaman size taktik verelim boşalır boşalmaz oral yap tekrar kaldır sonra onun hissi çok az olacak ama sen zevk alacaksın bu sefer 20-30 dk gider çok hızlı olmazsa skskskd
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGereksiz sacma sapan durumlardan bırakıyorsunuz böyle işte siz aslında hiç biseyi hak etmiyorsunuz böyle sacma sapan durumlardan bırakanlar mutlu olmasınlar
31 Yorumla- +1 yıl
Sen her şeye kendini layık görecek kadar vasatsan biz ne yapalım?
Böyle bir şey için sevdiğini nasıl bırakmaya razısın?
30 YorumlaErken değil, çok erken boşalma sorunu var. Beterin beteri. 2 3 dk nedir. Hemen bitir hemde.
18 Yorumla
Soran+1 yılbencede anlamışsın demek istediğimi bazı kıt arkadaşlar seks için mi birliktesin yazmış alakası yok
- +1 yıl
tedavi ettirmeye çalışmak varken ayrıl demek nasıl insanlar var dünya da
- +1 yıl
sevgilisi olduğu için bu süreci atlatmasın da destek olur. Sevgilisini tedaviye yönlendirir. Gerçekten seven insan bunu yapar. Sizin insanlığınız kalmamış
- +1 yıl
Üstat, senin erken boşalma sorunun var mı diye bir soru sorsam, var ya da yok diye cevap verirsin çünkü biliyorsun. Emin ol o da biliyor.
Sevişip karşı cinsi hayal kırıklığına ugratacagini biliyor, yapmayacak. Gidecek tedavi olacak çünkü rahatsızlığını biliyor.
O bunu bile bile sevgilisine bunları yaşatacak. Sonra sevgilisine elinden tutup doktora götürecek. Çok romantik bir film belki olur, gerçek hayatta olmaz. Ya bu kız arkadaş kendini kullanılmış hissettiyse?
Sevgililik sırasında kanser olmamis arkadaş, elinden tutup doktora götürsün. Çocuk kendini biliyor. Ok. Şimdi bakmadan yaylan lütfen - +1 yıl
kafa yapılarımız farklı. Ben sana şimdi gene mantıklı bir açıklama yaparım ama bakmak istediğin taraftan bakarsın o yüzden bir daha bildirim gelmezse sevinirim. uzatmayalım
- +1 yıl
Yaptığım açıklama mantıklı değil mantıksız, sorunu olan sorununu çözer, bir digerini de tam göbeğine çekmez. O yüzden biraz olgunlaştığında falan konuşalım bunları.
Evet bende bildirim istemiyorum bu konuda, çocukça fikirlerin lütfen kendi içinde kalsın. Burun akıntısı değil söz konusu. Hayata farklı bakıyoruz farklı kalsın.
+1 yılÇok kısa sürmüş. Yürümüyor soğudum senden de. Sebep ise iş durumu veya geleceğiniz ile ilgili umut göremiyorum diyebilirsin
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 428 cevap paylaştı. Zamanla alışır, ona nefesini tutmamasını söyle, cinsellik içinse sadece birlikteliğin git sx oyuncağı al, bu deneyimle olur, bilgiler ile düzelir.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence sen kendine f. Body arıyorsun. Mümkünse kimseyi seviyormuş gibi yapma, sevgili de olma. Siz ve sizin gibi kadınlardan nefrer ediyorum. Allah senin gibi kalp katillerini kahr-u perişan eylesin!
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAyrılmak istemenin sebebi buysa çözüm ararsın. Mesela spreyle var, kremler var bu o kadar zor bir mesele değil. Fakat sen başka sebepten dolayı ayrılmak istiyorsun da bunu bahane ediyorsun gibi açık konuşalım
00 Yorumla
+1 yılinanamiyorum insanlar resmen cinselliğin yasam felsefesi yapmislar. erken bosaliyor diye sevdiğin adami mi birakicaksin yani bu mu 😐
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 486 cevap paylaştı. ''Güzel bir cinsel hayatımızın olduğunu ve olacağını düşünmüyorum.'' diyerek ayrılabilirsin. Yani çok irdeleme bu senin düşüncen ve kararın.
00 YorumlaSevgilin için bir olumsuzluk daha doğrusu ikiniz için de. Ama bu ayrılma nedeni olamaz., olmamalı.
10 Yorumla
+1 yılBoşuna zaman kaybetme hadi ilkinde oldu en azından diğerleri uzun olmali
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hımm.. olabilir.. ilk postadan sonra 2. Ve 3. 'yu atsın aralarında uzun süre ilişki yaşarsınız
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılErken boşalma tedavisi var, ama siz bu durum yüzünden ayrılmayı kafaya koymuşsunuz. En iyisi ayrılmanız gerekir.
02 Yorumla
Soran+1 yılçok kısaydı ya hayatımın fiyaskosuydu ve ilkimdi
Cevap sahibi+1 yılOnu seviyor olsaydınız ayrılmayı düşünmezdiniz. Ona da söyleyin tedavi olsun, ha eğer onu seviyorsanız tedavi olduktan sonra istediğiniz gibi ilişki yaşardınız. Ben küçük penisli olduğum için özgüvenim sıfır, ilişki yaşayamayacağım. Şükredin bence.
+1 yılBunun İçin neden ayrılıyorsun tedavisi var sende biliyorsun
00 Yorumla
+1 yılDirekmen orda kendisine karşı söyleseydin keşke sonradan söylersen senin hayatına başkasını alıp onu aldattığını düşünebilir
00 Yorumla
+1 yılGönder bı reçete yazayım ona minimum 20 dakika diyebilirim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAnlamadığım şey şu.
Üst üste yapsanız gene 2. boşalmasına kadar en az bi 10-20 dk beklemeniz gerekmiyor mu?
Üst üste 3 posta atmayı bi denesenize00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılDoktora gittinmi tedavi ettirdinmi
Hemen boşanma00 Yorumla
+1 yılOn sevişmeyi uzun tutun iyice ıslanınca girsin. Zamanla süre artar
00 Yorumla
+1 yılAçık açık şöyle ama hemen ayrılma isteme. Bak bakım kendini düzeltmek istiyor mu? İstemiyorsa o zaman ayrıl
00 Yorumla
+1 yılBence direk kestirip atıcana tedavi olmasını söyle ilerde ayrılsanda bir faydan dokunmuş olur
00 YorumlaDur hele acelen ne. İlk ilişki diyorsun. Ne bekliyorsun. Adam prof mu ki uzun sürsün?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 746 cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle sen de acemisin karşındaki de. Yoksa ön sevişme, oral falan unutulmuş.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBir uroloji doktoru soylemisti cok sasirdim kadinlarin orgazm olma olayi cok zor demisti oral olmazsaa 10 dk da olsa 15 dk da olsa zor demisti.
00 YorumlaHiç olmasın daha iyi 🙈
91 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl3. Birini teklif et seviyorsa senin mutluluğun icin kabul eder zaten
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 601 cevap paylaştı. Kac dklik ariyorsan basta sor, sevgili olmanin amacı süre mi?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAyrıl sen o çocuğu haketmiyorsun
171 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 464 cevap paylaştı. Yani bunu demeden onu hayata kusdurmeden baska bir bahaneyle diyebilirsin
00 Yorumla
+1 yılKırmadan söyle soru işareti daha bunaltıcı olabilir. ya da yetmediğini ve başkasını da bulmak istediğini söyle hiç yoktan iyidir derse onu da mutlu et çünkü onun bu şekilde ilişki hayatı olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBu yüzden ayrılma bizdede bu sorun vardı alkol alınca falan düzene giriyor yikilmazsa Bi bira içsin 1 saat sürüyor.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılBu rahatsızlık çok kısa süre ben partnerim orgazm olmadan boşalmıyorum
00 Yorumla Ah ah cok erken pes ediyosun ereksiyon dewam ettikce arzuda dewam eder sen asil birakma basim agriyo diyo donup yatma
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir kere tıbben 2-3 dk erken boşalma sayılmıyor. Geciktirememiş sayılıyor. Daha 2. 3. İlişki bu kadar gecikterememiş olması normal başta. Sorunuz trol mk. Bir de ciddi cevap vermişler.
00 Yorumlabenim oyle sorunum yok cok sukur. Keske sevişsek seninle
00 Yorumla
+1 yılHadi yaa.. Gercekten cok kısa surmus
311 Yorumla- +1 yıl
sence ne kadar sürmeli
- +1 yıl
En az 40 dk
- +1 yıl
hiç yaptın mı
- +1 yıl
Hayır
- +1 yıl
Ön sevişmesiz 40 dakikada istiyorsanız vajinanız pişik olur, yanar.
- +1 yıl
Önsevişme olmadan olmaz zaten
- +1 yıl
O tabi ki olsun, benim dediğim ön sevişmesiz mi 40 dk yoksa ös dahil mi?
- +1 yıl
Ön sevişmeyi saymazsak 40 dk bence
- +1 yıl
O kadar geç boşalma oluyor diye biliyorum. Biraz abartı yani, 15-20 dk ideal sanki.
- +1 yıl
Hıımm ben yasamadim bilemicem ama uzun surdun isterdim
- +1 yıl
Ben de yaşadım yani ve evet, kısa sürmesi kötü olurdu zaten.
+1 yılsen hayatımda gördüğüm en boş insansın
33 Yorumla- +1 yıl
galiba sadece seks yapmak için biriyle çıkıyorsun o zaman daha karlı bi iş var senin için şimdi açıkça söylemiyim anlamışsındır
- +1 yıl
Sana tamamen katılıyorum. Böyle insanlar umarım kimsenin karşısına çıkmaz. Gerçekten sevseydi zaten tedavisini sorardı.
- +1 yıl
@BakmadanYaylan aynen öyle kardeşim sanki dünyanın sonu geciktirici ilaçlar psikolojik tedaviler var
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeviyorsan ayrılmamalisın bu Bu Bi ayrıma nedeni değil
30 Yorumla
+1 yılDestek alsın belki öter biraz
20 Yorumla- Devamını Gör (55)
Devamını Gör(100)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Erken boşalma sebebiyle sevgilimden ayrılmak istiyorum, nasıl söylerim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler