Cinsel Yaşam Cinsellik birinin tadına bakmak gibi midir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Sanki öyle gibi geliyor Cinsellik birinin tadına bakmak gibi midir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
smurfLifee Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl bi yerde okumuştum cinsel birleşmeden sonra erkeğin kokusu kadına geçermiş. bazı bebekler görmese bile babasını tanıyabiliyormuş. Bilimsel değil tabi. yani tad olarak bakmaz yetersiz kalabilir. 0 0 Yorumla
Dogfights Takip Et Yoda Yaş: 36 +1 yıl Tabi ki az bakarsan doyamazsın çok bakarsan daha tatmak istemezsin. 1 0 Yorumla
RomantikZombi Takip Et Xper 7 Yaş: 32 +1 yıl Aynen öyle koku yumuşaklık darlık genişlik istek falan hepsinin ayrı tadi var ve kişiden kişiye gore değişir 0 0 Yorumla
Emreclk61 Takip Et Xper 6 Yaş: 58 , eic 43% +1 yıl Yoo bence öyle değil iki vücudun da birbirine karışması ha oral yaparsın o ayrı mevzu ama amakmanddm 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Evet aynen öyle az bakarsan tadını alamazsın çok bakarsanda bıkarsın 0 0 Yorumla
Yengec0707 Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 86% +1 yıl Yaptıktan sonra farkının olmadığını anlıyorum 0 0 Yorumla
Öylesinebiriiiiiiiii Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 36% +1 yıl Yani sayılır herkeste farklı zevk alıyorsun 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. biraz öyle biraz öyle degil aslında 0 0 Yorumla
İndeepth Takip Et Master Yaş: 48 , eic 67% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Bence de düşündüğün gibi... 0 0 Yorumla
Yarımkilokıymaefekti Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Kiminle yaşadığına bağlı olarak değişir bu 0 0 Yorumla
Nişanlı_Dişi Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl evet 2 1 Yorumla Laubali10 +1 yıl Bayiliyorum su islere Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
bi yerde okumuştum cinsel birleşmeden sonra erkeğin kokusu kadına geçermiş. bazı bebekler görmese bile babasını tanıyabiliyormuş. Bilimsel değil tabi. yani tad olarak bakmaz yetersiz kalabilir.
Tabi ki az bakarsan doyamazsın çok bakarsan daha tatmak istemezsin.
Aynen öyle koku yumuşaklık darlık genişlik istek falan hepsinin ayrı tadi var ve kişiden kişiye gore değişir
Yoo bence öyle değil iki vücudun da birbirine karışması ha oral yaparsın o ayrı mevzu ama amakmanddm
Evet aynen öyle az bakarsan tadını alamazsın çok bakarsanda bıkarsın
Yaptıktan sonra farkının olmadığını anlıyorum
Yani sayılır herkeste farklı zevk alıyorsun
lezzetli bir akdam yemeği gbidir
biraz öyle biraz öyle degil aslında
Bence de düşündüğün gibi...
evet tam da öyle
Kiminle yaşadığına bağlı olarak değişir bu
evet
Bayiliyorum su islere
Aynen ya
Aynen öyle