Merhaba.. Bir çoğumuz seks esnasında sert hareketlerden hoşlansakta, bazılarımız için bakımını özenerek yaptığı saçının çekilmesi problem olabilir.. 😄 Hâl böyleyken, ilişki esnasında saçının çekilmesi seni rahatsız eder miydi? Keyifli geceler.. 🤫🔥🥂🖤🤘
Yorumlarda denk geldim de güldüm. Hayır yapamaz o... değilim ben eşiyim yazmış Şimdi gel de konuşma 😂😂 Kadın erkeğinin o... olur zaten , eşin o senin kendin söylüyorsun ey allahım...
Cidden ne yaşıyor bunlar anlamıyorum bazen nuar gerçekten var yani... Seviyorum evet. Ben de çekerim ama yavaşça
Hangi pozisyonda çekecek bilmiyorum ama doggyde saçlarını elime dolayıp girmek isterim kadının içine. Duvara yaslayıp veya komodine yatırdığım kadının saçını çekmeden girmem herhalde içine. Saçını çekip öpüşmek de güzel olabilir. Denemeye değer.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Çok can acıtmıyacak şekilde evet. Zaten saçının bakımı bozulmamış bi seks nasıl bi seks olabilirki merak ediyorum o şehvetle nasıl saçın bakımını şeklini koruyabiliyor eğer sorun bakımsa.
Bu ne lan. Bu kizlar bizim kizlar mi 🤔 yok kalsın bunların hicbiriyle sevismem ben. Bu ne yaa ben o... Muyum diyor digeri olmaz diyor. Ondan sonra bizim erkekler rus kizlarda ne buluyor.