Benim öpüştüğüm erkekler sürekli dillerini ağzımın içine sokuyor gülesim geliyor lan dur adam gibi öpüş midem bulanıyor demek istiyorum erkekler sever mi dil olayını? yoksa bana denk gelenler mi böyleydi?0
Güncellemeler
+1 yıl
Öpüşüyoruz tam hoşuma gidiyor dilini bir ağzıma sokuyor valla istediğim kaçıyor benim Fransız öpücüğüne çok özeniyorlar ama seven var sevmeyen var 😄
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Dudaklarin tadini almadan dili kullanmak olmaz beaaa. Güzelce somurmak emmek vakumlamak varken. Önce kadın kendinden geçsin sonra zaten dili sokarsın.
Ay beni de sevgilim ibrahim tatlisesin hülya avşarı sömürdüğü gibi öpmüştü 🙄
Hoşuna gtti mi
@___kusursuz__ hayır
Hmmm
Öpüşürken vakumluyorlar evet zevkli olmuyor
dudaklarını şişirdi yanı gorgusuz
Bende sevmiyom dil işini dudaklar öpülüp emmeyi severim
O zaman istemediğini diyeceksin ona göre davranacak.
Öpüştüğüm çocuğun maalesef dilini sokmuştu dişinde lekeler varmış sonradan fark ettim bende de çıktı lanet olsun
Ne kötü bir tecrübe olmuş
Ben dipndile degmesinden cok hoşlanıyorum. Ama dil çıkınca dişe degerse o pek hoş değil
Ben kafami yan çeviririm tuhaf ama guzel oldugjnu soylerler
Dilsiz opusme opusme degildir ki? orta okulda sinema salonunda miyiz
öpüşürken penisinin testislerinin okşanmasından hoşlanıyor eşim
En güzeli bu şekilde olan ama, doğru bir istek eşinizin. Ama oda sizin göğüslerinizi ve fıstığınızı okşaması güzel olur, yapıyordur yani oda değilmi?
@07ATLAS07 evet hep eli orda vajinam çok şiş seviyor ellesin okşasın
ben 21 yaşındayım eşim 38.. 3. eşiyim ama bana çok bağlı ne istesem alır
Çok güzel ve sağlıklı bir ilişki ne mutlu size çift olarak. Bir çok kişi bunları yaşayamıyor ve ilişkilerinde sorun yaşıyor.
Bu eşinizin size birşey alması ile alakakı değil, kafa olarak uyuşmanız ve cinsel anlamda ten uyumunuz ile alakalı tamamen
@07ATLAS07 ben çok seviyorum tam bir beyfendi işyerleri var takım elbise çok yakışıyor hep giyer fit kaslı bayılıyorum görünce ona
Ne mutlu, sevginiz ve birlikteliğini daim olsun, elleriniz hiç ayrılmasın inş 🙏
doğru dediğiniz... ben seks yapamayız yaşı geçmiş diyordum ohoo hep istiyor
Siz gençleştirmişsiniz işte ne mutlu size. Hem yaş , hem vücut, hemde cinsel anlamda verdiğiniz mutluluğu siz söylüyorsunuz, daha ne olsun ki :)
iki karımlada doğru düzgün sevişemedim dedi onlarda zenginmiş biz fakiriz ama beni işyerinde görünce çok ilgilendi elini bile sürmedi
:)
Sevişmeyi sevmiyorsun anladım 😃
Sevgilim dudağımı ısırmıştı bende saçını çekmiştim
o zaman sevmediğini söyle
Öpüşürken penisini okşa
Yaparım
kucagına otur ve goguslerıını önune ser
dilini içimw çekerim hep
Ben alt dudak tercih ediyorum
vucuduma dokunulmayı severm
Severiz
Dilini yavaş kullanmalı