Nişanliyim 1 ay sonra dugunum var nikahlı eşim kendisi 4 ay gorusmedik uzaktayiz özlemistik gorustuk ilk öpüşme ve ve gögüs dokunma oldu. Baska bisey olmadi ama kot hissediyorum nikahli kocam olmasina ragmen nisanlilikta olurmu nikah varsa bu tarz seyler.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Nikahın varsa ilişki yaşamak bile normaldügün de iki göbek atmakmı senin viçdanını rahatlatacak cok saçma
Iliski degil dediklerim oldu hayatimda ilk kisi o elimi bile tutan ilk kisi belkide ondan oyle hissettim Hayir hâla baba evindeyim ya ondan canım sklıdi
Olabilir artık baba evinde misafirsin şü an bile yerin o adamın yanı allah katında o senin kocan ayrı yatakta yatmanız bile şu an günah
Olabilir artık baba evinde misafirsin şü an bile yerin o adamın yanı allah katında o senin kocan ayrı yatakta yatmanız bile şu an günah kisiz ayrı evlerdesiniz
Vallahmi
Evet şaka degil nur süresi okursn türkce mealini görürsün
Dugun niye ypilio ozm
Millet ve siz oynayıp eğlenin diye
Vla de😂
Kız şakamısın sen
Yooo
Benle kafa yapıyomuşun gibime geldi sanki
Dini nikahinizi yaptiysaniz (ki belki resmi Nikahida yapmisinizdir) zaten evlisiniz yani dugun yapilmamis ve henuz ayni evde kalmiyor olabilirsiniz sıkıntı yok.
Ya ne saçmalıyorsun bacım den ya? Nikâhınız olmuş işte. Helâli neden haramlastiriyorsunuz da şu kısa hayatı kendinize zindan ediyorsunuz? Zevkine vardın sen iste artik. Telde cıldırt kocanı.
Otesi olmadi Beni istemesi dokunmak istemesi normalmi ondan baska kimsenin elini tutmadim
Bak sen hala oradasın. Ben diyorum ki o senin kocan. İstedigini yaşa kime ne?
Hklsn yarin obur gün yuzume vurmaz demi
O sana kalmış bir şey. Hoşuna gittiyse yap. Eşin sonuçta. Zevk aldın mı peki?
Aldım cok bencil degildi
Iyi birisine benziyor demek ki. Ne güzel. 😊
Evt ya dusun okdr korkum vardi simdi diom gerdekte korkmam cok bencil değil
Ben hiçbir şey yaşamadım ama hiç korkum yok. Hayatini yaşa.
Ben hiçbir şey yaşamadım ama hiç korkum yok. Hayatını yaşa.
Hklsnnn vla
Tabii ki haklıyım. Eşin o senin. Madem bencil değil yaşayın, isteklerinizi söyleyin. Balayında daha rahat olursunuz. Canım çekti be.
Korkmuyormusun iliskiden ilk ben yasamadim korkuyom mesela
Ben de yaşamadım ve korkmuyorum. Bence korkacak bir şey değil. Yerinde olsam çoktan yaşamıştım.
Isteklisin demek
Evet ama senin isteksiz olmanda ne bileyim. 😊
Isteksiz dglm penis girmesinden korkuom sadece Kocamda olca dugunu bekliycem😂korkunc aşacgz
Sen bilirsin tabi. Mutluluklar diliyorum. 😊😊
Cok tak ederimm 😊darisi basina
Çok çok istesem bile bu benim için şimdilik maalesef çok uzak. 😞
Hayirlisi olsun uzulme
Kendine haksızlık etme, gayet normal bunlar, nişanlın o senin, elbette ki yakınlaşma olucak
Hersey tmda gogus elleme tuhaf geldi bana ondan canım skldı
Tuhaf gelmesin, biz erkekler göğüslere karşı zaaf sahibiyiz,, ilk vajinadan önce oraya dokunmayı hayal ederiz
Peki neden öpüsurken gozy kapali ve elbisemin ustunden gogsumy sıkiyordu ssrtce.
Öpüşürken genelde gözler kapalı olur ve henüz elbisenin içinden sokacak cesareti olmadığı için üstünden sıkmış memelerini,, sert yapmasının nedeni de kiyafetlerden dolayı hissetmeye çalışmak
Zevkle alakali saniordum
Niye gozler kapali
Herkes kapatır gözlerini, bunun nedeni değişir, kimi aliskanliktan yapar, kimi konsantrasyon için,,
Güzrl oluyor dedi zevkle ilgilisi var mı
Gözleri kapatmanin zevkle bir bağlantısını kuramadım aslında,, garip☺️
Sen peki, zevk almadın mi hiç
Bence olmaması gerekiyor dikkat et eşimsin ne de olsa diye başka şeylerde istemesin sonuçta 1 ay var yanlışa düşme
Gerçekten normal bir şey, göğüslerinin hayalini kurmustur belki de etkileyici miydi
Cok kotu yakalanma korkusuyla ysptik cok zevkliyfi.
O an hiç bitmesin istedin değil mi kıyafetli sevişme de çok zevklidir, kalçalarını da sıktı mı
Yokk
Bak nikah da varmış, buluşunca daha derinden sevişin düğünü bekleme asla içindeki dürtüleri uyandır o senin vücudunun hakkı zaten
Gizem perdelerini açmalısın bugünlerde en büyük zevki alacaksın inan bana
Nikahın olmuş adam eşin zaten niye kötü hissediyorsunuzki. Bide bunlardan dolayı. İlişki olsa neyse.
Ailemin yuzune bakmaya utaniorum ondan haric kimseyle konusmadim ve kimsenin elini tutmadim.
Utancak bir şey yok. O adam senin helalin olmuş. Yaşamayıp birbirinize eziyet çektirmenizin gayesi yok
Haklisin
Bence artık cıkarın zevkını. Mutluluklar
Düğünden önce olması doğru degil
Resmî nikahınız varsa kocan işte senin
Nikahlıymış ya işte...
Nisanlilar yasiyormu nikahsizlarin yasamasi zina bizde sorun yok ozmn nikahi olan yasiyomu bu dedigim tarz
Nikahlıysan sorun yok, kaçacak hali yok ya nikahlı adamın.
Hm tmmm
Çok sıkıp acıttı mı
Hyr acitmadi.
Zevk aldın mı
Cook
İlk defa mı oldu